Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370178 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
1. Ne pricaj gluposti bre... Dosta ljudi pare za markice dobija pred prvi, tako da to sto moze da se uplati od 25-tog njima ne znaci nista... Sta znaci sto moze da se dopuni do 5-tog? Ako te kontrolor uhvati treceg, ti mu kazes da imas jos dva dana fore ili sta?

2. Sto se tice Spanca, ne nije isao redovno ove zime, provereno, a kad vec baratas tim "proverenim" informacijama, saznaj zasto Spanca nema na vise linija, vec samo na 2-3...

3. Aj odluci se, prvo pljujes po onima koji ne placaju, pa su oni stoka, pa ih treba dovesti u red, a onda te nesto i ne zanima sto oni ne placaju? Pa ako te ne zanima, onda se vozi, placaj i gledaj svoja posla...

Inace u pravu si, kvalitet prevoza nam je toliko bolji, da sam ja zapanjen... Mislim da ona retardirana direktorka bus plusa ne bi bolje to srocila od tebe...  Smile
1. Pare za markice? Jel to neka nova valuta?
Ušao u prevoz sa ortakom 2. u mesecu, on nije uplatio, kondukter mu kaže da može do petog i ode. Ja ovog meseca žurio na ispit bez uplaćene kartice, dođe kontrola i kažu u redu. Jednostavno što bi gubili vreme i maltretirali nas koji imamo mesečnu dok se drugi švercuju stalno.

2. Ja video Španca kako ide zimi, čak je i krčio sneg. Ne znam šta si ti proveravao, meni tramvaj ide ispred kuće.
A što ide na 2-3 linije, pa što bi Španac prolazio tamo gde nema žutice.

3. Imaš problema sa zaključivanjem, znam da je teško ali evo ovako probaj da nađeš to što si rekao

A ovo ne verujem da je 75k, mada ne bi me čudilo jer stoku treba naučiti nekom redu. Hoćeš da se kurčiš i ispadneš mangup što kršiš neki zakon, aj probaj sad.  Uz to, stoka ima potrebu da se gura isped vrata iako izlazi tek na 5. stanici.

Imam ortake i koleginice na faksu koji su bogatiji od mene više puta, kreću se dužim relacijama a opet se švercuju. Mene baš i ne zanima to što oni ne plaćaju. Ja koristim prevoz stalno i mislim da je red da tu uslugu i platim.  Ovako bez brige uđem u prevoz i nema ko da me smara... osim cigana.

1. Ovo za valutu si pokusao da budes smesan i duhovit ili sta? Meni si ispao glup, jer ako radis u nekoj firmi, vrlo je moguce da to i dalje zovu pare za markicu ili za prevoz i uplacuju ti ih na racun odvojeno od plate, bar je tako kod mene u firmi i ne znam sta je u tome tako smesno ili cudno? Nisam naisao na te ljubazne kontrolore kod kojih moze da se uplati do 5-tog, niti imam takav podatak da je to tako moguce, ali dobro, ako je tako, lepo od njih... To opet ne olaksava ljudima sa nepersonalizovanim karticama koji ne mogu da uplate kad zele, jer im cesto sistem ne radi, ali to je vec druga prica...

2. Spanac krcio sneg??? Nas gsb obavlja sjajan posao kad im novi tramvaji krce sneg... Inace ne verujem u tu pricu, ali znam lika zaposlenog u gsp-u koji mi je pricao kako su imali mnogo problema sa njima, jer su siri od nasih tramvaja i da ih je kocio i sneg i sve i svasta, a i ne mogu svuda da idu... Ti ocigledno oces da kazes kako taj tramvaj ide nekim privilegovanim putevima, ali nisi u pravu, a i ako jesi, onda je to i strasno i tuzno u isto vreme i zasluzuje jos vecu netrpeljivost prema celom tom sistemu...

