Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369083 puta)
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Nokia 5800 express mus
А џабе струја? Није ни то лоша идеја. Или социјална помоћ од око 3-4 хиљаде евра? По глави, наравно...
Citat

A gde sam ja to kralju tražio besplatan prevoz?! E upravo takvi kao ti,što ništa ne čitaju kako treba,mozgovi,a sve znaju,zbog takvih ćemo dogurati vrlo brzo tamo gde ne treba.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
2.5E!?
Za 300 dinara ti mozes da promenis 5 prevoza u BG-u!? Ceo Beograd mogu da obidjem.
Ne shvatam logiku.
To mogu turisti da traze da bude tako u Beogradu, ali ja zaista ne vidim zasto bi gradjanin trazio dnevnu kartu od 2-3E. To je nepotrebno.

Ti izgleda ništa ne razumeš...  Smile
Ova tema ima preko 120 stranica, pogledaj malo moje postoje od ranije (od 95 do 105 str.) a ima i oko 30 str. čini mi se po stavkama sve zbog čega BusPlus ne može da opstane.
Karata će nravno morati nekako da se plaća, da li Grad ili građani nije toliko važno, ali i te kako se svako ko živi u Beogradu pita kome plaća kartu i šta dobija, makar tu kartu plaćao i Grad jer su to opet pšare građana Beograda Smile
Nemoj da se zatrčavate sa evropskim gradovima jer ispadate smešni, bio sam u Amserdamu, Parizu, Milanu, Berlinu gde hoćeš i to su stvari neuporedive.

Ja jedino mogu da te shvatim ako radiš za BusPlus, onda ovo što pričaš ima logike
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
ako se ne bunite, znaci da vam je okej.. ja to tako gledam  Smile

коме да се буне? то је приватни превозник са веома јасном пословном политиком: "скупа ти карта? па да ли те неко тера да се возиш са мојим аутобусима? "

IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Grad da placa!? Budi Bog sa nama.
Ok, ne shvatam sta vi ocekujete od gradskog saobracaja.
U dvomilionskom gradu vi bi ste prevoz takav da uvek mozes da sednes. Hehe!
Vas interesuje gde idu pare. Ok... a ne pitate se kako to da sa pisljivih 10E (gledamo samo socijalne grupe gradjana) vi mozete da se vozikate do besvesti, tj. samo 40din. dnevno.
I dalje stojim pri tome da je cena prevoza mala, ali ok.
Bili su izbori, izlanost u BG-u je bila mala, a i sa takvom izlasnoscu opet je Djilas pobedio.

Prevoz mi je fenomenalan u odnosu na kakav je bio.
Ok, bojkotujte, svadjajte se... meni zivci trebaju za daleko pametnije stvari.
K'o sto rekoh, u svom zivotu imam realne probleme, a ne da se pitam gde idu pare od prevoza, koliko je Djilas ukrao na prevozu ili mostu... "oni" ce svejedno da rade sta pozele... brinuli se vi ili ne!
Poz ljudi!

PS I da, veci bojkot je bio oko onog idiotskog zakona za prodaju alkohola posle 22h. Tako da je ljudima vazniji alkohol (i cigarete) od prevoza.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
ali to nije privatni prevoznik

jer nije on ulozio u autobuse, vozace i ostalo - on je samo dao 500e (ako je uopste uplatio ceo osn. kapital)

ako sam dobro shvatila, neka me neko ispravi, citace karata je platio GSP, ne firma kako god da se zove

i uostalom, privatna firma je dobila lica koja placa drzava tj mi kao poreski obeznici da im obezbedi naplatu i poslovanje

i skroz je za povracanje blago receno Djilasova prica kako eto za koju godinu cemo, jer je on jel'te sklopio ekstra povoljan ugovor, da otkupimo za skoro dzaba para citav sistem - ja tu ne vidim ikakvu ekonomsku logiku - GSP je bilo dovoljno veliko drzavno preduzece koje je moglo sve ovo samo da odradi bez posrednika kome ide odredjeni %

uostalom, nejasno je ko tu u stvari kome placa - juce sam, sticajem okolnosti, pricala sa covekom koji radi kao vozac GSP-a - nista od onog sto on kao covek koji radi u tom preduzecu zna i prica nema u medijima - zasto?

da, prevoz treba da se placa, ali ova cela prica mnogo smrdi i meni licno se pod svim ovim okolnostima ne daje novac ovom tzv preduzecu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Zasto bih ja placao Djilasu samo zato sto mu prolazi ovakva kradja? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Tel.Me Your.Number
Kad si ti uopšte kome plaćao?

dzabe? nekome ko nema posao da izdvoji crvenu za mesecni prevoz?

penzioneri ne placaju.. tacnije lica preko 65..

odakle nezaposlenom pare za prevoz, prosvetli nas? odakle  Smile
Ovo sam već pitao ali nisam dobio odgovor:

Šta će nezaposlenom mesečna karta?

Uz to svi se žale na uslugu... pa jebote jel dođeš najbrže za najmanje para od mesta A do mesta B? Dođeš. Ako ti se ne sviđa kutija u kojoj se voziš kupi biciklu pa vozi... jeftinije je i valja za zdravlje.

I opet da ponovim cilj povećanja cena jedne karte je da bi narod kupovao mesečne.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 18:04:19 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Samsung 
Које се исплате. Сад цео овај бус плус систем је дебилан, ал то је друга ствар...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
ja sam nezaposlena recimo, meni treba, ne izlazim iz autobusa.. imam previse obaveza, sto privatnih, sto zdravstvenih, o nabavci i pijaci za viseclanu porodicu da ne govorimo.. podizanje lekova koji su u nestasici pa moras da trazis po celom gradu svakog meseca i tako.. uglavnom mnogo je mladih koji su nezaposleni, a traze posao, idu na razgovore, ucetvuju na konkursima, volontiraju.. znas li koliko poznajem njih koji volontiraju.. 50.. sto licno sto iz price.. nadaju se jednog dana poslu kad neko rikne od srcanog ili se ubije zbog dugova..

glupo je postavljati pitanja nezaposlenima sta ce im mogucnost redovnog prevoza.. ljudi imaju potrebe i probleme isto kao i zaposleni.. ti si sad postavio to pitanje misleci kako si jako pametan jer mislis da nezaposleni sede kuci i citaju oglase.. oni ne jedu, ne piju, nisu boolesni od hronicnih bolesti, nemaju decu koju treba da snabdevaju i da im robijaju za svaku sitnicu..

ta prica je krajnje nerazumevanje.. potpuno odsustvo empatije.. ma uopste bilo kakvog razumevanja situacije.. aja to jako ne volim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Kad si ti uopšte kome plaćao?
Kako si se namestio sad, ali jbg ne bih da dobijem ban. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 123 124 126 127 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.