Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 367021 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Je l' to znaci da ti i tebi slicni nece vise da s voze GSP-om?
Ako, ako... lepo je ostati u formi.
Ionako smo postala izuzetno lenja i debela nacija.

Smile Auuu milanche kako ti mene oduševljavaš.  Smile
Ne, naravno, uredno se vozim svaki dan. I kad naiđe kontrola dam im karticu, nepersonalizovanu naravno, koju pritom nikad i ne validiram, kao oni provere, i vrate i to je to. Neko se napravi pametan pa kao nisi validirao, al dobija samo moj osmeh kao i ti  Smile

Zar treba da budem budala i plaćam kartu kada mi uredno svaki put opraštaju i ne pišu prijavu iako nemam kartu????  Smile Ja mislim da to može samo žešći genije. I opet ću ti ponoviti po 1000 put. Stvarno mi je žao, ali stvarno ljudi koji plaćaju kartu.

A smešni su oni koji se cimaju kad naiđe kontrola pa kao trče da validiraju-ha ha ha ha. Al šta će narod, godine represije su iza njega. Bolje i tako nego da ga biju kao studenta iz CG-jel tako milanche?

Ljudi, kapirate li vi da BusPlus radi kako Đilas namigne? Čim je čovek rekao da se niko ne validira, odmah su ga sutradan poslušali, iako je to nonsens po sistem-jer tako nešto u svetu NE POSTOJI!

Znate li zbog čega ne pišu kazne?
Onog trenutka kada bi počeli da pišu kazne i naplaćuju iste, tog trenutka bi Đilas izgubio Beograd.
Ali ne, gospodin Đilas ima završen fakultet pa malo razmišlja.  Smile Nije on tako glup da padne zbog autobusa  Smile Bravo Đilase, kupuješ sebi vreme. Dok se stvari ne srede u partiji, pa onda da vidimo šta ćemo sa BusPlusom.

E pa gospodine Đilase, nismo te zbog toga birali, birali smo te da brineš o nama, svima koji živimo, prolazimo kroz Beograd, a ne o sebi i svojoj fotelji.
Zašto mi Đilase ne pišeš kazne kad ne plaćam kartu, zbog čega žmuriš nad prekršajima?
Odgovor je samo jedan: mučite Đilase nešto mnogo, mnogo veće-žutica možda?  Smile Imamo i mi fakultet Đilase, nismo mi ovce, znamo koliko je sati.... A sat kaže: tik tak tik tak tik tak tik tak  Smile
« Poslednja izmena: 07. Nov 2012, 22:06:31 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
kakav si ti tupson jbt  Smile
A ti si sta!?
Jeste li videli na sta lice "relativno novi" ikarbus autobusi.
I uporedite njih i npr. "Japance".
Nebo i zemlja. Iako su japanci stariji (poklonjeni su nam 2003.)
Daj bre, nemoj da se zezamo... u pravu su kad kazu da Ikarbusovim autobusima treba remont svaki cas.
Japanci su nam autobuse dali pod uslovom da se lepo održavaju, a naši su naši pa ih održavaju toliko da budu u voznom stanju, raznim priručnim sredstvima i stvarima iz radionice koje za to nisu namenjene.
Da ne moraju da paze, u istom bi stanju bili...pretpostavljam
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
kakav si ti tupson jbt  Smile
A ti si sta!?
Jeste li videli na sta lice "relativno novi" ikarbus autobusi.
I uporedite njih i npr. "Japance".
Nebo i zemlja. Iako su japanci stariji (poklonjeni su nam 2003.)
Daj bre, nemoj da se zezamo... u pravu su kad kazu da Ikarbusovim autobusima treba remont svaki cas.

ko kaze da ikarbusovim autobusima treba remont svaki cas ?

kako poredis japance s ostalima ? da li znas da japanska ambasada salje inspekciju svake godine da proverava donirane autobuse ? plus sto u ugovoru stoji da moraju da budu cisceni nekoliko puta dnevno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia 5800 express mus
Ikarbusovi busevi su najjaci na svetu (ali oni stariji modeli tzv krsevi i oni noviji na istu foru krseva,samo "moderniji" sa plasticnim sedistima).Ova govna nova ikarbusova,kao i japance i lastine mogu slobodno da izbace.Kad je guzva,a uvek je,nema mesta ni za sta da se drzis,samo je jos gore.U onim starim 200 ljudi da je u njemu bilo bi mesta za sve i da se stoji knap.A da ne pricam koliko su brzi (nemaju tahografe,verovatno ne rade  Smile ).
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
zato imaju validatore.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
AFERA GRADSKI PREVOZ: Policija istražuje bus-plus, Đilas ćuti!

Tužilaštvo naložilo inspektorima za privredni kriminal da provere na koji način je preduzeće „Apeks“ dobilo posao uvođenja sistema „bus-plus“ u vozila GSP

BEOGRAD - Naložili provere!
Inspektorima za suzbijanje privrednog kriminaliteta beogradske policije naloženo je da provere poslovanje beogradskog preduzeća „Apeks“, koje je bilo zaduženo za uvođenje sistema „bus-plus“ u GSP, saznaje Kurir. Njima je pre desetak dana tužilaštvo prosledilo krivičnu prijavu, koja je podneta zbog sumnje da je sistem „bus-plus“ uveden preko nameštenog tendera, čime je naneta šteta građanima Beograda.

- U prijavi koja je doneta u tužilaštvo traži se da se proveri ugovor s firmom „Apeks“ povodom tendera za „bus-plus“, kao i vlasnička struktura konzorcijuma firmi koje su zadužene za sprovođenje naplate karata u GSP - navodi naš sagovornik iz istrage.

]kurir
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Jel to nema kontrole bus+ i komunalne policije, ili se meni cini. Nesto ih ne vidim po gradu.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ &lt;3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
Alcatel One Touch Idol X
Jel to nema kontrole bus+ i komunalne policije, ili se meni cini. Nesto ih ne vidim po gradu.

И ја сам сличног утиска. Нема их на "стандардним" контролним пунктовима које су увели, повремено уђу у аутобус, као "freelanceri"  Smile, али далеко мање него пре.
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
Alcatel One Touch

И ја сам сличног утиска. Нема их на "стандардним" контролним пунктовима које су увели, повремено уђу у аутобус, као "freelanceri"  Smile, али далеко мање него пре.
  Da ne menjaju taktiku...? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64

Da ne menjaju taktiku...? Smile

Naplacuju karte van autobusa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 180 181 183 184 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.