3. JA imam problem sa zakljucivanjem, ili ti nemas pojma sta pises? Da li si napisao da stoku treba nauciti redu, sto se kurce i krse neki zakon (u to verovatno spada i to svercovanje), a onda si napisao da imas ortake i koleginice koji se svercuju, mada tebe ne zanima sto se oni svercuju? Jel te zanima ili ne? Ako te ne zanima, sto onda komentarises njihovo svercovanje i pricas kako stoku treba nauciti redu ili sta god? Ili sam pogresno shvatio, pa tebe u stvari zanima ostala stoka koja se svercuje, ali te ne zanima stoka od tvojih ortaka koja se svercuje, ili sta? Uostalom, kako se uopste druzis i pricas sa takvim huliganima i prestupnicima i nazivas ih ortacima, kad su oni nerazumna stoka koju treba dovesti u red???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2

Занима ме колики је проценат шверцера по ГСБ-у, односно ком броју безобразника будале попут нас, који имају карту, плаћамо да се возе бесплатно.

ne placas nista. GSP-Beograd je javno komunalno preduzece koje se finansira iz budzeta. kada primis platu, platis porez na platu od kog deo ide gsp-u. kada kupis leba, platis porez od koga deo ide gsp-u. i tako u krug.
dok oni rade po 6 sati dnevno za 50.000 dinara i ne placaju prevoz jer su radnici gsp-a.

Citat
Уместо да почну, уз подршку полиције и других служби да наплаћују казне
tako je. posto su rasterali dilere oko skola, sada komotno mogu da se bace na nekog ko zaradjuje 20.000, placa infostan 7.000, struju 3.000, dvoje dece u obdanistu 4.000, telefon 1.000, ...
Ако се 100% финансирају из градског буџета, зашто превоз није бесплатан? Вероватно зато што се део тих пара враћа у градски буџет - из кога се ГСБ и финансира. Није шија него врат.

Комотно треба да се баце на свакога ко не плаћа обавезе. Јел хоћеш услугу? Плати. Или немој да је користиш. Просто као пасуљ. Или немој да се буниш када те неко оџепари. Јер је то у суштини исто.

pa verovatno zato sto se sve vise firmi zatvara, a krediti za kupovinu socijalnog mira i isplatu penzija nece moci vecno da se uzimaju.
da, deo tih para se vraca u gradski budzet iz kog se finansiraju ostala jkp, gradonacelnik, predsednik i ostali paraziti.
šija je kod živine, vrat je kod ostalih.
zanimljivo ti je misljenje o neoliberalnom kapitalizmu s obzirom da si komunista koliko se secam.
a kad te neko odzepari u gsb-u, nema sanse da povratis pare.

vise volim šverc no leba da jedem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung SGH-E590
Kad i ako Djilasa uhapse i vrate GSP-u profit od karata mozda i krenem da kupujem karte, ovako me zabole, ima da se svercujem kad god moram negde autobusom.

Ovde samo citam kako se placa usluga...koju uslugu vi placate, voznju ili to sto mozete da provucete karticu pored kutije koja prica? Umesto da pare idu u budzet Beograda, one zavrsavaju u dzepovima kriminalaca i naravno u dzepu prepostenog gradonacelnika Djilasa. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Tel.Me Your.Number
Evo sad će Dačić to sa Tomom da sredi. Nego, znaš li šta je Toma rekao kad su ga pitali šta će biti sa onima koje je odgovorno optuživao da su pokrali državu? Rekao je da će biti uhapšeni ako se "dokaže njegova reč". A ti nastavi da živiš u zabludi i ignorišeš činjenice a prihvataš samo ono što je protiv Žutih.

