Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370486 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
најсмешније је што је у србији све екстремно јефтино Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
@Crowz

Ne znam da li da se smejem ili da placem na konstataciju da zbog "ovakvih" kao ja propada sve, pa i prevoz... Nemoj me zamajavati leba ti... Znaci prevoz ne propada zbog korumpiranih pijavica koje ga prodaju privatnoj kompaniji, ne vozimo se u prljavim smrdljivim autobusima za koje se uvek nadas da ce valjda stici na odrediste zbog toga sto iste ne zanima da ih srede vec samo da uzmu vise para, vec se sve to desava zbog ovakvih kao sto sam ja, koji sam samo rekao da ne treba ici u krajnost, sa krajnje bednim i jadnim izjavama tipa "kazne treba da budu par puta vece, da se blokiraju i aparati i vrata, da se vodi policija itd"... Pa gde vi zivite... Normalno je da nekoj zeni pre neki dan otmu lanac zlatni ovde kod mene i da se niko ne potrese... Normalno je da radi ko sta hoce, ali najbolje je da sva paznja javnosti bude usmerena ka tim rusiocima drzave, i navecim kriminalcima koji ce ostetiti neki tamo bus plus koji i ovako zaradjuje odlicno...
Ja sam nabavio bus plus, jer me mrzi da se maltretiram sa idiotima, i placam ga mesecno, ali nemam nista protiv onih koji ga en placaju i svercuju se, niti sam toliko jadan da predlazem da nekima od njih oduzimaju ionako malo para koje imaju zbog toga... Ima i onih koji imaju para, ali ne placaju iz obesti, ali to je neka druga prica, jer oni koji bas imaju, oni ne idu busem...
Inace danas sam se vozio trolom, koja je imala klimu, koja nije hladila vec je grejala, jer je nesto crklo, a vozac ne moze da je iskljuci... Ja se izvinjavam, jer ovakvi kao ja verovatno dovode do crkavanja klima, koje kao i sve ostalo u nasem gradskom saobracaju rade savrseno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
Hoce da poostre kontrolu i da dignu cene u drzavi u kojoj su pokradene i pozatvarane tolike firme Smile
O, Boze!!! Zasto se jednostavno ne bave uzimanjem love od kriminalaca?
Mada, i njihova lova se trosi na sponzorusice, tak da sve ide u krug.

Citam pre neki dan, Soraja se ruga devojkama jer se voze tramvajem i pritom nose kopiju Vitona.   Smile
Po meni to nije razlog za smejanje, ali eto..kompleksi se lece i na taj nacin Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Citat
Citam pre neki dan, Soraja se ruga devojkama jer se voze tramvajem i pritom nose kopiju Vitona.

al bar se ne zovu soraje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
HTC One
@Crowz

Ne znam da li da se smejem ili da placem na konstataciju da zbog "ovakvih" kao ja propada sve, pa i prevoz... Nemoj me zamajavati leba ti... Znaci prevoz ne propada zbog korumpiranih pijavica koje ga prodaju privatnoj kompaniji, ne vozimo se u prljavim smrdljivim autobusima za koje se uvek nadas da ce valjda stici na odrediste zbog toga sto iste ne zanima da ih srede vec samo da uzmu vise para, vec se sve to desava zbog ovakvih kao sto sam ja, koji sam samo rekao da ne treba ici u krajnost, sa krajnje bednim i jadnim izjavama tipa "kazne treba da budu par puta vece, da se blokiraju i aparati i vrata, da se vodi policija itd"... Pa gde vi zivite... Normalno je da nekoj zeni pre neki dan otmu lanac zlatni ovde kod mene i da se niko ne potrese... Normalno je da radi ko sta hoce, ali najbolje je da sva paznja javnosti bude usmerena ka tim rusiocima drzave, i navecim kriminalcima koji ce ostetiti neki tamo bus plus koji i ovako zaradjuje odlicno...
Ja sam nabavio bus plus, jer me mrzi da se maltretiram sa idiotima, i placam ga mesecno, ali nemam nista protiv onih koji ga en placaju i svercuju se, niti sam toliko jadan da predlazem da nekima od njih oduzimaju ionako malo para koje imaju zbog toga... Ima i onih koji imaju para, ali ne placaju iz obesti, ali to je neka druga prica, jer oni koji bas imaju, oni ne idu busem...
Inace danas sam se vozio trolom, koja je imala klimu, koja nije hladila vec je grejala, jer je nesto crklo, a vozac ne moze da je iskljuci... Ja se izvinjavam, jer ovakvi kao ja verovatno dovode do crkavanja klima, koje kao i sve ostalo u nasem gradskom saobracaju rade savrseno...  Smile

