Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 367290 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
 Smile
Neće oni naše guze, oni bi pare.
A ako bi pare onda treba da ih zarade pošteno, tako da predlažem da se oni naguze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Đilas traži ukidanje validiranja

Beograd -- Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas zatražio je danas od Direkcije za javni prevoz da se ukine obaveza očitavanja personalizovanih "BusPlus” karata.

U saopštenju Gradske uprave se navodi da je Đilas ovaj zahtev izneo kako bi se umanjile gužve prilikom uvođenja zimskog reda vožnje i stvorilo više prostora za kvalitetniju kontrolu putnika bez karte.

"U prethodnom periodu prikupljen je dovoljan broj podataka o broju putnika na svim linijama i u zimskom i u letnjem režimu saobraćaja, na osnovu kojih su urađene studije i donete odluke o povećanju i smanjenju broja autobusa na pojedinim linijama, kao i ukidanju jedne linije. Odluke o povećanju broja kontrolnih punktova, kao i zadržavanja u stanicama samo autobusa u kojim je kontrola, donete su u istom cilju, da kontrola bude brza i efikasna", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, Grad Beograd je još jednom zahvalio svima koji su prihvatili nova pravila javnog prevoza pod sistemom "BusPlus".

Veoma je važno da građani razumeju da i nadalje vožnja bez karte neće biti moguća, i da će biti učinjeno sve da se to spreči.

U isto vreme nastavićemo sa naporima da svim putnicima koji regularno plaćaju kartu obezbedimo što kvalitetniji prevoz, poručili su iz Gradske uprave.

Inače, predsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić izjavio je da prvi rezultati posle uvođenja BusPlus sistema u gradski prevoz pokazuju da je prihod Direkcije za javni prevoz porastao za 150 do 200 miliona dinara mesečno.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas zatražio je danas od Direkcije za javni prevoz da se ukine obaveza očitavanja personalizovanih "BusPlus” karata.

Kako ovo može u demokratskom sistemu?

Citat
Inače, predsednik Skupštine Beograda Aleksandar Antić izjavio je da prvi rezultati posle uvođenja BusPlus sistema u gradski prevoz pokazuju da je prihod Direkcije za javni prevoz porastao za 150 do 200 miliona dinara mesečno.

50 miliona gore-dole. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
јао што је пуслица
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
provizija je uzeta, sada komotno mogu da ga ukinu.
sada treba da se osmisli novi idejni projekat. pa necemo valjda da koristimo proslogodisnje modele.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Beograd -- Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas zatražio je danas od Direkcije za javni prevoz da se ukine obaveza očitavanja personalizovanih "BusPlus” karata.

Ha ha ha ha ha. Ja sam čitao Alisu u zemlji čuda, ali ovakve budalaštine još nisam niti video niti čuo.  Smile
Čekaj bre gospodine Đilase da te priupitam nekoliko pitanja:

1. Zbog čega niste gospodine Đilase rekli pre godinu dana, kada je uvođen BusPlus, da će validiranje za one koji imaju mesečnu kartu da bude samo dok traje studija o opterećenosti linija?
2. Koja je razlika gospodine Đilase između novog BusPlus sistema u odnosu na stari sistem, ako se ne validiraju i korisnici mesečnih karata?
3. Zašto gospodine Đilase obmanjujete građane Beograda?

Neki možda ne znaju, a neki se izgleda namerno prave da ne znaju gospodine Đilase, ali samo da Vas podsetim da je GSP Beograd radio studiju o opterećenosti linija pre 2 godine. I to mnogo opširniju nego ova sada što je. Jer je na svakim vratima stajao čovek iz GSP i upisivao koliko putnika ulazi na ta vrata i koliko izlazi, na svakoj stanici. A svi znamo da je procenat validiranih karata u BusPlus sistemu ispod 30%. Dakle, gospodine Đilase, ko je odgovoran što će sada nepotpuni i netačni podaci da se koriste za opterećenost linija. Zašto niko nije konsultovao GSP imaju li te podatke i gde je studija koju su oni radili?
4. Zbog čega nastavljate da izmišljate gospodine Đilase i tonete sve dublje u govna? Shvatite već jednom da je bolje što pre da kažete da ste se prešli tj. da su Vas prešli pa se možda i izvučete. Ovako, sve je veće šansa da će upravo Vas optužiti da ste uzeli procenat od celog posla, jer nesumnjivo stajete na pogrešnu stranu.

