Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 231 232 234 235 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 368705 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 26.0.1410.64
 Smile

сморили сте са факинг бус плусом за медаљу Smile само не знам који би сте изговор нашли за неплаћање карте да сутра случајно укину бус плус...милошевић,амфилохије,коштуница...? Smile

а госпођа мама би требала ваљда да зна боље...где ће са бебом у пренатрпани бус? Smile Smile Smile

такси мајку му...такси...али не, чекај...такси мораш платити...јбг Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia krntija
Није у питању сад бус плус него та имбецилна одлука о прописаном улазу и излазу из аутобуса. Та са бебом је вероватно хтела да уђе на врата предвиђена за излаз.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 4
Smile

сморили сте са факинг бус плусом за медаљу Smile само не знам који би сте изговор нашли за неплаћање карте да сутра случајно укину бус плус...милошевић,амфилохије,коштуница...? Smile

а госпођа мама би требала ваљда да зна боље...где ће са бебом у пренатрпани бус? Smile Smile Smile

такси мајку му...такси...али не, чекај...такси мораш платити...јбг Smile

Brate nemoj bas na svakom koraku da pokazujes "inteligenciju". Gospodja mama je u trolu ulazila kod studentskog trga, sto je pocetna stanica ako nisi znao, pa trola nije bila pretrpana... Uostalom, kako si i pomislio da je trola pretrpana leba ti? Jel to cisto da lupis nesto kako bi imao opravdanje zasto su zenu sa malim detetom maltretirali da ne moze da udje u autobus? Znaci ne seri leba ti...
Od sveg srca ti zelim, da imas bebu, i da tvoju zenu ne puste da udje sa njom u autobus jer nece da joj otvore vrata... Ni iz kog drugog razloga. I tako svaki dan kad ide negde, umesto da bude tretirana kao dama i majka, da je tretiraju kao govedo i teraju da placa taksi po hiljadu dinara, i da joj ukidaju njeno pravo da se vozi prevozom sa markicom, samo zato sto ima kolica koja ne mogu da udju na prednja vrata...
Znaci stav ti je toliko retardiran, da sam u cudu... Svaka ti cast, dozivi isto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Qtek 小米
Није у питању сад бус плус него та имбецилна одлука о прописаном улазу и излазу из аутобуса. Та са бебом је вероватно хтела да уђе на врата предвиђена за излаз.
Ма то се поштује само у ужем делу кругу двојке. Код мене у Борчи не постоји контрола, еј бре не постоји ни је%ена контрола нити је икада постојала.
А пар километара даље у Падињаку ко у је$еном Бронксу 80-их, тамо се још возе они зелени бусеви из доба несврстаних.
Какав бре Мунзе, блокови итд.

Citat
Brate nemoj bas na svakom koraku da pokazujes "inteligenciju". Gospodja mama je u trolu ulazila kod studentskog trga, sto je pocetna stanica ako nisi znao, pa trola nije bila pretrpana... Uostalom, kako si i pomislio da je trola pretrpana leba ti? Jel to cisto da lupis nesto kako bi imao opravdanje zasto su zenu sa malim detetom maltretirali da ne moze da udje u autobus? Znaci ne seri leba ti...
Od sveg srca ti zelim, da imas bebu, i da tvoju zenu ne puste da udje sa njom u autobus jer nece da joj otvore vrata... Ni iz kog drugog razloga. I tako svaki dan kad ide negde, umesto da bude tretirana kao dama i majka, da je tretiraju kao govedo i teraju da placa taksi po hiljadu dinara, i da joj ukidaju njeno pravo da se vozi prevozom sa markicom, samo zato sto ima kolica koja ne mogu da udju na prednja vrata...
Znaci stav ti je toliko retardiran, da sam u cudu... Svaka ti cast, dozivi isto...
Тачно, трола а посебно на почетној није претрпана, али прописи су прописи, ако тако функционише у свету може и код нас. Нека госпођа испоштује правило, неће јој пасти круна са главе, а вероватно је и гласала за тај Ђиласов систем као и већина Беотупанограђана.

Међутим ако та багра бусплус+гсп крши закон, онда их треба је%ати док не почну да поштују закон.
Е кад почну да поштују закон, онда ћу ја почети да купујем месечну карту!!!

