Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 371517 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Vidi ovako, ti sve sta si objasnjavao svodilo se na kuknjavu nad svim i svacim. Prvenstveno oko tih kontrlora, jer su po tebi i jos nekim slucajevima ovde oni hodajuce sotone jer toboze odakle im drskost da rade svoj posao. Pa si pres'o na neke poreze, PDV-ove, i tako neke nacula baba dok je cekicala u redu za penziju. Znaci to da slusam opet ne pada mi napamet, al ti svakako mozes da pises ako imas neki merak ili gust sta god.

Sad ja tebi mogu da kazem, jbg da su vecina ljudi placali ne bi ni propalo. I opet dolazimo u pat poziciju.

Ja nigde nisam od tebe procitao nijednom da kazes kako karta treba i da je sasvim normalno i prirodno da se plati kao i svaka jebena usluga.

Eto, bez te premise nema smisla uopste posvetiti paznju niti postoji svrha svega toga sto kucate redom koliko vas ima.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 19:37:30 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Ako nigde nisi procitao da sam to rekao, to moze da znaci da kao i obicno citas parcijalno, samo ono sto te zanima i trazis nesto za sta bi se uvatio i pokusao da ispadnes smeker sa nekom od pomenutih parola "muka svercerska..."
Ja sam medju prvima rekao da je ok da se prevoz plati, ali da bi isto tako bilo ok da znas kome ga placas, odnosno da ga placas onom ko ti tak prevoz i omogucava, a ne nekoj privatnoj firmi, kao i da bi bilo lepo da za pare koje das dobijes i odgovarajucu uslugu...
Sad dolazimo do situacije da placas nekom bus plus minusu, kako god, ciji niti su autobusi, niti ista, i on od cele usluge ima samo kontrolore, i placas cenu karte za koju je receno da ce biti visa da bi se dobilo na kvalitetu... Na kom kvalitetu? Autobusa nema, ili idu prilicno neredovno, zagusljivi su i guzve su nesnosne. Cesto leti radi grejanje i jos gomila gluposti... Pa cekaj bre, ko je ovde lud? Na sve to, oni pored bus plusa vracaju sistem da imas u svakom autobusu kontrolora? Pa daj poskidajte te aparate, cestitajte coveku sto je mesecima od nas pravio budale i vratimo se na ono kako je bilo pre koju godinu... Ali sutnite skroz bus plus, i nek sve pare idu gsp-u...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Ja sam medju prvima rekao da je ok da se prevoz plati, ali da bi isto tako bilo ok da znas kome ga placas, odnosno da ga placas onom ko ti tak prevoz i omogucava, a ne nekoj privatnoj firmi, kao i da bi bilo lepo da za pare koje das dobijes i odgovarajucu uslugu...
.

To si ti sanj'o Smile

Prvi put kad sam video da si nesto pisao bilo je kako se zalis na kontrolore. Prebacuje se neka mrznja na ljude koji su najmanje odgovorni, sto je totalno kretenski.

Ovo oko zagusljivosti i autobusa, ne mozes da ocekujes da grad od skoro 2 miliona ljudi sljaka fenomenalno iskljucivo sa gradskim prevozom. Znaci treba ti alternativni masovni tranzit ili metro.

U sred spica ti da naguras autobuse da idu i na 2 sekunde, prosto nemas saobracajnice koje ce to da podrze i desi ce se zastoj. Ni tu ti busplus nije kriv.

I sad ide onaj klasican majndfak, nije mi smetalo sto su busevi sjebani dok ne placam al kad placam hocu kvalitetnu uslugu. Placa citavih 2 meseca a svercovao se ceo faking zivot. Ne kazem konkretno za tebe al znam da je takvih kolko oces.

Ti placas pa placas, zasto tebe uopste briga koliko ima ili nema kontrolora? Oni rade u tvoju korist, rade da bi ti mogao posle kao redovan korisnik koji placa uslugu ne da se zalis nego za jaja da besis odgovorne za stanje u GSP-u.

