Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 264 265 267 268 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369101 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
da li pored cene uplate piše još nešto kao što na ovom piše :   

ПЂ.....................53,39
ПТ......................53,39

kad kupiš onu papirnatu kartu od 40 din na kiosku piše: sđ: 20,00%, pđ: 6,67, pt: 6,67, eđ: 40,00, et: 40,00 - ovo je račun samo kioska da si na njemu nešto kupio, kao kad kupiš novine.

posle tog računa dobiješ račun da si dopunjavao karticu: sg: 0,00%, pg: 0,00, pt: 0,00, eg: 72,00 (npr da si uplatio jednu vožnju), et: 72,00 (npr da si uplatio jednu vožnju).

na kraju ti isti taj kiosk izda potvrdu bus+ dopune gde ti piše broj kartice, prethodni iznos na istoj, cena koliko si uplatio, novi iznos na kartici koliko imaš uplaćeno.

to je sve.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
jel neko od vas poštenih građana koji plaćaju bus plus, nekada dobio fiskalni račun za dopunu bus plusa ?
Eлем, уплатих маркицу на киоску.
Продавачица: Изволите. (даје ми кусур и враћа карту)
Ја: А фискални?
Продавачица: Ах, наравно.
И тако добих фискални, на коме заиста недостаје ставка ПДВ. Има нека друга која вреди 8%, али ПДВ-а нема.

eto vidiš kao zaboravila je.
to 8% je za hranu. znači i čuveni pdv na bebi opremu je skuplji.

aj kaži mi koja su 2 slova ispred tih 8%
СЕ: 8,00%
ПЕ:              238,22
ПТ:              238,22
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94

Obuka vozača za protivpožarnu zaštitu u milom nam GSP-u.
https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151635458402071
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.94
znači Rammfan je dopunio tamo gde su oslobođeni PDV-a. znači saučesnik je u utaji poreza  Smile

panini plaća porez po posebnoj stopi.

znači zakon o PDV član 23 kaže :

Po posebnoj stopi PDV od 8% oporezuje se promet dobara i usluga ili uvoz dobara, i to:

20) prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju;

znači nisu se ni sami dogovorili.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
znači Rammfan je dopunio tamo gde su oslobođeni PDV-a. znači saučesnik je u utaji poreza  Smile

panini plaća porez po posebnoj stopi.

znači zakon o PDV član 23 kaže :

Po posebnoj stopi PDV od 8% oporezuje se promet dobara i usluga ili uvoz dobara, i to:

20) prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju;

znači nisu se ni sami dogovorili.

xaxa ja se toliko razumem u ekonomiju da nisam ni znao šta radim niti mi je jasno ovo što sam pokušao da objasnim, ali nema veze. bujim, pajim, tajim porez .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Nego ljudi, žale mi se putnici kako im kontrolori uzimaju BusPlus kartice!

Uglavnom devojke, što je očekivano za BusPlus jajare. Mislim da je priča da se nisu validirale i ona oni da ispadnu baje uzmu im kartice i neće da vrate.
A one naivne pa neće da pozovu regularnu policiju i prijave krađu, a sa lopovom ako treba i do stana...  Smile

E Beograde dokle si dogurao-jednostavno rečeno, ne zna se ko koga j**e u gradskom prevozu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
iako imaš uplaćeno bilo dnevnu ili mesečnu ako nisi poništio oni hoće da te kazne i traže dokumenta. pre neki dan je jedan pikljavi bio toliko drzka i bezobrazan, kao i svi oni, da samo što devojci nije uzeo ranac da pretrese da li stvarno ima dokumenta i što neće da mu da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 4
Izgleda da su ih namnozili kao sto su pricali... Danas su u jednom prevozu u dva pravca usli 5 puta... 3 puta kad sam isao, i 2 puta kad sam se vracao... Ljudi ih gledaju i neveruju, pitaju ih da li su normalni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Napadnut na stajalištu kod Medicinske škole u Ulici cara Dušana

zoom
Ilustracija
BEOGRAD - U Zemunu je danas u 18 sati pretučen kontolor Bus-plusa, koga je Hitna pomoć prevezla u KBC Zemun, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Macura je precizirala da se radi o 25-godišnjem muškarcu, kome je ekipa Hitne pomoći konstatovala otok i modrice na obe jagodične kosti i ogrebotine po licu. Macura je dodala da se to dogodilo na stajalištu kod Medicinske škole u Ulici cara Dušana.

IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Ма где то узимају па неће да врате? Где то гњаве људе што се нису валидирали ако имају месечну? Где то пуштају рекламе за клинике преко апарата? Где то улазе по 5 пута у аутобус? Који део града, која линија, кад?

Ја плаћам редовно месечну, не валидирам се. Никад ми нису правили проблем (а сваки дан ме стартују најмање једном и то у различитим деловима града) што се нисам валидирао нити ишта спомињали, само ми се љубазно захвале. Никад ми нису узимали карту па да ми не врате. Никад нисам чуо преко апарата рекламирање клиника. Никад их нисам видео више од једном на линији којом се у том тренутку возим.
Возим се од Бановог брда до краја Кумодража сваког дана, мењам 3 превоза то тамо.

Хајде лепо документовано на којим линијама, где и када се дешава све то што ви причате. Хајде баш ћу да одем да се уверим како вас малтретирају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 264 265 267 268 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.