Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370003 puta)
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Tel.Me Your.Number
Bus plus može da se uplati na skoro svim trafikama a čak i po nekim prodavnicama. Dopunjavanje za sledeći mesec počinje već od 25. u mesecu tako da nema sile da sistem ne radi 5-6 dana. Uz to karticu je moguće dopuniti do 5. znači ukupno 10-11 dana.

Što se tiče Španca, išao je bez problema ove zime, čak i kad je bilo metar snega.

A ovo ne verujem da je 75k, mada ne bi me čudilo jer stoku treba naučiti nekom redu. Hoćeš da se kurčiš i ispadneš mangup što kršiš neki zakon, aj probaj sad.  Uz to, stoka ima potrebu da se gura isped vrata iako izlazi tek na 5. stanici.

Imam ortake i koleginice na faksu koji su bogatiji od mene više puta, kreću se dužim relacijama a opet se švercuju. Mene baš i ne zanima to što oni ne plaćaju. Ja koristim prevoz stalno i mislim da je red da tu uslugu i platim.  Ovako bez brige uđem u prevoz i nema ko da me smara... osim cigana.

Većina vozila u kojima sam bio od početka ovih vrućina je bila klimatizovana. Imamo sistem po kome možemo da vidimo koliko su udaljena sledeća 2 busa. Dosta starih vozila zamenjena novima. I sad neko kaže da cene idu gore a prevoz i dalje loš... ajde beži.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Alcatel One Touch
Bus plus može da se uplati na skoro svim trafikama a čak i po nekim prodavnicama. Dopunjavanje za sledeći mesec počinje već od 25. u mesecu tako da nema sile da sistem ne radi 5-6 dana. Uz to karticu je moguće dopuniti do 5. znači ukupno 10-11 dana.

Što se tiče Španca, išao je bez problema ove zime, čak i kad je bilo metar snega.

A ovo ne verujem da je 75k, mada ne bi me čudilo jer stoku treba naučiti nekom redu. Hoćeš da se kurčiš i ispadneš mangup što kršiš neki zakon, aj probaj sad.  Uz to, stoka ima potrebu da se gura isped vrata iako izlazi tek na 5. stanici.

Imam ortake i koleginice na faksu koji su bogatiji od mene više puta, kreću se dužim relacijama a opet se švercuju. Mene baš i ne zanima to što oni ne plaćaju. Ja koristim prevoz stalno i mislim da je red da tu uslugu i platim.  Ovako bez brige uđem u prevoz i nema ko da me smara... osim cigana.

Većina vozila u kojima sam bio od početka ovih vrućina je bila klimatizovana. Imamo sistem po kome možemo da vidimo koliko su udaljena sledeća 2 busa. Dosta starih vozila zamenjena novima. I sad neko kaže da cene idu gore a prevoz i dalje loš... ajde beži.
    Očigledno živimo u različitim gradovima... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Kako izaći iz punog autobusa  Smile

Imas onaj mali crveni cekicic na prozoru (ako ga nisu ukrali). Deknes prozor i izadjes k'o covek. Manje kosta sa sve ugradnjom nego kazna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Tel.Me Your.Number
Očigledno živimo u različitim gradovima... Smile
A da, ti si još pod Žutima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4