Citat
Veoma je važno da građani razumeju da i nadalje vožnja bez karte neće biti moguća, i da će biti učinjeno sve da se to spreči.
5. Još jedna izmišljotina gospodine Đilase. Nemojte verovati mafijašima iz BusPlusa, novi sitem je pogodniji falsifikovanju i švercu, bar 300% više nego stari, o tome sam već pisao i ovde na forumu.

I na kraju, žao mi je ljudi koji daju pare tj. kupuju karte a novac završava u rukama mafijaša, stvarno mi je
žao.

Da li vi znate da Grad daje GSP Beogradu svakog meseca 600 miliona dinara. A da troškovi za gorivo iznose oko 500 miliona dinara mesečno. Znači ostaje 100 miliona za plate vozača i ljudi u GSP. I da, da ne zaboravimo da na sve to dođu prihodi od prodaje karata, koji su čujemo povećani za 150 miliona. To je ukupno preko 400 miliona dinara za plate i održavanje autobusa mesečno koliko ostaje. I sada će neko da mi kaže da to toliko košta za 1000 autobusa koliko ima???? Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2012, 23:17:13 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Drugar koji radi u GSP-u mi reče da su validatore ubacivali u svako vozilo, u prastare tramvaje bez prozora i pola sedišta, koji nisu korišćeni godinama i koji se naravno nikad neće koristiti, u autobuse na klocnama, ma samo što im u kancelarije nisu stavljali. Smile  Čist kriminal, ali eto i to prolazi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Šta misliš što su to radili???  Smile
Verovatno što neko ima procenat od svakog validatora koji je ugrađen. Ovo je neviđena sprdnja koja naravno ne može da prođe, to i oni sada vide al kao ne daju se još.

Nego ima li kakvog pravnika ovde da se Grad Beograd i BusPlus tuže jer su mučili građane godinu dana sa validatorima bez da ih prethodno obaveste o bilo čemu??

Evo, Đilas je potvrdio da se radila studija opterećenosti linija, a da smo mi bili zamorčići koji treba poslušno da se validiraju na ulasku u vozila gradskog saobraćaja. A pritom:

-Niko nas o tome nije obavestio
-Niko nam nije ponudio naknadu za učestvovanje u istraživanju (studiji, anketi) čemu već
-Niko nam nije saopštio koliko će to da traje
-Mi kao putnici nismo dužni da učestvujemo u njihovim istraživanjima, dužni sam jedino da platimo kartu (a mesečnu kartu smo kupili unapred), a sada vidimo da se ukida validiranje za korisnike mesečnih karata. Znači jedina svrha toga je bilo istraživanje, što su gradski oci i potvrdili

Sve ovo su jasni dokazi za obmanu i čini mi se da ima dosta materijala da se sastavi valjana tužba, pa da vidimo ko koga tu zajebava. Šta je sa 99%, mogli bi neki miting organizovati da se narod informiše o sprdačinama gradskih oca i mafijaša iz BusPlusa-ko je za?
« Poslednja izmena: 02. Sep 2012, 15:43:56 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.01
Šta misliš što su to radili???  Smile
Verovatno što neko ima procenat od svakog validatora koji je ugrađen. Ovo je neviđena sprdnja koja naravno ne može da prođe, to i oni sada vide al kao ne daju se još.

Nego ima li kakvog pravnika ovde da se Grad Beograd i BusPlus tuže jer su mučili građane godinu dana sa validatorima bez da ih prethodno obaveste o bilo čemu??

Evo, Đilas je potvrdio da se radila studija opterećenosti linija, a da smo mi bili zamorčići koji su trebali poslušno da se validiraju na ulasku u vozila gradskog saobraćaja. A pritom:

-Niko nas o tome nije obavestio
-Niko nam nije ponudio naknadu za učestvovanje u istraživanju (studiji, anketi) čemu već
-Niko nam nije saopštio koliko će to da traje
-Mi kao putnici nismo dužni da učestvujemo u njihovim istraživanjima, dužni sam jedino da platimo kartu (a mesečnu kartu smo kupili unapred), a sada vidimo da se ukida validiranje za korisnike mesečnih karata. Znači jedina svrha toga je bilo istraživanje, što su gradski oci i potvrdili

Sve ovo su jasni dokazi za obmanu i čini mi se da ima dosta materijala da se sastavi valjana tužba, pa da vidimo ko koga tu zajebava. Šta je sa 99%, mogli bi neki miting organizovati da se narod informiše o sprdačinama gradskih oca i mafijaša iz BusPlusa-ko je za?

ееееее, синко, кад би сви имали елана ко ти... где би нам крај био
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Koliko se sećam još na početku, u februaru, je rečeno da je validiranje zbog praćenja opterećenosti linija
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 137 138 140 141 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.