Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369093 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ma super!
Vidim ja sta vi hocete, ali... vidim da bojkotujete kupovinu karata! Sto nema nikakve logike.
Karta mora da se kupi da bi prevoz opstao. Znate li koliko kosta mesecna karta u Londonu?!
A sa druge strane, kome te pare idu... gradu, GSP-u, nekoj agenciji... manite se! To nije na gradjanima da se brinu.
Svako od vas ima 100 realnih svojih problema, ali lakse je resavati "svetske" probleme.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Tel.Me Your.Number
Дај бре,не ложите се.Нормално да је бесплатан превоз неизводљив,то су пар појединаца својевољно изнели неке плакате..уосталом,кад је већ протест у питању ти изнесеш 0 динара,држава тражи 100..па се нађете на половини,основни принцип ценкања Smile
Ако имате времена да погледате онај видео горе што сам поставио,видећете да тим 99% координира један веома образован,култивисан Баја..рекао бих да је неки жешћи правник који негде на половини видеа децидно ставља до знања да неки "бесплатан превоз" уопште није циљ протеста као таквог.
Погледајте снимак горе па се онда јавите.
Smile

http://www.99posto.org/srpski

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Capture.JPG
(194.94 KB, 1018x788)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Ma super!
Vidim ja sta vi hocete, ali... vidim da bojkotujete kupovinu karata! Sto nema nikakve logike.
Karta mora da se kupi da bi prevoz opstao. Znate li koliko kosta mesecna karta u Londonu?!
A sa druge strane, kome te pare idu... gradu, GSP-u, nekoj agenciji... manite se! To nije na gradjanima da se brinu.
Svako od vas ima 100 realnih svojih problema, ali lakse je resavati "svetske" probleme.

Да ли је теби јасно да су они инсталирали те апарате код сва 4 врата,а сад можеш да куцаш карту само код 2 јер су средња обезбеђена за ИЗЛАЗАК?  Smile Smile
А,ти ћеш да платиш та 2 који неће да буду у функцији-ја нећу.
Зато им само плаћај карту.
Дабогда ти увели 20 евра за улазак у центар града личним аутомобилом-кад си већ покренуо Лондон . Smile

Све у свему,ова 4 инсталирана апарата су само један пластичан пример како се у овој Држави ништа не планира дугорочно.Зато и пропадамо у свим могућим сферама јер нас воде неспособњаковићи,сецикесе и лопине.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
To im jeste glupsot, ulazak na prednja vrata, ali to se u 90% slucajeva postuje samo na pocetnoj stanici.
Inace, ako ti neces da placas kartu iz tog razloga... Ok! Logika ti nije jaca strana.
Nemam nista protiv ni da se uskoro uvode i to placanje voznje u centru grada.
Mada za tim jos nemamo potrebe, ali za 5 godina cemo imati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 5800 express mus
Ja ne plaćam kartu,zato što za ove uslove oni nama treba da plate što uopšte koristimo prevoz.
Ako hoće da svi plaćaju,neka uvedu realne cene,neka uvedu dnevnu kartu.
120din po najvećem špicu,kada je u busu 50 stepeni,stojiš na jednoj nozi a neko ti sedi na glavi? Ne,hvala.Ako već plaćam logično bi bilo da za te pare imam i mesto za sedenje?
Isto tako redovan prevoz,pa da pričamo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 1800
Да ли је теби јасно да су они инсталирали те апарате код сва 4 врата,а сад можеш да куцаш карту само код 2 јер су средња обезбеђена за ИЗЛАЗАК?  Smile Smile
А,ти ћеш да платиш та 2 који неће да буду у функцији-ја нећу.

Jel može samo neko da mi objasni koju svrhu sad imaju aparati za otkucavanje karata na srednjim vratima...
Ako svi otkucavaju karte čim uđu u bus a ulaska nema više na srednja vrata, onda su bezveze potrošili pare na čak trećinu kupljenih aparata...  Smile

Vidiš, ovo sam isto i ja pomislio al sam ispao glup u društvu (opet)   Smile

Naime, kasnije sam saznao da planiraju da uvedu sistem čekiranja da ti 2 puta otkucaš kartu, jednom kad uđeš, drugi put pri izlasku... Navodno, da bi mogli da ti naplate po pređenoj kilometraži a ne da plaća isto čovek koji se vozi 2 stanice i onaj koji ide od početne do poslednje stanice.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Besplatan prevoz.. dakle ne traze besplatan za sve kategorije stanovnika, vec za nezaposlene, za trudnice, lica sa invaliditetom, vojne invalide.. a za zaposlene traze nizu cenu mesecne karte, sto je sasvim OK obzirom da je SADA cena karte u rangu sa evropskom, a PLATA veoma nije u rangu sa evropskom, kao uusotalom ni javni prevoz.