Ne daj boze da se pokvari slucajno klima, pa to je skandal. Prvo su raspadi bez klime, sada je katastrofa kada ima klimu ali se pokvarila. Jbg, izmisli neki perpetum mobile koji ce raditi citavu vecnost bez ikakvog energetskog utroska a na njega rad ne utice i do kvara je nemoguce doci.  Smile

Patetika me ne zanima, kao ni neko lazno dusebriznistvo. Ne samo da treba povecati kazne, vec treba napraviti sistem koji automatski preko podataka iz LK pretrazuje ima li "korisnik" GSP usluga tekuci racun i kaznu skidati direktno sa njega... blokada onog dana kada legne plata, naplata, pa onda ostatak sredstava da se odmrzne.

Za ostale ekspresna naplata putem sudskog izvrsioca.

Ovo nije rigorozno, ovo je jedino resenje koje stoka razume.

Cinjenica je da najveci broj svercera nije siromasan vec bahat i bezobrazan. Potrosice za sve drugo, ali nece za prevoz. Jbg, neko bi da popije kriglu piva umesto da plati kartu. Prevoz je usluga, pivo je zadovoljstvo. Plati prevoz umesto sto pijes pivo... ako neces, ti prosetaj, pedaliraj pa se osvezi. A opet, najveci broj svercera ima i za jedno i za drugo.

Nema ovde zavisti ili kakvu vec glupost si odvalio, stvar je principa. Nema razlike izmedju placanja karte i npr. saobracaja. Imas traku za pravo i levu za skretanje koja je mnogo manje frekventna. I uvek se nadje neki majmun koji bi da do pred kraj ulice dodje tom lebom trakom a zatim se naglo prestroji u levu i zaobidje guzvu. Naravno, majmun misli da je on mnogo pametan a ostali mnogo glupi jer su cekali u koloni. Ondalepo ne das majmunu da se ukljuci i kulturno mu se samo nasmejes kada das gas.

Isto je i sa prevozom. Nije poenta koliku imas platu jer prevoz placa i ogroman broj ljudi sam malim primanjima), vec bas u stavu da je taj pametan a ostali glupi i nesposobni. U krajnjem slucaju, zasto bi neko svercersko govno sedelo a neko ko placa kartu stajao? Da je kontrole i mehanizama koji funkcionisu, takav ne bi ni bio u busu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 5
@Crowz

Ne znam da li da se smejem ili da placem na konstataciju da zbog "ovakvih" kao ja propada sve, pa i prevoz... Nemoj me zamajavati leba ti... Znaci prevoz ne propada zbog korumpiranih pijavica koje ga prodaju privatnoj kompaniji, ne vozimo se u prljavim smrdljivim autobusima za koje se uvek nadas da ce valjda stici na odrediste zbog toga sto iste ne zanima da ih srede vec samo da uzmu vise para, vec se sve to desava zbog ovakvih kao sto sam ja, koji sam samo rekao da ne treba ici u krajnost, sa krajnje bednim i jadnim izjavama tipa "kazne treba da budu par puta vece, da se blokiraju i aparati i vrata, da se vodi policija itd"

Ne znam kako drugacije da prevedem ovu recenicu:

Zbog ovakvog razmisljanja, a i zbog srpskih "vanserijskih biznismena", prapada sve, pa i prevoz.

Ja sam nabavio bus plus, jer me mrzi da se maltretiram sa idiotima, i placam ga mesecno, ali nemam nista protiv onih koji ga en placaju i svercuju se, niti sam toliko jadan da predlazem da nekima od njih oduzimaju ionako malo para koje imaju zbog toga.