@ mrgec кажи овом малом колико код тебе кошта месечна и како се користи, да можда ови матори немају фрај, као београдски пензоси.  Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 4
Cekaj bre jeste vi ludi???  Smile
Sad vec razmisljam da li me zajebavate, ili sa vama nesto nije kako treba...
Ajmo polako... Zena ima kolica i bebu u njima... Zeli da udje na srednja vrata, jer samo tu ima mesta za kolica. Na prednja, cak i da zeli ne moze da udje, jer od vozaceve kabine nema prostora i nemoze da ugura kolica na ta vrata... Dakle ne radi se ni o bezobrazluku ni o zelji da se izdrkava, vec o jebenoj fizici. Ne mozes kolica koja su malo veca da proguras kroz otvor na prednjim vratima koji je uzak...
Nadam se da je sad bar malo jasnije...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Nokia krntija
Citat
прописи су прописи, ако тако функционише у свету може и код нас.

А где то све функционише, у којим градовима?

Причало се о томе овде раније и тад сам реко да теоретски то има савршеног смисла, али пракса је ипак другачија... мисим, капирам да си се возио аутобусом у јутарњој и поподневној шпици, шта има да ти причам.

Може то да град има метро због чега би аутобуски саобраћај био растерећенији. И онда у сваком аутобусу опуштена ситуација, без борбе за ваздух... лепо улаз на та, излаз на та врата. Овако људима додатно отежавају ту вожњу. Шта нас брига што је гужва, пробијај се до врата за излаз. Фазон Пантића... доле, па горе, па опет доле... ма иди бре...
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Eee ja sam u 2 dana imala 2 bliska susreta sa BusPlusovcima. Oba pozitivna.

I - dajte kartu. Karta nije otkucana.
    Ja - nije, i šta ćemo sad?
    BP- ništa pišemo kaznu.
    Ja- pišite.
    BP- dajte mi Vašu LK.
    Ja- Molim  Smile , Vi mene hoćete da legitimišete???
    Pauza...nevera.
    BP: U redu, ima ko hoće, na sledećoj stanici.
    Ja: E to već može.
Sledeća stanica, pogledavamo se...sidjemo, i ja i oni. Nema nigde nikoga.
Gledaju me belo, nasmešim se u smislu  Smile ccc i odparadiram.

Slučaj II - karte ..evo karte.
             BP - pa karta nije overena?
             Ja - kako nije, nemoguće??
             BP- pa evo lepo, nije, poslednja kucana je na liniji.....
             Ja - gledam začudjeno
             BP- otkucava kartu i kaže "E sad je overena".
             Ja - najlepše Vam hvala.
Ode čovek svojim putem uz smešak.
Nevažno je koliko mi ga je nešto bilo žao..stariji, vidi se mukica, lukac na pore izduvava....

Sve u svemu, ima ih i normalnih.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2013, 00:00:50 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
jel tramvaji tempiraju da im prednja vrata budu kod onog nacrtanog mesta na trotoaru za invalide ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Citat
Od sveg srca ti zelim, da imas bebu, i da tvoju zenu ne puste da udje sa njom u autobus jer nece da joj otvore vrata...

могу ти рећи једно и то је сигурно: ако будем имао бебу могу ти гарантовати да се моја госпођа а поготову беба сигурно неће возити у смрдљивом и пренатрпаном аутобусу,троли,трамвају или било чему другом Smile

Citat
@ mrgec кажи овом малом колико код тебе кошта месечна и како се користи, да можда ови матори немају фрај, као београдски пензоси.

хехе...12.000 динара је месечна Smile и не постоје категорије...сви плаћају ту цену...почевши од средњошколца закључно са инвалидом Smile  и нема теорије да се возиш за џ...кад улазиш у бус одмах на улазу показујеш месечну или плаћаш карту,месечну ти отчекира тако да се више не можеш возити за тај дан Smile ...ако се правиш београђанин Smile зове се полиција која се ту створи у року у два минута Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Samo sto niko ne zna gde je ta lokacija na kojoj se ti vozis.
A kako mislis da udje neko sa invalidskim kolicima kad je platforma na srednjim vratima bas zbog kolica?
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 231 232 234 235 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.