Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 366848 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Ako to sve kažu novinari koji se pošteno bave istraživačkim novinarstvom,

E ako su to novinari rekli, onda nema sta da se polemise.

može samo da se konstatuje da je u javnom prevozu u Beogradu situacija više nego kriminalna i da će čika Vučić sledeći da stavi pod mišku slučaj BusPlus...  Smile

Aj nekako dojavi Vucicu da resi bar jedan slucaj, ili mi nekako sredi onu bus plus karticu preko veze, onu sto se za nekoliko minuta falsifikuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Mnogo ga šiljiš, a nema potrebe....

Znaš koliko me patka boli i za Vučića i za čika Daču i sve ostale političare, jer mu svi oni dođu na isto, krimosi, samo legalni-al da ne menjamo i mračimo temu.

Ne treba da bude ironije jer tema je više nego tužna, jer ako ne možemo za sitnicu zvanu BusPlus da se izborimo kako ćemo za Kosovo da se izborimo-nemoj da smo smešni!  Smile

A za falsifikat sam ti sve nacrtao, ako ne veruješ, raspitaj se malo po netu pa ti neko možda i napravi klona.  Smile
Ja da sam hteo u taj biznis da uđem odavno bih to uradio. Al stvarno nisam u fazonu da rizukujem prodavajući BusPlus klonove-jer opet i to je prevara, jes da si prevario kriminalca al opet si kriv. Tako da za sopstvene potrebe imam, al za prodaju ne, moraš malo da se potrudiš i sam, od mene dosta.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
Nema nikakvih "siljenja" niti bilo cega slicnog, nego mi malo smesni politicki obojeni tekstovi u fazonu da pitamo djilasa odakle mu pare za reklamu.

Vidis, prvo se oplelo po Dulicu, pa po Miskovicu, a taj Djilas i dalje lapa pare nesretnom i napacenom narodu u Beogradu. Lako je u predizbornim kampanjama blejati protiv bus plusa, mosta na adi, sartidu i targotelekomu... Smile

Nigde rezultata.

Sto se tice falsifikovanja busplus-a, vec sam ti objasnio na prethodnim stranama da je to nemoguce u "par minuta" i bez pomoci iznutra, ali to ti je ocigledno promaklo, iako si ucestvovao u raspravi ali nema veze, pisi opet. Svako ima svoje prioritete, pa otuda i drugacije misljenje od tvog, ne zameri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Kakva pomoć iznutra?!

Znaš li ti kako se falsifikuju tj prave klonovi platnih kartica? (jedan od načina, bez pomoći iznutra)
Naravno, od tehnologije kartice zavise i konkretni potezi, ali princip je manje više sličan.

1. Postavi se uređaj za čitanje podataka sa kartice u bankomat;
2. Postavi se kamera ili lažna tastatura preko prave.

Kad se spoje ti podaci dobiješ BINGO!
Borba protiv toga je postavljanje graničnika, imaš na bankomatima pojedinih banaka kako krimosi ne bi mogli da proguraju taj uređaj, unutar bankomata tj otvora gde se stavljaju kartice. Plus, svaki bankomat je gotovo pokriven video nadzorom-znači posao nije nimalo jednostavan!  Smile

Kod BusPlus kartice, ne postoji PIN, i nema potrebe za rizikom postavljanja inače skupljih uređaju po bankomatima i sl, jer karticu realno ti poseduješ. Kao što sam i pisao, jednostavno kao COPY i PASTE.

Isto bi tako jednostavno mogao klonirati i platnu karticu, ali koja je poenta klonirati svoju platnu karticu, kada možeš od banke tražiti dodatnu, legalnu i za dž???  Smile

E sada, ako ti misliš da se platne kartice ne mogu tako jednostavno klonirati, to je već tvoj problem. Ali moraš shvatiti da se ne radi o hakovanju bankomata i postavljanju lažnih tastatura, što bi istina bilo komplikovano  Smile

Ukucaj na google-u uostalom clone RFID card pa ćeš i sam videti. Bespotrebno je uopšte to i komentarisati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Nexus 5
E sada, ako ti misliš da se platne kartice ne mogu tako jednostavno klonirati, to je već tvoj problem. Ali moraš shvatiti da se ne radi o hakovanju bankomata i postavljanju lažnih tastatura, što bi istina bilo komplikovano  Smile

Ukucaj na google-u uostalom clone RFID card pa ćeš i sam videti. Bespotrebno je uopšte to i komentarisati.

Tako je, mislim da se ne mogu jednostavno klonirati ni platne kartice, a narocito kartice sa RFID-om, ali objasniti to tebi je nemoguca misija.

Ti pises o onome sto nadjes guglajuci, a tom logikom je moguce i haknuti Pentagon.

Svaki uredjaj koji je instaliran u GSP-u ima posebnu, enkriptovanu vezu sa serverom. Nakon prislanjanja ili priblizavanja bus plus kartice, aparat ti skine odredjenu kolicinu novca, a ako imas mesecnu, registruje validaciju.