Da li je ovo oksimoron, paradoks ili nesto izmedju?  Smile

Meni recimo smeta sto ja placam Bus Plus, dok ga prljavi ciganin, pijanac i nabedjeni frajer sa ajfonom ne placaju. To je diskriminacija u svakom pogledu. Ti, na primer placas prevoz, dok ga Pera ne placa uopste. U prevodu, istu uslugu koristite, s tim sto tebe ta usluga kosta, a njega ne. Ti ga pri tom jos i podrzavas da  nastavi, dok u isto vreme placas. Takvo razmisljanje je lose. Kao sto sam napisao u prethodnom postu, da je karta 30 dinara, opet bi se masa ljudi svercovala. Da su autobusi poslednje cudo tehnike, najmoderniji, sa 20 lcd monitora, sa klimom koja hladi ko tastin zadah, opet bi se ljudi svercovali.

Sa druge strane, ni vrhunski "strucnjaci" GSP-a ne rade kako bi trebalo da rade. Na stanici pise da 17-ica ide na svakih 7-8 minuta, ja sprzim 3 cigare, nijedna ne prodje. Onda opljujem od Klintona, pa do Djilasa sve redom.

Jos jedan razlog zasto GSP treba privatizovati.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Nokia 
Citat
Citam pre neki dan, Soraja se ruga devojkama jer se voze tramvajem i pritom nose kopiju Vitona.

al bar se ne zovu soraje.
Smile
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
@Crowz

Ne daj boze da se pokvari slucajno klima, pa to je skandal. Prvo su raspadi bez klime, sada je katastrofa kada ima klimu ali se pokvarila. Jbg, izmisli neki perpetum mobile koji ce raditi citavu vecnost bez ikakvog energetskog utroska a na njega rad ne utice i do kvara je nemoguce doci.  Smile

Patetika me ne zanima, kao ni neko lazno dusebriznistvo. Ne samo da treba povecati kazne, vec treba napraviti sistem koji automatski preko podataka iz LK pretrazuje ima li "korisnik" GSP usluga tekuci racun i kaznu skidati direktno sa njega... blokada onog dana kada legne plata, naplata, pa onda ostatak sredstava da se odmrzne.

Za ostale ekspresna naplata putem sudskog izvrsioca.

Ovo nije rigorozno, ovo je jedino resenje koje stoka razume.

Cinjenica je da najveci broj svercera nije siromasan vec bahat i bezobrazan. Potrosice za sve drugo, ali nece za prevoz. Jbg, neko bi da popije kriglu piva umesto da plati kartu. Prevoz je usluga, pivo je zadovoljstvo. Plati prevoz umesto sto pijes pivo... ako neces, ti prosetaj, pedaliraj pa se osvezi. A opet, najveci broj svercera ima i za jedno i za drugo.

Nema ovde zavisti ili kakvu vec glupost si odvalio, stvar je principa. Nema razlike izmedju placanja karte i npr. saobracaja. Imas traku za pravo i levu za skretanje koja je mnogo manje frekventna. I uvek se nadje neki majmun koji bi da do pred kraj ulice dodje tom lebom trakom a zatim se naglo prestroji u levu i zaobidje guzvu. Naravno, majmun misli da je on mnogo pametan a ostali mnogo glupi jer su cekali u koloni. Ondalepo ne das majmunu da se ukljuci i kulturno mu se samo nasmejes kada das gas.

Isto je i sa prevozom. Nije poenta koliku imas platu jer prevoz placa i ogroman broj ljudi sam malim primanjima), vec bas u stavu da je taj pametan a ostali glupi i nesposobni. U krajnjem slucaju, zasto bi neko svercersko govno sedelo a neko ko placa kartu stajao? Da je kontrole i mehanizama koji funkcionisu, takav ne bi ni bio u busu.

Ne secam se da sem se tebi obratio, tako da odjebi u troskocima... Par puta sam ulazio u diskusije sa tobom, i zaista me to zamara i zaglupljuje, tako da izbegavam to... Mene vidis uopste ne zanima, sta tebe zanima Wink
Ne bih se raspravljao sa covekom koji svoje sugradjane, a medju njima i neke forumase koji su javno priznali da se svercuju naziva "stokom", "svercerskim govnima' itd... Zbog takvih smo mi tu gde jesmo, zato sto bi komsiju svog pljuno i prijavio za nesto, a sve strance bi pustio da ti pisaju i seru po glavi...
Zaobidji....

