Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369009 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Ja sam vec sad ubedjen da si ti izvisio za ovaj posao i zato ti je mnogo krivo... drugo objasnjenje jednostavno ne postoji.
P.S. Za tumacenje ugovora treba znanje koje ti ocigledno nemas.

Dokon mozak djavolja rabota!
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Pa tu je obezbedjen GSP, ugovornom garancijom koja se doplacuje bankovnim fondom koji je zakljucen pri sklapanju ugovora. Sve lepo pise. A stavljeno je za vreme probnog rada pre svega jer je ljudima trebalo vremena da se prilagode na sistem. Niko nije racunao da ce svercerska banda toliko postati bezobrazna da im ni jasne odrednice u koriscenju ne prestavljaju problem kada treba eskivirati placanje.

Kad pojacaju kontrolu, pojaca se i broj kupljenih karata. Mislim da to vise govori o putnicima nego o firmi koja naplacuje uslugu. Smile

« Poslednja izmena: 16. Jul 2013, 21:42:43 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
@vanyo

nemoj da me zajebavaš. Pitao si me da li znam šta znači 60% da sam se zamislio da slučajno ne piše 160%  Smile i pitao si me da li znam šta znači jemči-nisam ja veverica.  Smile

Jel ti pričaš o tome da je uspešan ugovor u kome se Grad osigurao da naplati bankarsku garanciju do iznosa od 40% nižeg prihoda? I to sve SAMO za vreme probnog period od max 3 meseca!  Smile  Smile Nemoj dalje molim te, brinem se već za stanje društva ionako...  Smile

O kakvim švercerima pričaš kad su prilikom uvođenja svi vikali u glas kako će napalta da skoči, a to se odmah vidi da je bilo isfolirano jer su još u Ugovoru napisali svega 60%-znači očekivali su i švercere i falsifikate kao što sam ih i upozorio i manju naplatu naravno.

Shvataš li ti da se Ugovorom nisi osigurao da kada konačno pustiš sistem u rad, imaš garantovanu bar neku zaradu? Garantovana je zarada od 0din! Shvataš li ti to?

Razmisli, i ne moraš ni da odgovaraš, besmisleno je, jer svako vidi da je reč o kriminalu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Citat
Shvataš li ti da se Ugovorom nisi osigurao da kada konačno pustiš sistem u rad, imaš garantovanu bar neku zaradu? Garantovana je zarada od 0din! Shvataš li ti to?

Smile Ne vredi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Novi teror u gradskim autobusima (FOTO)

Direkcija za javni prevoz Beograda naložila da se na autobusima nalepi molba putnicima da spreme sitne pare za kartu, iako je to protivzakonito

Na gradskim autobusima po Beogradu pre nekoliko dana je nalepljena molba putnicima da spreme tačan iznos za kartu ako je kupuju u vozilu, ili da spreme novčanicu od 200 dinara. Ovakva odluka izazvala je revolt kod putnika, koji su već u velikoj meri besni zbog ponašanja Bus Plus kontrolora.

Čitalac Trojke Goran Pavić kaže da ga je imao problem kada je pre neki dan ušao u autobus u popodnevnim satima a u novčaniku je imao samo novčanicu od 1.000 dinara.

- Vozač nije imao da mi vrati sitno, pa sam nastavio da se vozim bez karte jer to nije moj problem. Međutim, onda je kondukter krenuo da mi pravi probleme. Prvo mi je rekao da izađem iz autobusa, što sam odbio jer po zakonu znam da onaj ko pruža uslugu mora da mi vrati kusur ili ne moram da mu platim. Ali onda mi je kondukter rekao da moram da imam sitne pare. Kada sam ga upitao, zbog čega moram da imam sitan novac, rekao mi je da je tako naložila Direkcija za javni prevoz i da je obaveštenje nalepljeno na autobus. Iskreno, nisam ni gledao da li ima obaveštenja na vratima jer sam čekao autobus više od pola sata, pa sam bio vrlo besan. Na kraju sam, nakon rasprave sa kondukterom, uspeo sam da mu objasnim da po zakonu ne moram da imam sitan novac - ispričao nam je ovaj mladić.

Goran Papović iz Nacionalne organizacije potrošača Srbije kaže za Trojku da je ovo još jedna bahatost koju moraju da trpe putnici u beogradskim autobusima.

- Mislim da je ovaj psihološki teror koji se odvija prema putnicima od strane kontrolora, Bus Plusa i gradske uprave nedopustiv. Ne može se nečiji nerad i loša organizacija prevaliti na potrošače. Mora da postoji procena koliko putnika dnevno prođe nekom linijom i koliko karata kupi kod vozača, a u skladu sa tim se mora pripremiti i sitan novac. Šta je sa strancima, naprimer, koji koriste gradski prevoz a ne znaju naš jezik? Kako oni mogu da znaju koliko novca da spreme? - kaže Papović.

On smatra da se situacijom koja se u Beogradu odvija sa Bus Plusom i javnim prevozom mora pozabaviti i neko resorno ministarstvo, jer situacija postaje sve manje podnošljiva. Takođe, Papović tvrdi da je protivzakonito tražiti od putnika da imaju sitan novac.