1. Ovo za valutu si pokusao da budes smesan i duhovit ili sta? Meni si ispao glup, jer ako radis u nekoj firmi, vrlo je moguce da to i dalje zovu pare za markicu ili za prevoz i uplacuju ti ih na racun odvojeno od plate, bar je tako kod mene u firmi i ne znam sta je u tome tako smesno ili cudno? Nisam naisao na te ljubazne kontrolore kod kojih moze da se uplati do 5-tog, niti imam takav podatak da je to tako moguce, ali dobro, ako je tako, lepo od njih... To opet ne olaksava ljudima sa nepersonalizovanim karticama koji ne mogu da uplate kad zele, jer im cesto sistem ne radi, ali to je vec druga prica...

2. Spanac krcio sneg??? Nas gsb obavlja sjajan posao kad im novi tramvaji krce sneg... Inace ne verujem u tu pricu, ali znam lika zaposlenog u gsp-u koji mi je pricao kako su imali mnogo problema sa njima, jer su siri od nasih tramvaja i da ih je kocio i sneg i sve i svasta, a i ne mogu svuda da idu... Ti ocigledno oces da kazes kako taj tramvaj ide nekim privilegovanim putevima, ali nisi u pravu, a i ako jesi, onda je to i strasno i tuzno u isto vreme i zasluzuje jos vecu netrpeljivost prema celom tom sistemu...

3. JA imam problem sa zakljucivanjem, ili ti nemas pojma sta pises? Da li si napisao da stoku treba nauciti redu, sto se kurce i krse neki zakon (u to verovatno spada i to svercovanje), a onda si napisao da imas ortake i koleginice koji se svercuju, mada tebe ne zanima sto se oni svercuju? Jel te zanima ili ne? Ako te ne zanima, sto onda komentarises njihovo svercovanje i pricas kako stoku treba nauciti redu ili sta god? Ili sam pogresno shvatio, pa tebe u stvari zanima ostala stoka koja se svercuje, ali te ne zanima stoka od tvojih ortaka koja se svercuje, ili sta? Uostalom, kako se uopste druzis i pricas sa takvim huliganima i prestupnicima i nazivas ih ortacima, kad su oni nerazumna stoka koju treba dovesti u red???
1. Nikad nisi čuo za sarkazam? Šmešno je to što u tvom slučaju čekaš da legnu pare za prevoz da bi ga uopšte platio. Ukoliko firma uplaćuje na GSP-ov račun, kažeš nije još uplatila firma i gotovo. Kao što rekoh pre će loviti nekog bez ikakve karte nego nas koji nismo stigli mesečnu da dopunimo.
Nisi naišao? Nemaš podatak? A raspravljaš se sa nekim koji je to u praksi proverio
Kako bre ne mogu da uplate? Sistem nije radio par sati kad je bio pušten, od tad nisam čuo da se neko žalio. Oni koji imaju nepersonalizovane mogu da uplate kad god žele, još im aparat kaže koliko je preostalo kredita. A s obzirom da nemaju mesečnu znači da ne cirkulišu non-stop i da imaju vremena da uplate u slučaju svemogućeg pada sistema.

2. Znaš ono kad pada sneg pa se rasčiti a onda napada ponovo e to je Španac rasčišćav'o. Pošto misliš da lažem ne preostaje ti ništa drugo nego da sačekaš novu zimu i odsediš 10ak minuta na tramvajskoj stanici.
A za linije kojima ide... sarkazam opet.

3. E pa verovatno ne spada. Apsolutno me ne zanima da li neko plaća prevoz ili ne, nisam patetičan da mi bude krivo što ja plaćam a drugi ne. Ja cenim tu uslugu i dok imam para biće i za bus plus. Stoka je narod koji se nabije ispred vrata u strahu da će neće moći da izađe na 5. stanici i tako stvara nepotrebnu gužvu dok je prostor između srednjih i poslednjih odnosno prednjih vrata prazan.

I jedna mala opservacija. Zaključuješ kako tebi odgovara samo da bi omalovažio sagovornika, uz to si jako bezobrazan. Ako ne želiš kulturno da komuniciraš sa mnom onda nemoj.

