Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370995 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Znaci skoro pa da se slozimo?  Smile

Ukidanje bus plusa, Uvodjenje normalne kontrole i da pare idu gsp-u za poboljsanje prevoza, da se ispita ko je i zasto dovukao bus plus, da se isti procesuira, paaaaa... Onda bih bio skoro pa zadovoljan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Znaci skoro pa da se slozimo?  Smile

Ukidanje bus plusa, Uvodjenje normalne kontrole i da pare idu gsp-u za poboljsanje prevoza, da se ispita ko je i zasto dovukao bus plus, da se isti procesuira, paaaaa... Onda bih bio skoro pa zadovoljan  Smile

A nastavak je brazilski
GRAĐANI SAO PAOLA ZAHTEVAJU BESPLATAN JAVNI PREVOZ!

Protesti koji su pre dve nedelje započeti kao znak nezadovoljstva poskupljenjem cena u gradskom prevozu u Sao Paulu, ubrzo su se omasovili i proširili na sve veće gradove Brazila.
Građani su nezadovoljni sveopštom situacijom i skupim životom u gradovima koje stalna poskupljenja prevoza od strane privatnika koji su dobili koncesije za obavljenje javnog prevoza su bile kap koja je prelila prepunu čašu.

Oni su najavili da će protesti biti nastavljene sve dok gradski prevoz ne bude besplatan za sve građane, to jest, 100 % subvencionisan kao u mnogim drugim gradovima Brazila i sveta jer je pravo na slobodno kretanje, jedno od snovnih ljudskih prava, uvođenjem karata potpuno uskraćeno onim socijalno najugroženijim.

Šta če nam najskuplji most na svetu preko koga jedva da prelaze automobili? Zašto gdin ruponačelnik ne naplaćuje karte za prelazak preko mosta kako bi ga isplatio?

JAVNI PREVOZ JE PRAVO I NEMANJE NOVCA NE MOŽE DA BUDE PREPREKA NJEGOVOM KORIŠĆENJU!
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Snimanje je po zakonu dozvoljeno. Organizovani kriminal se po zakonu kaznjava. Ti zelis da se ne postuje zakon.

Kao sto rekoh, uzmi snimaj malo po tribinama, i lepo da im objasnis kako je to dozvoljeno zakonom.

Ocekujem brz izvestaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Videces i snimke 1. jula.Normalno je da se buni onaj ko je u prekrsaju.Ali to ne znaci da je u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC One
Snimanje je po zakonu dozvoljeno. Organizovani kriminal se po zakonu kaznjava. Ti zelis da se ne postuje zakon.

Nema tog zakona koji ce ti dozvoliti da me sretnes na ulici i uperis mi kameru u lice ako sa tim nisam saglasan. Onaj sa klipa od juce se popalio "Ne diraj me, sve snimam"... polupao bih prvo njega a onda i telefon/kameru, pa posle neka preda snimak koji ima nadleznim organima.

Bahato govedo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Nema zakona koji sprecava da neko bude šupak.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Treba slikati i objaviti fotograsije stoke koja radi za kriminalce
Sve to treba u padinjak da radi nesto korisno a ne da terorise gradjane.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 00:03:24 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Sony xperia

Nema tog zakona koji ce ti dozvoliti da me sretnes na ulici i uperis mi kameru u lice ako sa tim nisam saglasan. Onaj sa klipa od juce se popalio "Ne diraj me, sve snimam"... polupao bih prvo njega a onda i telefon/kameru, pa posle neka preda snimak koji ima nadleznim organima.

Bahato govedo.  Smile
Izivin'te sto ulecem s ovim pitanjem, ali kada je rec o tome nesto me zanima. Nisam niti nesto bio azuran po netu trazeci odgovor, ali kada je vec rec o snimanju ... Sta sa skrivenim kamerama? Onim sto se emituju i koje organizuju razne TV stanice?
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 00:07:14 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
A sta je sa kamerama obezbedjenja po ulicama i lokalima i policijskim kamerama?
Oni su doneli zakon kako njima odgovara, ali su zaboravili da batina ima dva kraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
smooth  Smile EDIT: not so smooth anymore  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 00:19:41 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.