Zasto ti tvoji internet klonovi ne bi radili? Pa svaki klon bi predstavljao laznu karticu, a serveri imaju serijske brojeve kartica koje su u opticaju i kada bi se pojavio enormni broj iste klonirane kartice, jednostavno bi doslo do blokade iste od strane servera, jer je nemoguce da se sa jednom mesecnom bus plus karticom validira njih 150 u sat vremena.

To je ono sto ti na zalost ne mozes da shvatis ili da prihvatis. Klonovi su teoretski moguci i lakse ostvarivi ako postoji neko iznutra ko bi kucao nove serijske brojeve "kloniranih" kartica u sam sistem.

A praviti samo jedan ili dva klona i kupovati celokupnu opremu za to, to moze samo mentalno poremecena osoba da uradi i da spuca toliko para u opremu.

Gugl i jutjub hakovanja su zanimljiva samo onom ko nema pojma sta gleda ali pise hack pa deluje zanimljivije.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 22:25:05 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Zamisli bezobrazluk,tražila joj kartu. Užas. Nemam reči.

Mora taj ustanak što pre!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17117
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
ovih dana samo love po trolama. koliko puta sam video kako prde ljudima na stajalištu što nemaju kartu ili nisu poništili i još 1001 zamerka samo da iskukaju jebenih 1500 din.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Tako je, mislim da se ne mogu jednostavno klonirati ni platne kartice, a narocito kartice sa RFID-om, ali objasniti to tebi je nemoguca misija.

Ti pises o onome sto nadjes guglajuci, a tom logikom je moguce i haknuti Pentagon.

Svaki uredjaj koji je instaliran u GSP-u ima posebnu, enkriptovanu vezu sa serverom. Nakon prislanjanja ili priblizavanja bus plus kartice, aparat ti skine odredjenu kolicinu novca, a ako imas mesecnu, registruje validaciju.

Zasto ti tvoji internet klonovi ne bi radili? Pa svaki klon bi predstavljao laznu karticu, a serveri imaju serijske brojeve kartica koje su u opticaju i kada bi se pojavio enormni broj iste klonirane kartice, jednostavno bi doslo do blokade iste od strane servera, jer je nemoguce da se sa jednom mesecnom bus plus karticom validira njih 150 u sat vremena.

To je ono sto ti na zalost ne mozes da shvatis ili da prihvatis. Klonovi su teoretski moguci i lakse ostvarivi ako postoji neko iznutra ko bi kucao nove serijske brojeve "kloniranih" kartica u sam sistem.

A praviti samo jedan ili dva klona i kupovati celokupnu opremu za to, to moze samo mentalno poremecena osoba da uradi i da spuca toliko para u opremu.

Gugl i jutjub hakovanja su zanimljiva samo onom ko nema pojma sta gleda ali pise hack pa deluje zanimljivije.

Smile
Ti si prsao totalno.
Pričaš o kvalitetu softvera a video ga nisi. DA, može i 1000 puta da se otkuca za 1min i ništa neće biti sumnjivo, jer oni evo mesecima programiraju dnevnu kartu, tako da toliko o tome.
Nego ti si se malo zaneo, nema ni potrebe za validacijom 150 puta u toku sat vremena.
Klonira se mesečna karta koja se ne validira, i problem je rešen.

Nemoj da se blamiraš, kako možeš napisati da "klonovi ne bi radili jer bi ih server blokirao". Vidi se da si totalni amater u tom poslu. Razmisli samo o svojoj logici-da li to znači da nije moguće napraviti klona niti jedne platne kartice? a to ljudi rade svakodnevno i pljačkaju banke-kakav crni serijski broj kartice... ili misliš stvarno da je RFID nemoguće klonirati? Smile  Što ga onda banke ne koriste i pa pa lopovima sa kloniranim karticama?!  Smile Razmisli...

Al evo ako će ti biti lakše, javno priznajem.

BusPlus je savršen sistem naplate i njihove kartice nije moguće falsifikovati niti "klonirati"!  Smile

Vratimo se temi. Nije mi poenta da ubeđujem nikoga ni u šta, samo iznosim svoje mišljenje i rekao sam, i ponoviću, Đilase moraćeš da pojedeš sva govna koja si izasrao! Ako si čitao članak CINS-a jasno ti je da su i oni primetili ono što ja ovde pišem i objašnjavam mesecima, i hvala bogu pa nisam jedini primetio.
Aj laku noć 
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 23:35:43 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Samsung S8 Plus
Ne znam za ostale ali meni mirise neka paljevina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
HTC One
zbog čega ju je kontrolorka obavestila, da u skladu sa Pravilnikom o tarifnom sistemu u javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Beograda, mora da joj izda doplatnu kartu ili opomenu.

Na stranu epilog, siguran sam da joj je sve ovo lepo izdeklamovala od reci do reci.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.107 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.