Protest je ispravan, ima dobar ipsravan temelj, i ima mogucnost da preraste u ozbiljan protest protiv necega sto je kompletno van pameti u Srbiji, a cemu je prethodila ozbiljna korupcija.

Jedini problem je sto je protest neozbiljan, rasplinjava se i organizatori ocigledno ne umeju da iznesu svoje zamisli na nacin na koji bi ih ostatak drustva razumeo.. to vidimo tako sto vecina vas ovde dolazi da se buni kako to oni hoce sad besplatno sve?!? U tome je dakle problem organizacije..

Tako da.. umesto sto vadite jedni drugima oci, bolje se pridruzite protestu, jer ako ste propustili vas narod, taj vas narod koga tako volite u zemlji koju tako volite i ne bi odavde otisli ni da vas teraju pistoljem.. bori se protiv necega sto mu je nametnuto na silu, a sto ne moze da se opravda i pokrije.. vas narod bori se protiv toga da iako nema posao mora da plati hiljadu dinara mesecno za prevoz.. da bi trazio taj isti posao.. koga nema.. i nema ga sve vise..

jer samo VI koji imate posao, i to dobro placen, se ovde javljate da pricate kako je protest besmislica.. ali se ne setite stotina hiljada ljudi koji su ostali bez posla ili vec dugo ga nemaju a ne mogu da ga nadju jer ga NEMA..

i VI ste glasali za novu vlast, jer ste zeleli da korupcija prestane, uzdali ste se u neku novu plejadu ljudi da promeni korumpirani sistem, da nesto novo donese, da izvuce zemlju iz krize.. ali vam ipak ne smeta da na medjunarodnom tenderu o javnom gradskom prevozu pobedi firma sa jednim zaposlenim iz Beograda i budzetom od 500 evra..

Zato sto imate kesh u dzepu. I mislite da ga svi imaju. Ili bi bar svi trebalo da ga imaju.. ko im je kriv sto nemaju.

...

Osvestite se i prestanite da jebete svoj narod.. ili pustite na miru ljude kojima je dozlogrdilo da ih drzava muze a ne moze da im obezbedi posao, ili im se pridruzite i podrzite protest ne bi li uspeli da promenimo nacin na koji se desava taj proces i prilagodimo ga coveku u Srbiji, a da krajnji rezultat ne bude jos veca beda pojedinca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ja ne plaćam kartu,zato što za ove uslove oni nama treba da plate što uopšte koristimo prevoz.
Ako hoće da svi plaćaju,neka uvedu realne cene,neka uvedu dnevnu kartu.
120din po najvećem špicu,kada je u busu 50 stepeni,stojiš na jednoj nozi a neko ti sedi na glavi? Ne,hvala.Ako već plaćam logično bi bilo da za te pare imam i mesto za sedenje?
Isto tako redovan prevoz,pa da pričamo.
А џабе струја? Није ни то лоша идеја. Или социјална помоћ од око 3-4 хиљаде евра? По глави, наравно...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Cena mesecne karte je smesna u odnosu na evropske. Raspitaj se malo koliko kosta prevoz u glavnim gradovima po Evropi.
Iovako smo jedan od najlenjijih naroda, koje mrzi 2 stanice da se prosetaju.
Najbolje mi je kad cujem... "zasto da placam kartu, idem samo jednu stanicu!?"!
Prevoz mora da kosta i 10E za studente i nezaposlene je smesna cifra.

Inace, da, planira se uvodjenje placanja po predjenom kilometru ili broju stanica... i to je super ideja.

Ne interesuje me koja je firma dobilka posao, jer imam svojih problema. Zato sluzi vlast.
Ti ako si nezaposlen imas brdo vaznijih problema, a ne da se brines za korupciju, mir u svetu i da li Bugari grade nukleranu elenktranu ili ne.

PS Onaj ko ima kes u dzepu ne vozi se GSP-om, nego kolima.

PS2 Svi imate neke cudne filozofije. Nezaposlen sam, ali necu da radim kao prodavac za 250-300E, jer ja sam dosao u BG i hocu minimum 500E platu.
I usput hocu drzava da me racuna kao socijalni slucaj, necu da placam zdrastveno, prevoz, struju, komunalije... ma da, kako da ne!
« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 13:41:24 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
e o tome ja pricam...

svaka recenica ti je ... bullshit

a prva recenica ti je i netacna.. mi placamo cenu jedne vozenje 60 dinara, a u Evropi se prodaju dnevne karte i karte koje vaze narednih sat vremena ili dva sata.. ili sest.. i kad podelis cifru, ispadne da je cena nase jedne karte za jednu voznju, upravo evropska..

ja sam se u Pragu vozila pola dana za 2.5 evra..

a sve ostalo sto si napisao nije nikakav argument, vec besmislica..

i dokle vise pominjanje besplatnih komunalija, struje i ne znam vise cega..

sta je vama jbt  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 13:44:54 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 121 122 124 125 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.