Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 368290 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Da vas niko ne laže - u Americi u autobus ne ulazi niko ko nema kartu ili ko je ne kupi kada udje. Kontrola im nije potrebna.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat
У приградским општинама, чак неким ближим местима као што је Калуђерица, менталитет људи је још додатно руралан и конзервативан.
Рецимо код њих је непојмиво да човек ступи у брак/везу са разведеном женом која има дете.

Jel Kaludjerica neko pleme gde se strogo postuju neki plemenski obicaji i zakoni ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung SGH-E590
Daj Gambi ne seri. Borca city nikad nece biti! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Qtek 小米
Daj Gambi ne seri. Borca city nikad nece biti! Smile
Брате, ми нисмо Београђани и јесмо сељаци, али што је Београд пун сељачина, па то је нечувено.
Ја лично нисам неки Борчанац (иако сам ту од рођења) јер се углавном дружим са Београђанима, БГ је место где и даље излазим и где сам увек радио и где и сада радим.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Da vas niko ne laže - u Americi u autobus ne ulazi niko ko nema kartu ili ko je ne kupi kada udje. Kontrola im nije potrebna.

Batice ajde mi objasni kakve to veze ima sa životom????  Smile
U Kataru svi ostavljaju otključane automobile sa spuštenim prozorima i novčanicima na sedištima i naravno nikom ništa nije nestalo. A jel znaš zbog čega??? Zato što bi prvom odmah odsekli ruku na licu mesta.

Sada nam ti tu prosipaš neki moral da valjda treba da kupimo kartu. Neću kupiti kartu u životu nikad dokle god je BusPlus ovakav kakav je sada ili bilo koja druga firma koja posluje kao oni, jer budalaštine i krađu neću nikad platiti  Smile

A ja bih najradije da smo Katar i da sečemo ruke ko god ukrade i to na licu mesta, mada bih ja i noge sekao pa neka taj što ima muda da krade skakuće i puzi dok je živ.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2012, 21:03:10 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Frizider
Nama uvek neki kurac smeta, to je htela da kaze verovatno. Ne valja cukanje onih papirica, ne valja cipovanje, ne valja ovo ne valja ono........

Nama stvarno fali gradjanska disciplina. Ne valja BUS+? Idi demonstriraj ili se prikljuci aktivno protestima protiv, ili lepo reci ne daju mi se pare jer nemam pa izbegavam/jebe mi se jer volim da vatam krivine, a ovo mlacenje kako toboze ne placamo iz ideologije je tezak bullshit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Nama stvarno fali gradjanska disciplina. Ne valja BUS+? Idi demonstriraj ili se prikljuci aktivno protestima protiv, ili lepo reci ne daju mi se pare jer nemam pa izbegavam/jebe mi se jer volim da vatam krivine, a ovo mlacenje kako toboze ne placamo iz ideologije je tezak bullshit.

Ne znam jel se na mene odnosi? Nema tu nikakve ideologije, nisam ja političar, niti volim da "vatam krivine". Samo čitaj pažljivo. Kartu ne plaćam jer bojkotujem novi sistem javnog gradskog prevoza koji je kriminalan iz 1001 razloga koje sam više puta ovde pomenuo, pa da se ne ponavljam.
Aktivni protesti gotovo da ne postoje iz ko zna kojih razloga i to što bih ja bio tamo 301. ništa ne bi promenilo. Kao što neće promeniti ni to što ja lično ne plaćam kartu. Ali sve je bliži dan kada će masa onih koji ne plaćaju kartu prevazići apetite lopovluka BusPlusa i isti će morati da se ugasi ili da se promeni.

Ukoliko se to i ne desi, ja opet neću plaćati kartu i meni je sasvim lepo. I nije sasvim u redu, jer prevoz treba da se plati, ali da plaćam maglu to nema šanse. I onda opet sledi ono moje, da mi je zaista žao ljudi koji plaćaju prevoz na bilo koji način, jer time samo podržavaju da jedan parazit kakav je BusPlus opstane.

Ne tražim besplatan prevoz, ne tražim cenu karte od 50din, može karta da bude i 150din što se mene tiče al mora jednom da se zna šta se plaća, gde idu te pare i vredi li to toliko koliko se plaća ili neko stavlja sve u privatne džepove.
E to ne može!  Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2012, 21:38:57 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Citat
U Kataru svi ostavljaju otključane automobile sa spuštenim prozorima i novčanicima na sedištima

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0

U Americi ne pusta vozac na prednja vrata ukoliko ne platis kartu a u podzemnoj postoje automatska vrata koja se aktiviraju kad ubacis kartu  Smile

Citat

Da treba nesto da se plati iz nekog protesta al bi se drustvo razbezalo. Hebi ga, i ja bi gorivo za dzabe a mozda bi i ukro da mogu ali ne bi trabunjao kako ja to cinim u borbi za svetsku pravdu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Znam da nista neznam, i to me odrzava u zivotu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava bajina basta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Cena zivotu u prestonici.... Nego mozeli jedna hitna pomoc od Beogradjana. Sutra trba da putujem za Beograd...kako da se sa autobuske stanice prebacim do Koteza...sta treba i gde da kupim...
IP sačuvana
social share
Volim sve ono sto vole obicni ljudi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 175 176 178 179 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.