Шалим се, не бих ни ја имао ништа против када то не би успорило цео процес, а нешто сам скептичан поводом тога, овде неретко уђе по 30-40 људи у један бус на једној станици ( у шпицу, на јачим линијама), па ако још мора само на двоја врата, па још ако мора прво да чекира, па тек онда да настави, било би то весело...

Немам ништа против да направе идеалан систем, који би наплатио свима, само да не успоравају иовако довољно успорен превоз услед гужви и свега...
Znači na takvoj stanici siđe 30 ljudi od toga treba trećina da se vrati jer su napravili mesta drugima da izađu i još da uđu ovi koji su čekali. A ovako čim se otvore vrata ulaziš/izlaziš, nema ko da te blokira. Koliko puta mi se desilo da krenem da ulazim a neko zaboravio da izađe pa moram da se vraćam. Ili kreneš da izlaziš a nemaš gde da staneš. Još kad bi se idioti naučili da aparat nije Aladinova lampa i da ga ne treba trljati karticom sve bi brže išlo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Samsung Galaxy S2
Paprene kazne za ulazak na pogrešna vrata

Beograđani će morati da menjaju svoje navike, ukoliko ne žele da plaćaju "penale" i poštuju nova pravila koja će od 15. jula početi da se primenjuju u javnom gradskom prevozu.

Kazna za ulazak na srednja vrata, odnosno izlazak na prva i poslednja, mogla bi da im "izbije" iz novčanika i neverovatnih 75.000 dinara!

Uvereni da neće biti nikakvih problema, ukoliko putnici budu poštovali nove mere, u "Bus plusu" objašnjavaju da, putnicima koji redovno plaćaju prevoz žele da omoguće udobniju vožnju.

"Zamišljeno je da putnici ulaze na prva i poslednja vrata, overe kartu, prođu do sredine, gde će kad stignu do željene stanice, za izlazak iskoristiti srednja vrata", rekli su "Novostim" u "Bus plusu".

"Time se izbegava stvaranje gužve kod vrata, sa čime se sada svakodnevno susrećemo, i popunjava se središnji deo vozila, koji je obično poluprazan. Vozila će biti postepeno obeležavana.

Prva će se naći na ulicama već za sedam dana, dok će ostala dobiti jasno uočljive nalepnice do kraja godine.

U"Bus plusu" dodaju da su nove mere predviđene Odlukom o javnom linijskom prevozu na teritoriji Beograda, kojom je zabranjen ulazak putnika u vozilo na vrata koja nisu obeležena za tu svrhu, i obrnuto. Ova odluka predviđa i kazne za nepoštovanje tih pravila.

Mada primena novih pravila još nije počela, sugrađani koji svakodnevno putuju gradskim prevozom imaju mnogo nedoumica. Od toga, šta u slučaju da se vrata pokvare do pitanja kako će invalidi ili roditelji sa dečjim kolicima ulaziti na prednja vrata.

”Sve nepredviđene i vanredne situacije, kao recimo kvar na vratima, regulisaće Operativno kontrolni centar u Direkciji za javni prevoz koji je u kontaktu sa vozačima”, objašnjavaju u "Bus plusu".

”Sve kategorije građana izlaziće na vrata koja su za to predviđena. Invalidi u kolicima, inače, mogu da koriste samo određeni broj vozila javnog prevoza koja imaju za to predviđene uslove. Samo za tu kategoriju, pravila ostaju ista, pišu "Novosti."

извор: мондо.рс

U Novom Sadu za ovim nikada nije bilo potrebe. Kada autobus stane prvo se čeka da oni koji izlaze izađu, pa se onda ulazi u autobus i uvek se znalo na koja vrata.