Ne pricaj gluposti bre... Dosta ljudi pare za markice dobija pred prvi, tako da to sto moze da se uplati od 25-tog njima ne znaci nista... Sta znaci sto moze da se dopuni do 5-tog? Ako te kontrolor uhvati treceg, ti mu kazes da imas jos dva dana fore ili sta?
Sto se tice Spanca, ne nije isao redovno ove zime, provereno, a kad vec baratas tim "proverenim" informacijama, saznaj zasto Spanca nema na vise linija, vec samo na 2-3... Ovo za stoku je debilno komentarisati... Mogu cak nekako da razumem ove sto naplacuju svercovanje, ali da ti naplacujes 75000 dinara sto je neko usao na srednja ili izasao na zadnja vrata...  Smile  Ma moze to mami da naplati svojoj... Vec zamisljam nekog penzosa koji jedva udje na prednja vrata i sedne tu da mu vrata budu blizu kako se probija na srednja, da izadje "po zakonu"... I kad ne izadje, oni da mu pisu kaznu... Za sta bre???
Aj odluci se, prvo pljujes po onima koji ne placaju, pa su oni stoka, pa ih treba dovesti u red, a onda te nesto i ne zanima sto oni ne placaju? Pa ako te ne zanima, onda se vozi, placaj i gledaj svoja posla...
Inace u pravu si, kvalitet prevoza nam je toliko bolji, da sam ja zapanjen... Mislim da ona retardirana direktorka bus plusa ne bi bolje to srocila od tebe...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
ta nismo im mi krivi sto placaju karte  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
Ne priznaj bre ako ne placas, naci ce se bar 3-4 postenih gradjana i zabrinutih sto olos ne placa da ti kazu kako jedva cekaju da ti naplate bar 5 kazni, da vidis kako je to sto radis uzasno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
to onaj fazon kao kad neko pokusa da se spase iz logora, a naši ga zaustave sa "gde ćeš ? sad si ti najpametniji?"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Apple 15
Meni je zao tih kontrolora.
Juce u bus ulazi neka fukara. Bahat i bezobrazan... sve sa pivcugom...
Seda i otvara konzervu, baskari se.. krece da se prepire sa zenom...
Prilazi im zenica, kulturno pita da li ima kartu.... on kaze da nema... Ona mu kaze da moze da kupi kod vozaca, on kaze da nece... Ona mu trazi licnu kartu, on se ceri i vadi... Zena prebledi jer je sa KiM... Ovaj se jos vise ceri i cevci oo pivo...

Tada mi je doslo da ga mlatnem jednom finom knjigom od 400 strana, tvrdo-ukoricenom po glavi, ali kapiram da bi mene jurili da me 'apse jer sam ja ipak gradjanin ove drzave koji izmiruje sve svoje obaveze, a on jadni sipac (ili onaj drugi) u potrazi za poslom ...

Napise mu zena kaznu, on joj odgovori - Nisi ni morala, dzaba papira... necu to nikada platiti... I krene da je podjebava.... Srecom, zena je pozvala kolegu.. simpaticnog ciku 2 sa 2 i jedno 130kg zive vage...
Fukara je umuknula..
Cutao je dok nisu izasli...
Onda su on i zena poceli ponovo da se pickaraju, pa svadjaju i na kraju tuku.
Izbacili ih na kraju iz autobusa...

I dalje me grize savest sto ga ipak nisam opaucila po glavi...

Lasta, bus 860... ovaj put nije bilo one maskote Partizana da smrdi i vice...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Елем, превоз није идеалан, али постаје бољи. Ко се вози свакодневно, то може да види. Мени ипак није јасан безобразлук људи који не плаћају карту и још се праве паметни. Пре неки дан се враћам последњим аутобусом из града, препуним. Наравно, нашао се неки мудрољуб да мрси о томе како би требало појачати линију у у то доба. Рекох му да гужве не би било да изађу сви који нису платили карту - на шта се његова жена тргла (а помало и он), мислећи да сам риџа. И обично је тако - најгласнији су такви мамлази.
Занима ме колики је проценат шверцера по ГСБ-у, односно ком броју безобразника будале попут нас, који имају карту, плаћамо да се возе бесплатно. А овај систем контроле нимало не функционише, јер је у просеку највише што контрола уради да избаци оног без карте из буса. Уместо да почну, уз подршку полиције и других служби да наплаћују казне (мада је то вероватно илузорно очекивати у земљи у којој странка ни значајно озбиљнија потраживања по судској пресуди не може да наплати дуже време). А оних Кроузових Нишлија ми није жао. Насели су будали.   
« Poslednja izmena: 08. Jul 2012, 11:26:09 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.