Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 281 282 284 285 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370788 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ajde ovako da probam opet

Gde pise da ce buduci kontrolori biti na platnom spisku GSP-a?

Nigde. Evo pogledah 15 vesti sa tim naslovom i nigde se ne kaze ko ce njima plate da daje.

E sad, ako se to ipak desi, i GSP preuzme kontrolu od firme Apex, sta tu ima lose da se zaposli jos 700 ljudi i da se konacno svercerska bagra nauci da je sasvim normalno placati kartu u gradskom prevozu? Smile Uz revidiranje ugovora svakako.

Izvini, moj propust, zaboravih da napišem...
kao što rekoh, fore se ovde same pišu  Smile

Da li je moguće da ti postavljaš to pitanje? Da li je moguće?!  Smile

Da li si ti ikada čuo, pa makar i u Srbiji da neko raspisuje konkurs umesto nekog, a pogotovo Grad ili država u ime privatnika i za njegov račun?
Da, postoji marketinška agencija ili agencija za zapošljavanje koja umesto nekog raspisujekonkurs, al naravno da taj koji raspisuje konkurs i plaća te ljude koje zapošljava.

Zamisli da recimo pravni fakultet raspisuje prijem za upis na ekonomski?  Smile To je u tom rangu.

Citat
To međutim kod nas očito nije slučaj jer je naplata i kontrola katastrofalna!

A ko je odgovoran za ovo, Apex, Djilas ili stoka koja je naucila da se svercuje? Smile

Prvo, glupo je što putnike nazivaš stoka, makar se oni i švercovali. Drugo, pitanje ti je komično. BusPlus je odgovoran za kontrolu i naplatu karata! Dakle, jedini krivac je upravo on.  Smile
A kako i ne bi bio kada kontrolor kad uđe u autobus kaže ko nema kartu neka izađe, dakle dozvoljava šverc. Al pisalo se već 1000 puta o tome, ne razumem zašto forsirate da se ponavljamo...

Razmišljajući kao ti, ukoliko bi pak "stoka koja se švercuje" završila u zatvoru ili pak postala moralna tog trenutka svaka kontrola bi bila bespredmetna, a to nigde u svetu nemaš, uvek postoje kontrole bar kada je prevoz u pitanju. Dakle, pričaš o nerealnim stvarima. Svako "ima pravo" da se švercuje, a ti zakonski moraš svesti taj šverc na minimum!

Da nisam pre godinu ipo dana, govorio i pisao kako će sa novim sistemom naplate karata šverc da se poveća kao i falsifikovanje sada bi ta tvoja priča o stoki možda i imala smisla. Ovako, BusPlus je zapravo origanizovani kriminal kako to mrgudin reče!   Smile

A ako se pitate (kao Crowz npr.) što nema falsifikata ili nam se bar čini da ih nema, odgovor je prost: zašto rizikovati i raditi krivično delo kada karta jednostavno ne mora ni da se kupi tj. plati.  Smile
Onog trenutka, i ja to potpisujem sa 100%, ukoliko se pak na neki način građani i primoraju da kupuju kartu, počeće i falsifikati da cvetaju Smile

Živi bili pa videli...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ti mene ocigledno ne razumes.
Ja kazem da je prevoz jeftin za ovoliki grad i da me za Bus Plus bas briga i ako hoces da koristis neciju uslugu (tu ti navedoh jos milion usluga koje koristis i placas, a ne znas zasto i kako) moras je platiti.

Citat
BusPlus je odgovoran za kontrolu i naplatu karata! Dakle, jedini krivac je upravo on.  Smile
A kako i ne bi bio kada kontrolor kad uđe u autobus kaže ko nema kartu neka izađe, dakle dozvoljava šverc.
Smile Smile Smile
Znaci trebalo bi BUS Plus da uvede ko nema kartu - 100 udaraca bicem... uh... kako bi se sverc smanjio.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jun 2013, 20:07:45 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Nepopravljivo...

Vas dvojica sve što ste napisali niti se desilo niti je moguće da će se desiti (bičovanje švercera, zaplena imovine itd.). Al džabe što sam ja napisao da bih istim tim švercerima sekao prste i da sam na vašoj strani, al samo je "MALI" problem što to ne može proći skupštinu.

Drugim rečima, trošite ovde ljudima i vreme i "prljate" postovima temu kojekakvim banalnostima.  Smile

Ja ću i dalje BusPlus da BOJKOTUJEM, svesno nanoseći štutu Gradu i GSP-u 11,5 (92%/8%) puta veću štetu nego lopovima iz BusPlusa, ali drugačije ne može problem da se reši. A ako vi mislite da se gorilama koji će tući putnike tj. švercere da se reši problem, recite gde treba da dođem da potpišem peticiju, al najozboljnije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Karta u Beogradu nije jeftina niti je ispod ekonomske, jos kada se uzme u obzir dotacija iz poreza gradjana-gradskog budzeta, ispasce da je skuplja od taxija. A ako bi smo poredili cene i plate u Evropi, u Beogradu je prevoz ubedljivo najskuplji.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Zamisli da recimo pravni fakultet raspisuje prijem za upis na ekonomski?