- Čini mi se da bi sada već resorno ministarstvo i druge nadlžene institucije trebalo da se pozabave situacijom u gradskom prevozu Beograda. Mada, izgleda da neko ili nema vremena ili ne želi time da se bavi. Ja bih voleo da mi neko objasni po kom to zakonu oni traže od putnika da imaju sitan novac. Neka nam Direkcija za javni prevoz to objasni. Kako su krenuli, još će nam tražiti dres kod za ulazak u autobuse i to da očistimo cipele - rekao je on.

Trojka je juče kontaktirala i Zorana Šarca, direktora Direkcije za javni prevoz, koji nas je zamolio da mu pitanja pošaljemo elektronskom poštom. Umesto njega odgovore nam je dala Katarina Dragutinović, čija funkcija nije navedena u mejlu.

Umesto da nam objasne ko, zašto i po kom zakonu su doneli ovakvu odluku, ona nam je dala odgovor o kojem će prosuditi sami čitaoci.

- Kupovina karta kod vozača je poslednja opcija koja omogućava putnicima vožnju sa validnom kartom. Njena cena od 150 dinara upravo za cilj ima da građane usmeri na kupovinu personalizovanih ili nepersonalizovanih karata na nekom od preko 2.000 prodajnih mesta. Ovo je praksa preuzeta iz drugih gradova Evrope. Vozači imaju obavezu da prevoze putnike i brinu o njihovoj bezbednosti tokom vožnje. O valjanosti ovakve odluke govori i podatak da je prodaja karata kod vozača na pojedinim linijama nakon povećanja cene i uvođenja kontrole smanjena za 50 odsto. Direkcija za prevoz zato još jednom moli putnike da svoje karte obezbede na vreme kako bi se saobraćaj odvijao bez zastoja i kako bi, što je u njihovom interesu, putnici stizali na vreme na svoje odredište - piše u odgovoru.

Izvor: Trojka.rs
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Direkcija za javni prevoz Beograda naložila da se na autobusima nalepi molba putnicima da spreme sitne pare za kartu, iako je to protivzakonito

Nista, ako nije po zakonu, tuzite ih i mirna Backa  Smile

Citat
Na kraju sam, nakon rasprave sa kondukterom, uspeo sam da mu objasnim da po zakonu ne moram da imam sitan novac -

Istina, po zakonu niko ne mora da ima sitan novac, ali po zakonu nije niko ni prisiljen da ga vozi  Smile
Gde bi zavrsili kad bi svakom morao da menja i vraca kusur, deset ljudi po stanici i do zadnje stanice bi stigao u sumrak  Smile

Citat
Šta je sa strancima, naprimer, koji koriste gradski prevoz a ne znaju naš jezik? Kako oni mogu da znaju koliko novca da spreme?

Odes malo u Francusku ili Spaniju pa kako te brzo odhebu kad ne znas jezik, u Holandiji su malo ljubazniji, znaju cak i Engleski  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
(NE)OČEKIVANO: Turci postali većinski vlasnici Bus Plusa
Kompanija "Kent Kart" poseduje 55, kompanija Procescom 21 a Sava Terzić 24 odsto kapitala kompanije Apeks Solušn Tehnolodži

Foto: Milena Đorđević

Turska kompanija “KentKart” postala je većinski vlasnik kompanije Apeks Solušn Tehnolodži, koja je implementirala sistem za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom prevozu u Beogradu nazvanim BusPlus.

Ta kompanija je saopštila da sada poseduje 55 odsto vlasništva u Apeks Solušnu.

- Sistem koji smo implementirali u Beogradu zajedno sa kompanijom Lanus, predstavlja najkompleksniji i najreprezentativniji sistem za naplatu karata i upravljanje vozilima u javnom prevozu koji smo do sada uradili. U narednom periodu želimo da konstantno usavršavamo i unapređujemo sistem, kako za dobrobit grada Beograda tako i za same Beograđane – saopštio je generalni direktor kompanije KentKart Ercan Unal i dodao:

- KentKart poseduje veliko znanje i iskustvo u oblasti razvoja sistema za upravljanje javnim prevozom, koje smo spremni da podelimo i sa drugim gradovima u Srbiji i zemljama u okruženju. Kao većinski vlasnik Apeksa, KentKart će nastaviti da investira u nove tehnologije za dobrobit svih putnika u javnom prevozu u Beogradu.

Dosadašnji većinski vlasnik Apeksa, kompanija Procescom (vlasnik kompanije Lanus) ostaje manjinski akcionar sa 21% udela, a 24% preduzeća preuzeo je Sava Terzić, jedan od pionira razvoja sistema za elektronske dopune i sistema za satelitsko praćenje vozila u Srbiji.

- Duboko i iskreno verujem u ovaj projekat i iz tog razloga sam rešio da zajedno sa partnerima podržim njegov dalji razvoj. Prednost ovakvog integrisanog informacionog sistema i jeste da pruži realnu sliku javnog prevoza i prikaže sve informacije neophodne za njegovo unapređenje i razvoj – izjavio je Sava Terzić.

Cilj KentKarta i Apexa jeste, kako je saopšteno da, uz novo partnerstvo obezbede najnapredniju tehnologiju u javnom prevozu putnika.

(Telegraf.rs)

Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat

Neki def. nisu za civilizaciju...

Isto bi ti se desilo bilo gde u svetu, jer niko normalan ne vucara sa sobom "krupne" novcanice...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
Citat
Novi teror

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Novi teror

Smile Smile Smile

Hebo te, ispadne okupacija u 26 slika  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 314 315 317 318 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.117 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.