Ovo je jedini način da beograDŽani nauče šta je red.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Novi Sad je 10 puta manji od Beograda...  Smile
I mozes ga prepesaciti s kraja na kraj...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Alcatel One Touch
@LaserXP,aj lepo priznaj da si ridža,il šoferčina u GSP-u...ili imaš 12 godina...?  ..."Ukoliko firma uplaćuje na GSP-ov račun, kažeš nije još uplatila firma i gotovo. Kao što rekoh pre će loviti nekog bez ikakve karte nego nas koji nismo stigli mesečnu da dopunimo."...Pa jel to isto važi kad,recimo,nisi platio info stan ili struju 6 meseci,jer ti plata kasni godinu dana,ti samo kažeš,hteo ja,al mi kasni plata,i dobre,sažaljive čike kažu,uz suze,kad je tako,u redu je...!?!? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Citat
U Novom Sadu za ovim nikada nije bilo potrebe. Kada autobus stane prvo se čeka da oni koji izlaze izađu, pa se onda ulazi u autobus i uvek se znalo na koja vrata.

ма кога  ти лажеш? Smile Smile Smile

нема веће стоке него у новом саду...поготову ови "староседеоци" као станислав...такви су примитивна нецивилизована гамад Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
ovaj tekst je ...  Smile

da naplacuju 700 evra kaznu ljudima koji izadju na pogresna vrata zato sto neka vrata ne rade ili zato sto je toka guzva da ne mogu da se probiju uopste do srednjih..

problem je sto oni koji donose ove zakone u zivotu nisu krocii u autobus..

nikada necu otkucati kartu osim kad vidim kontrolora, do tad je drzim u ruci i pravim se luda..

pogotovo u letnjim guzvama, pogotovo u jednom od 15 klimatizovanih autobusa..

nek jedu govna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0

Занима ме колики је проценат шверцера по ГСБ-у, односно ком броју безобразника будале попут нас, који имају карту, плаћамо да се возе бесплатно.

ne placas nista. GSP-Beograd je javno komunalno preduzece koje se finansira iz budzeta. kada primis platu, platis porez na platu od kog deo ide gsp-u. kada kupis leba, platis porez od koga deo ide gsp-u. i tako u krug.
dok oni rade po 6 sati dnevno za 50.000 dinara i ne placaju prevoz jer su radnici gsp-a.

Citat
Уместо да почну, уз подршку полиције и других служби да наплаћују казне
tako je. posto su rasterali dilere oko skola, sada komotno mogu da se bace na nekog ko zaradjuje 20.000, placa infostan 7.000, struju 3.000, dvoje dece u obdanistu 4.000, telefon 1.000, ...
Ако се 100% финансирају из градског буџета, зашто превоз није бесплатан? Вероватно зато што се део тих пара враћа у градски буџет - из кога се ГСБ и финансира. Није шија него врат.

Комотно треба да се баце на свакога ко не плаћа обавезе. Јел хоћеш услугу? Плати. Или немој да је користиш. Просто као пасуљ. Или немој да се буниш када те неко оџепари. Јер је то у суштини исто.

pa verovatno zato sto se sve vise firmi zatvara, a krediti za kupovinu socijalnog mira i isplatu penzija nece moci vecno da se uzimaju.
da, deo tih para se vraca u gradski budzet iz kog se finansiraju ostala jkp, gradonacelnik, predsednik i ostali paraziti.
šija je kod živine, vrat je kod ostalih.
zanimljivo ti je misljenje o neoliberalnom kapitalizmu s obzirom da si komunista koliko se secam.
a kad te neko odzepari u gsb-u, nema sanse da povratis pare.

vise volim šverc no leba da jedem.
Мимо политичких ставова (а комуниста, свеједно, нисам) залажем се за принцип да услуга мора да се плати. Односно, постави се у позицију да ти радиш месец дана, а да се газда "шверцује" тако што ти рад неће платити. Какав је твој став по том питању? А са шверцовањем у ГСБ-у је иста прича. Неко нешто ради за тебе, а ти му не плаћаш, иако имаш ту обавезу. Наравно, цела ова прича може (и треба да се сагледа у контексту назови државе која се представља именом "Република Србија"), али принцип да се дугови плаћају мора да постоји и исправан је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.