Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 231 232 234 235 ... 272
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Call of Duty 4: Modern Warfare  (Pročitano 267465 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 5
Ljudi, u poslednjih nedelju dana, par puta mi se desilo da me PB izbaci zbog "Losing Key Packets", posle toga udjem ponovo i bude ok, ali me uzasno nervira, jel zna neko razlog?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Ljudi, u poslednjih nedelju dana, par puta mi se desilo da me PB izbaci zbog "Losing Key Packets", posle toga udjem ponovo i bude ok, ali me uzasno nervira, jel zna neko razlog?
Otvori mp_config.cfg i nadji liniju:
maxpackets 100
i promeni na 60
Ukoliko ti stoji 60 stavi na 100  Smile
Ne pitaj zasto meni je par puta pomoglo.A i to nekad zavisi od servera koliko paketa je podesen da salje  Smile
IP sačuvana
social share
Balkan Special Forces CoD4 mod
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Mire jel za*eano da se modifikuje vas BS mod u smislu da 2 strane ne budu srpska i hrvatska vec recimo SAJ protiv PTJ? uz naravno neke minimalne promene u izgledu zastava i mozda pobednicke himne  Smile

svidja mi se mod, dobro ste ga odradili  Smile  jedino je "problem" kad se dogodi da niko nece da bude "svaba"  Smile

jedan predlog s`moje strane je da podesite da heli pada posle samo par metaka(ovo sam video na nekom od servera na kom igram). Mislim da je dovoljna pomoc avijacije 

sve najbolje, zelim vam da server bude dobro posecen a da  mod stalno unapredjujete  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 5

jedan predlog s`moje strane je da podesite da heli pada posle samo par metaka(ovo sam video na nekom od servera na kom igram). Mislim da je dovoljna pomoc avijacije 

Ovo ima i na jednom serveru na kom ja igram ([SMOKiNG]), odlican fazon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7

Mire jel za*eano da se modifikuje vas BS mod u smislu da 2 strane ne budu srpska i hrvatska vec recimo SAJ protiv PTJ? uz naravno neke minimalne promene u izgledu zastava i mozda pobednicke himne  Smile

svidja mi se mod, dobro ste ga odradili  Smile  jedino je "problem" kad se dogodi da niko nece da bude "svaba"  Smile

sve najbolje, zelim vam da server bude dobro posecen a da  mod stalno unapredjujete  Smile
Necemo da se ubijamo srbi medjusobno  Smile
a heli ne znam kako to da podesim.Ako namestim da nema helija mozda sjebem rank sistem i od ranka nema nista  Smile

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Са Партизаном до смрти!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2413
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Evo kako izgleda prosirena verzija Vukovara

HD link
http://www.youtube.com/watch?v=ygmKL8MLwOs&fmt=22
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S4
Pazi sta se dogadja kod prijatelja mog... Nisam mu vjerovao, mislio sam da mu se pricinjava do nisam i sam probao... Ne broji mu ubistva, znaci bez obzira da li je sa sniperom sa m4 ili bilo kojim oruzjem... Uhvati neprijatelja sa sniperom na Creeku u nisan i puca 5 puta..nista... Gadjas heli sa oruzjem dok ti stoji iznad glave (znaci ne moguce promasiti) nista.. Ne pokazuje mu se uopce onaj "krizic" da pogadjas metu.. Igra pocinje tj. mapa.. Nitko se jos nije ni stvorio na mapi vec mu pise da je 2 puta poginio... Onda zna poginiti da mu nije jasno kako i pogleda kill cam da vidi.. Frajer koji ga je navodno ubio samo trci po mapi i to na potpuno drugoj strani mape i sto je najgore nije ni zapucao na nikoga, a pribrojao mu je ubistvo!! MA mislim sranja teska se dogadjaju, ali ne stalno samo ponekad, ali to "ponekad" zna trajati i po pola sata!! Sta se to dogadja??  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Apple iPhone 5
looooool to jos nisam cuo Smile
jel ste probali da promenite server na kom igra?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S4
Da.. Ista stvar!!  Smile Smile Smile

Ni meni nije jasno! Pita me kako da popravi to a ja blenio i ne znam sta da kazem covjeku!!!  Smile Smile Smile

Obrisao sam mu igru i ponovno je instalirao pa cemo da vidimo sta ce sada biti! Mislim i meni se dogode neke pizdarije ali ovo.. Da nisam vidio i probao ne bih vjerovao!!
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

[AFF] [ZLOK@$]

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6833
Zastava Apatin
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E75
Reinstalirajte igru,najsigurnije resenje za problem.
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil GTalk Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 231 232 234 235 ... 272
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.