To samo ti mozes da zamislis takvu genijalnu komparaciju. Zamisli da pravni fakultet raspisuje konkurs za vrsioca duznosti prodaje kafe u holu zgrade pravnog fakulteta? Toliko nenormalno deluje?

Tebi je normalnija pretpostavka da ce ugovor apriori da se prekrsi bez da imas iole prepostvaku kako, pod kojim uslovima i da li ce ili nece taj ugovor biti pod revizijom?

Super. Genijalno.

Citat
Da li si ti ikada čuo, pa makar i u Srbiji da neko raspisuje konkurs umesto nekog, a pogotovo Grad ili država u ime privatnika i za njegov račun?

Ovde me vec zajebavas, zar ne? Covece drzava je pravila konkurs i za operatera jebene mobilne telefonije, pravi konkurs i za svaku uslugu koja je u drzavnom interesu, ne verujem sta citam. Drzava ima prihod jer uzima jebeni porez, si cuo za porez?

Citat
Drugo, pitanje ti je komično. BusPlus je odgovoran za kontrolu i naplatu karata! Dakle, jedini krivac je upravo on.

Ok busplus je kriv zato sto ljudi vole da svercuju, slazem se Smile

Citat
Svako "ima pravo" da se švercuje, a ti zakonski moraš svesti taj šverc na minimum!

Imas kazne i doplatne karte, ne znam sta hoces stvarno? Cekaj ti se zalazes za bolju kontrolu al ne da to radi busplus, vec neko ko se tebi svidja, ono, jakuza vedri i oblaci fazon?

I neko je vec rekao, kad steknes taj osecaj da te blam i da je sromata da se vozis za dzabe kontrlori ne moraju ni da postoje, al ocigledno polusvet to ne shvata Smile

Citat
Onog trenutka, i ja to potpisujem sa 100%, ukoliko se pak na neki način građani i primoraju da kupuju kartu, počeće i falsifikati da cvetaju

Jasno.
I to veze nema sa busplusom vec sa lopovskom i prevarantskom filozofijom.
To je to sto pricam ja i jos neki vec 100 strana. Smile

Citat
Drugim rečima, trošite ovde ljudima i vreme i "prljate" postovima temu kojekakvim banalnostima.

Ne prljaj temu sa tvojom kriminalnim falcifikatorskim sposobnostima isto, boris se protiv kriminala a sam si neki kriminalcic u pokusaju. Licemerstvo udzbenicki primer.
« Poslednja izmena: 18. Jun 2013, 20:35:12 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Zasto mesati policiju sa kontrolorima bus+. Kontrolori nemaju pravo ni da legitimisu ljude. Za iznudu podataka se krivicno odgovara. Policajac ako legitimise gradjanina ne sme da da podatke trecim licima. Policajac moze da pise prijavu za remecenje javnog reda i mira, ali ako toga nije bilo nema ni prijave.
Јесте.
Али контролор не кажњава, него наплаћује доплатну карту. Најјефтинија је на трафици, мало скупља код возача, а најскупља код контролора. После тога суд.

Заиста бих волео да се уведе реда, па да се превоз плаћа. Као што рекох пре, ко плаћа има право да се буни.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Zasto mesati policiju sa kontrolorima bus+. Kontrolori nemaju pravo ni da legitimisu ljude. Za iznudu podataka se krivicno odgovara. Policajac ako legitimise gradjanina ne sme da da podatke trecim licima. Policajac moze da pise prijavu za remecenje javnog reda i mira, ali ako toga nije bilo nema ni prijave.
Јесте.
Али контролор не кажњава, него наплаћује доплатну карту. Најјефтинија је на трафици, мало скупља код возача, а најскупља код контролора. После тога суд.

Заиста бих волео да се уведе реда, па да се превоз плаћа. Као што рекох пре, ко плаћа има право да се буни.
Na primer, ja placam gradski prevoz kroz porez-prinudno, a ne koristim ga. Znaci imam pravo da se bunim duplo.
Zar mi samo to pravo ostaje naspram ovih pljacki.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
To sto si ti umislio da se tako placa prevoz, nije reventna cinjenica u realnom svetu.

Bajke i maste zadrzi za sebe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0

Ред се уводи од врха на доле, не од дна ка врху.

Када сам председник, премијер и остала екипа безочно и отворено на медијима крше законе своје земље и исмејавају устав на који су се зарекли, што би неко (посебно онај ко је назапослен) морао да одваја паре за систем једне банана републике?

Дакле, ствар је принципа не плаћати те карте.  
« Poslednja izmena: 18. Jun 2013, 21:19:12 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Tom logikom ne treba placati nista, od struje preko komunalija do hleba i mleka jer sve pobrojano drzi lopovska bagra.

Sto ne bojkotujete secer, Kostic nam se najeba majke od prevara i malverzacija?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 281 282 284 285 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.