Prosto svaki put kada neki glavonja izadje i kaze da 60 procenata ne placa kartu, izbije ti svaki argument iz ruke.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 20:08:30 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Stanite, stanite ljudi, propustiće te poentu...

Ova informacija je HIT za poslednje 2 godine:
Moguć raskid saradnje sa Bus plusom

IZVOR: TANJUG
Beograd -- Aleksandar Antić kaže da postoji mogućnost da se Gradsko-saobraćajno preduzeće Beograd vrati u sistem naplate karata u javnom prevozu.

Kako sam samo znao da će pokušati ovu priču da proguraju-naravno čekalo se da prođe malo vremena da se BusPlus nakrade koliko može.
Čika Antić, političar, namazan kao i ostali političari, plasira ovu priču da vidi kako će javnost da reaguje  Smile
al mi Antiću nismo veverice da to ne znamo.

I sada, posle stotine miliona pokradenih para od građana Beograda, Grad treba da izdvoji još koju stotinu miliona građanskih para za kupovinu BusPlusa?  Smile
Nećete ga sigurno kupiti za 1din kao železaru. Uostalom to je i Đilas rekao pre dve godine, da posle 7 godina Grad ima pravo da otkupi sistem od Apex-a.

Da ne dužim i zaključim. Jedino rešenje da građani počnu da plaćaju prevoz je da onaj ko je potpisao ugovor sa BusPlus-om, kao i svi ostali gradski većnici koji su protekle 2 godine obmanjivali javnost u vezi istog, dođu na ovaj mrgudinov protest i dobiju po grbači a onda i omčicu oko vrata, jer tada ćemo mi građani znati da se u Srbiji poštuje zakon a to bi onda značilo da ima pravde i pravičnosti.

Lično sam vrlo ponosan što ovako javno polemišemo (makar nam se mišljenja i razlikovala) i siguran sam da je ovaj forum zajedno sa ovom temom imao uticaja da ovaj lepo isplanirani organizovani kriminal zvani BusPlus ne može da prođe u Beogradu. Mučili smo se evo skoro pa dve godine, al svemu dođe na kraju kraj.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
dođu na ovaj mrgudinov protest

E ako vam je mrgudin organizator onda dolazim Smile

Odavno se nisam nasmejao kao covek pa bi taj skup lego ko kec na 11.

I eto sad ne valja ni raskid ugovora, i naravno opet se licitira sa virtelnim stotinama hiljada koje treba da se plati i tako, narodno veselje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Vanyo...

Ljudi se protive i bune da oteraju bus plus, i da se vlast vrati gsp-u... Neka ostanu cak i iste cene karata, ali neka ne idu u zna se ciji dzep, vec za autobuse i uopste poboljsanje prevoza i eto ti dobiti za sve. Plus drzavno preduzece ce napredovati...

Naterao si me da trazim da sam i ranije pricao o tome da je ok da se prevoz plati, cak i ove pare, za koje mislim da su preterali, ali da se zna sta i kome placas...
Posto si vec par puta "zaboravljao" da ja prevoz placam i zvao me svercerom, zapisi ovo, da ne "zaboravis"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Nisam ja zaboravljao, samo sam rekao da imas svercerski mentalitet Smile zbog hejta prema kontrlorima.

Ok, dobro, eto slazemo se onda. Evo dace bog ukinuce se busplus pa ce svi lepo karte da placamo i da pevamo i milina ima da bude....
« Poslednja izmena: 25. Jun 2013, 21:19:47 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ma ne vredi, zaboravlja on to za 1,5 sekundi.
Nije dovoljno raskid ugovora sa bus+, vec svi umesani u kriminalne radnje moraju da odgovaraju za organizovani kriminal. A to povlaci i oduzimanje imovine stecene organizovanim kriminalom.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
I ove sto snimaju ljude kao poslednji kriminalci u zatvor isto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Snimanje je po zakonu dozvoljeno. Organizovani kriminal se po zakonu kaznjava. Ti zelis da se ne postuje zakon.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.123 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.