Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 229 230 232 233 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 368723 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ne moze da bude besplatan zbog nezajazljivosti pojedinaca . Tebi ako odgovara daj DJilasu celu svoju platu a ne da nudis tudju. Ja sam protiv toga da se nesto placa dva puta. Ovo sro se radi sa bus+ je cist organizovani kriminal. Ja nisam za organizovani kriminal.
Prevoz je vec jednom placen, a ovo sto bus+ zeli da naplacuje, to je otimacina. Sta ce oni da naplacuju, ono sto je vec placeno. Neka kupe autobuse pa neka naplacuju koliko hoce.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2013, 16:57:21 od mrgudin »
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ja ne pričam o  BusPlusu,ja pričam o generalnoj ideji da prevoz treba da bude besplatan.

Jel bio besplatan za vreme Tita,za vreme najjačeg komunizma koji je Jugoslavija ikad imala? Nije.
Jel bio besplatan posle? Nije.
Jel besplatan u 99% gradova sveta? Nije.

Kraj priče.

Da treba eliminisati one koji muljaju i rasipaju novce,to treba.Ali da prevoz bude besplatan... ne,ne može,niti ima logike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Ko kaze da je besplatan kad je placen parama poreskih obveznika kroz porez. Zasto bi se ponovo placao? Kada kazem besplatan prevoz za gradjane mislim da nekupuju nikakve karte(posto je vec placen). Ne moze dve karte, dosta je jedna. Znaci gradjani ne mora da se opterecuju sa kupovinom karata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Taj deo priče razumem,ali to onda znači da bi to plaćali svi,uključujući i one koji voze kola i ne koriste prevoz,što znači da bi morao i njih da ubediš da plaćaju za uslugu koju ne koriste.

A to meni baš i nema logike,a i još bitnije - u Srbiji je takav dogovor nemoguće postići.  Smile

Uostalom,i razumem ih. Ovde već postoji dovoljno kazni i harača za sve vlasnike automobila,pa im samo još to treba.
« Poslednja izmena: 11. Apr 2013, 17:21:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
Pa to hocu i da ti kazem da sada vec svi placamo GSP bez obzira dali se vozimo ili ne, posto se on finansira iz budzeta , odnosno od poreskih obveznika. Cim kupis cigare, hleb, mleko, vec si izdvojio deo za GSP. Zasto bi ponovo placao i kome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Qtek 小米
Да се не финансира из буџета плаћали би месечну карту преко 10 хиљада и још би нам ограничили на две вожње дневно као што је код ових сланинара у Воши.

Него шта фали овом систему, ја сам уплатио 10 карата то је 720 динџи и откуцао сам од 01. априла укупно три пута, јер нисам хтео да се цимам и да излазим из буса као већина која се шверцује.

Постоје 4 категорије путника, они који редовно купују месечну карту, они који иду повремено па чекирају појединачне, затим шверцери који чекирају кад налети контрола или они најокорелији који беже од контроле.

Наравно не заборавите они крше закон на сваком кораку,1. бус плус је турска фирма која је без тендера ушла у посао, 2. контролори нису службена лица 3. комуналци не смеју да преносе личне податке 4. латиница на читачу је кршење устава 5. сви контролори се шверцују, јер добијају редовно новац за своје карте, али користе привилегију посла да би се шврецовали, јер после радног времена и у слободним данима они су путници као и сви ми, 6 чланови њихових породица користе ту привилегију да би се шверцовали и њима се издају лажне бесплатне карте за старије, 7. доплатне карте (казне) су штампане на латиници.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Pa to hocu i da ti kazem da sada vec svi placamo GSP bez obzira dali se vozimo ili ne, posto se on finansira iz budzeta , odnosno od poreskih obveznika. Cim kupis cigare, hleb, mleko, vec si izdvojio deo za GSP. Zasto bi ponovo placao i kome?
Том логиком се служећи, зашто би неко ко не користи ГСП (иде колима, пешке, хеликоптером...) плаћао за ГСП, па макар и кроз порез?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Frizider
Ma kakva crna logika od coveka koji mulja leb i mleko preko onih detektora.  Smile

Nisam video ni jednu tvoju diskusiju sem uvreda i provociranja.

Pre cu s mosta da skocim nego s tobom da diskutujem o tvojim tripovima kako funkcionisu najprostije stvari u univerzumu savrseno jasne i detetu od 6 meseci.
Prag tolerancije na glupost mi je jako nizak.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 26.0.1410.64
em naplaćuju karte, em se finansiraju iz budžeta, em prodaju prostor za reklame, ...
em ispadneš perverznjak u očima pešaka.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Reklame su kretenske. Al aj što su kretenske,nego što kao i većina reklama danas,uopšte ni nemaju neki učinak.Al to je ona fora koju sam pominjao-svi znamo da je 90% toga uzalud,svi gasimo pop-upove istog momenta kad nam iskoče,svi menjamo kanal čim krene špica za reklame...al se svi pravimo ludi za dobrobit miliona preduzeća,sajtova,televizija i ostalih koji naplaćuju reklamiranje.
Iako reklame,pored toga što donose novac,i odnose dosta istog,jer ih treba napraviti i plasirati,pa ja na kraju krajeva, sveukupni benefit reklame možda nekih bednih 5%.Ako su iritantne,onda često i manji,jer ljudi ne mogu da ih podnesu,pa batale kanal/sajt/izvor reklame i teraju autora u majčinu,što je suprotno od željenog. Al,jbg,ne može se to objasniti ljudima.

Nego... po meni,reklame na vozilima GSPa bi trebalo da budu kao onomad pre nekih 10 godina što su bile na trolejbusima - sa strane su bile ploče,tačnije ''kutije-prozori'' u koje se iza providne plastike ubacivala reklama.
Ili još bolje,unutra neka budu paneli po pločama,a spolja bez reklama.

Al,od toga naravno,nema ništa iz gore pomenutih razloga.
Mada moram priznati da neke reklame dosta dobro izgledaju,ne u smislu efektivnosti - sve je to za mene isti bulšit koji poptuno ignorišem,nego u smislu da ulepšaju vozilo.Još ako ih dobro izlepe (što je retkost),ume da bude baš lepo.

Plus,ima još jedna stvar zašto GSP voli da zamotava vozila u te glupe reklame - jer ta folija ipak prekrije određena mesta gde je rđa(najviše oko točkova,gde stalno zapljuskuje voda i blato) ili neki sličan problem,pa se tako taj problem em sporije širi,em se ne vidi.I još ljudi,barem kad gledaju spolja,steknu utisak da su u pitanju nova vozila.
« Poslednja izmena: 12. Apr 2013, 03:34:49 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 229 230 232 233 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.