Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369102 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Ne vidim zasto bi neko morao sve da ti crta, ali evo, odgovoricu ti...
Vise puta sam cuo reklamiranje u autobusu 31...
Danas mi je 5 puta u dva smera kontrola usla u tramvaj broj 9...
Mesecnu nikada nisam ponistio i nisu mi pravili problem nikada, mada sam cuo da su neke cimali sto im nije ponistena...
Jos neko pitanje?

P.S. Sta ti znaci "dokumentovano", oces da se snimam kako se vozim prevozom pa da ti pustam?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Mesecnu nikada nisam ponistio i nisu mi pravili problem nikada, mada sam cuo da su neke cimali sto im nije ponistena...
Jos neko pitanje?

P.S. Sta ti znaci "dokumentovano", oces da se snimam kako se vozim prevozom pa da ti pustam?  Smile

Треба ми зато што ми је мука да слушам лупетања људи који неће да плате карту и причају како свакодневно кољу и убијају љубазан народ који је уредно купио карту.

Е баш супер. Ишао сам пре неки можда месец дана од Славије до Вулкана и то баш са триескецом. Ја нисам никакве рекламе за клинике чуо.

Деветком сам се возио више пута у задњих месец дана кад сам ишао и враћао се са факултета и никакву контролу нисам сретао.

Изгледа да сам ја таличан да ме заобилазе та ваша малтретирања или ви сви једноставно серете.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple 13pro
Ni ja nikada nisam cuo te reklame
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Jos neko pitanje?

P.S. Sta ti znaci "dokumentovano", oces da se snimam kako se vozim prevozom pa da ti pustam?  Smile

kako kad umeju da ulaze po sto puta, da ihi ma svuda kao da su ne znam ko i kao smo terorsiti na svaki korak nas prektrišu. rekao sam ranije da su na onoj mećavi u martu izbacivali ljude iz prevoza i da ih je bilo baš dosta tog dana. i ove poslednje dve nedelje sam često video kako izbacuju ljude i bahate se. no, činjenica da su bahati, drski ,bezobrazni, da zakeraju i kad nemaš i kad  imaš kartu i što nisi poništio kad si ušao itd.

@stefaneka: pogledaj na youtube klipove kako se ponašaju, pa sam zaključi kakvi su, ako nisi dosad video njihovo ponašanje uživo.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2013, 22:36:27 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
U pravu si... Nas par se na pp dogovorili da kazemo da se cuju reklame...  Smile
Pokusaj bar da budes vaspitan, posto ako ti nesto nisi cuo ili video to ne znaci da "svi mi seremo"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
za te reklame, ajde neko čuo, neko nije. možda, onoj teti iz automata dosadilo da priča koje je koje stajalište, pa sad reklamira obližnje klinike, vidiš da kontrlorima trebaju.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2013, 22:39:02 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
mob
Alcatel One Touch
Ма где то узимају па неће да врате? Где то гњаве људе што се нису валидирали ако имају месечну? Где то пуштају рекламе за клинике преко апарата? Где то улазе по 5 пута у аутобус? Који део града, која линија, кад?

Ја плаћам редовно месечну, не валидирам се. Никад ми нису правили проблем (а сваки дан ме стартују најмање једном и то у различитим деловима града) што се нисам валидирао нити ишта спомињали, само ми се љубазно захвале. Никад ми нису узимали карту па да ми не врате. Никад нисам чуо преко апарата рекламирање клиника. Никад их нисам видео више од једном на линији којом се у том тренутку возим.
Возим се од Бановог брда до краја Кумодража сваког дана, мењам 3 превоза то тамо.

Хајде лепо документовано на којим линијама, где и када се дешава све то што ви причате. Хајде баш ћу да одем да се уверим како вас малтретирају.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
@stefaneka: pogledaj na youtube klipove kako se ponašaju, pa sam zaključi kakvi su, ako nisi dosad video njihovo ponašanje uživo.

Уживо сам само више пута видео малтретирање контролора од стране шверцера. Никад да контролори малтретирају путника који нема карту. Ником нису контролори правили проблем ако је прихватио да изађе на следећој станици. Једној девојци су прошле недеље тражили личну карту, она је рекла да нема и изашла је на следећој, крај приче.

Гледао сам на јутјубу и просто ми је мука. Репресија комналне полиције, можеш мислити.

Најпопуларнији снимак иживљавања комуналне полиције је на неком деди који је продавао паприке. Комуналци му рекли да се спакује и оде, он се расправљао са њима...у једном моменту извукао из џепа нож и тада ова двојица комуналаца скоче и угазе га. А људи им псују мртву мајку што малтретирају једног старог, беспомоћног деду. Дај бежи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
@stefaneka:

Најпопуларнији снимак иживљавања комуналне полиције је на неком деди који је продавао паприке. Комуналци му рекли да се спакује и оде, он се расправљао са њима...у једном моменту извукао из џепа нож и тада ова двојица комуналаца скоче и угазе га. А људи им псују мртву мајку што малтретирају једног старог, беспомоћног деду. Дај бежи.
Ovde je rec o bus+ a ne o paprikama,mada se i tu lepo vidi bahatost komunalaca.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0

Уживо сам само више пута видео малтретирање контролора од стране шверцера. Никад да контролори малтретирају путника који нема карту. Ником нису контролори правили проблем ако је прихватио да изађе на следећој станици. Једној девојци су прошле недеље тражили личну карту, она је рекла да нема и изашла је на следећој, крај приче.

Гледао сам на јутјубу и просто ми је мука. Репресија комналне полиције, можеш мислити.

ja sam ti sugerisao klipove BUS PLUS kontrolora, a na komunalne policije. cela tema je o bus +, a ti sad pričaš o komunalnoj policiji. žešće nas zezaš.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2013, 22:57:06 od Rammfan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.