@Crowz

Vidis, kao i vecina vise gledas druge nego sebe... Ja bus plus placam ili ne placam zato sto ja mislim da tako treba, i ni iz kog drugog razloga. Bas iz tog razloga me nije briga da li ga neko drugi placa ili ne... Uostalom, ja nigde nisam rekao da se kazne ne naplacuju, ili bilo sta, vec sam odreagovao na neki indijanski stav o drasticnom povecanju kazni itd... Uostalom, iskreno mnogo bih voleo da se nekome od vas koji ste da se "stoka" dovede u red dogodi da pred kraj meseca ne rade dopune kao sto se desavalo, pa da pocetkom meseca nemate aktiviran bus plus (zbog njihovog izvrsnog, savrsenog rada bez mane koji zasluzuje da im se plati i vise i da kazne budu vece), pa da vidimo sta onda? Ocete kolima, ili taxijem, pesaka ko sto predlazete, ili cete dosta skuplje placati kod vozaca, kojima takodje sistem cesto ne radi, oh taj savrseni sistem... Onda udjete u prevoz, i dok idete ka vozacu (posto ste usli na zadnja vrata kao svi dresirani ljudi) uleti kontrola sa policijom, uz povike svi na pod ruke iza glave, kolega blokiraj aparate, izoluj vozaca, i rebne vam nekih 30-40 iljadarki... Zalosno je sto je ova nasa drzava odavno postala policijska, ali je jos zalosnije sto neki od nas to i zele i to im ocigledno prija...
Negde u evropi je ovakvo placanje i disciplina normalni. Ali kod njih je i prevoz vrhunski. Mislis li da kod njih ima prevoza sa grejanjem u sred jula na +40??? Mislis li da se kod njih krive autobusi da ne znas da li se prevrcu ili im je samo riknuo onaj jastuk dole? Autobusi su im prljavi za sve pare? E pa nije tako... Kod njih placas, ali znas za sta placas, ako im nesto crkne, tog momenta se iskljucuje iz saobracaja, prelazis u drugi i to je to... Zasto kod nas uvek sve ide obrnutim redom... Meni je logicno, dobili smo moderne lepe autobuse, voznja ce poskupeti, sankcionisace se bilo kakav vandalizam ili bilo sta i to je to... A kod nas ide redosled, saobracaj ce poskupeti, kazne ce poskupeti, saobracaj ce jos poskupeti, a prevoz ostaje isti... To je najobicniji idiotizam...
U pravu si, mozda je glupo sto placam, a ne smeta mi sto se neko svercuje, ali takvo je moje misljenje. Svako je jedinka za sebe, i nisam ogorcen da trazim da se nesto drasticno kaznjavaju ili tako nesto... Da je onaj slucaj, da su autobusi moderniji, da oni nesto unistavaju, pa neka ih kaznjavaju koliko zele, ali za ovakvu uslugu, gde stojis na jednoj nozi, cekas po pola sata, kuvas se itd, neki put mi je i vise nego jasno zasto ne placaju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
HTC One
Momak, skrati jezik, tolikim palamudjenjem neces nadomestiti nedostatak inteligencije.

A posto imas pamcenje kao zlatna ribica, da te podsetim da si se obratio vec meni, kao odgovor na prethodni post.

U svakom slucaju, kada vidim takve dusebriznike koji se kriju iza brige za narod znam da lazu... "ja placam, ali jadni narod"... uvek su iza svega licni razlozi, da razotkrivam tvoje mi ne pada na pamet, ali ljubav prema covecanstvu ne stoji iza tvojih reci.

Za kraj - objebavaj ukucane ako su te oni tako naucili da se ponasas, mozda ti se i zahvale i zamole za jos.

Edit: Procitah i post, cisto da vidim o cemu pricas... bio bi dobar scenarista, ali bi nedostajalo realnosti.  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jul 2012, 12:41:23 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG Nexus 4
U pravu si, aj dovidjenja sad...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.