Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 366938 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ako ima neko nesto da me pita, da se neke stvari objasne i nacrtaju, zamolio bih da mi se licno obratie, hvala Smile

« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 00:32:55 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Eto, ne moraš da ih prozivaš, dodju sami  Smile

U svakom slučaju, sistem BusPljusa je zreo za bojkot na ulici, recimo, tipa Frankfurskog šablona - demonstracije na rolerima (*preuzeto od Maradica)  Smile

I ja sipam gorivo tako da sam ih namirila.  Smile Ne bi mi bilo žao da platim vozaču kartu od 120 din nego njima jednu pretplatnu  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 00:49:20 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Хајдемо овако. Ко не плаћа карту, нема право ни да се жали - јер није легалан корисник услуга.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Khm, skoncentrisi te se draga koleginice kako mogu da vam objasnim sta vas muci Smile

Хајдемо овако. Ко не плаћа карту, нема право ни да се жали - јер није легалан корисник услуга.

Fak jea.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Meni je po pitanju nelegalne grupe BP, sve jasno, dragi kolega, nema svrhe trudu  Smile

O ne  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Нажалост, да... Не верујем да би ми Лутрија, рецимо, исплатила седмицу на лотоу ако немам уплаћен листић...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
@ Arijada

+1
Ima ovde itekako ljudi koji kapiraju šta je zapravo problem kod BusPlus-a, nego nekako ovi čudaci isplivaše sa svojim banana komentarima.

Ti toliko spinuješ stvari, da kada bi tako bilo, ne bi sada bilo ni građanskog rata u Siriji, a ne bi ni Libiju sravnili sa Zemljom sa izgovorom da Libijcima bude bolje-znaš kako im je sada bolje, uživaju ljudi u arsenalu oružja kojim se rokaju svaki dan...  Smile

Sem toga, to je podjednako glupo kao da si rekao, pa OK, ko ne plaća pretplatu za RTS ne može ni da protestvuje što oni repriziraju 3 serije i imaju program kakav imaju!  Smile  Smile  Smile

Nego vi zagovornici BusPlus-a (ovakvog kakav je sada) pročitajte članak CINS-a (Centar za Istraživačko novinsrstvo Srbije) pa onda dođite i komentarišite ovde. Članak se nalazi OVDE  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5437
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Apple 13pro
samo procitaj Sanjin komentar.... mislim da je dovoljno...
IP sačuvana
social share
Teško je kada živiš za dan koji ne znaš kada će doći, za dan kada ćeš je ponovo videti. Teško je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmeh, kada ti nedostaje biće koje je tvoja bolja polovina. Teško je prijatelji. Želim vam da nikad to ne iskusite, jer taj bol prijatelji, nije za ljude...
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Nisam siguran da li je neko pisao ranije, al evo da pitam opet čak i da jeste...

Pitam se da li je dozvoljeno da onaj koji vrši naplatu karata (makar on bio i zakonito izabran da radi taj posao) koristi upravo sistem naplate karata za reklamiranje i sopstveno bogaćenje?  Smile

Situacija sledeća:
Ulazim u autobus, i na svakom stajalištu posle imena stajališta iz validatora se čuje "Hvala što ste koristili naše usluge, ordinacija *********".  Smile

Čekaj bre majstore, jel ti naplaćuješ kartu ili šta? I šta će meni ta informacija, još treba reklame da puštaju na validatorima, ionako ih više niko i ne koristi, a oni i dalje da uzimaju "svojih" 10%.  Smile

Treba da se plaća karta, usluga mora da se plati, kako drugačije!  Smile  Smile  Smile
Ovo nema Srbijo ni u kultnom filmu "Ko to tamo peva"  Smile
« Poslednja izmena: 03. Jun 2013, 00:28:01 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 258 259 261 262 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.