Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 368771 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Apple 15
Preko stranke su se zaposljavali, znam licno jednog lika...

I ja znam... vise... zato sam i napisala ono sto sam napisala...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Ako zbog fizičkog otpora sprovođenje izvršenja ne bude moguće ili ne uspe i pored angažovanja komunalne policije, nadležni organ grada, odnosno ovlašćena organizacija podnosi zahtev policiji da pruži pomoć u sprovođenju izvršenja, u skladu sa Zakonom o policiji.

Jel pruzao fizicki otpor? Jeste! Jel se ovaj angazovao? Jeste! 

Goxy ti mešaš babe i žabe. Ko ovaj jel se angažovao?
Čovek je pružio otpor. I pored angažovanja komunalne policije nisu uspeli da sprovedu izvršenje. A da te podsetim, izvršenje je da mu uzmu ličnu ispravu i napišu prijavu. Na snimku se ne vidi da komunalci to traže, već hoće protivpravno da ga isteraju iz autobusa-na to nemaju pravo. U Zakonu jasno piše provera identiteta se vrši na licu mesta. Dakle jedino što su mogli da urade, jeste da pozovu policiju (regularnu) i to mora da uradi BusPlus preko zahteva.
Zakon je na srpskom napisan, bezpredmetno je raspravljati uopšte, samo čitaj pažljivo!  Smile

Citat
Sredstva za vezivanje komunalni policajac može, u skladu sa zakonom, da upotrebi protiv lica koje pruža otpor ili pokušava da pobegne.

Pruza otpor. To je to... 

Da li je moguće?  Smile
Pruža otpor naravno, ali kakve veze to ima sa pesničanjem? Smile
Što nije izvadio lisice da ga veže? Drugo, komunalac uopšte nema potrebe za vezivanjem u ovoj situaciji jer čovek nije hteo da pobegne niti je bio agresivan.
Komunalc je jedino mogao da insistira da mu putnik da ličnu ispravu i jedino to! Niko njemu ne daje pravo da izbacuje bilo koga. Jer zahtev za izbacivanjem nije opravdan čak iako putnik nema kartu jer lepo piše na sajtu BusPlusa, putnik je obavezan da napusti vozilo na narednom stajalištu!

Ja razumem da si ti subjektivan i možda ti se ne sviđa Zakon, ali kao što sam napisao i u prethodnim postovima, može da nam se sviđa, može i da nam se ne sviđa Zakon je zakon i mora da se poštuje.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Što nije izvadio lisice da ga veže?

Da ga veze za onu sipku koju ne pusta nikako  Smile

Citat
Jer zahtev za izbacivanjem nije opravdan čak iako putnik nema kartu jer lepo piše na sajtu BusPlusa, putnik je obavezan da napusti vozilo na narednom stajalištu!

Sta, nisu valjda hteli da ga izbace iz vozila u pokretu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
mob
Nokia 
Da nije bilo vido zapisa o tome se cestito ne bi ni znalo, ovako sad se samo o tome prica.Mrzi me da citam koja su prava i obaveze komunalne policije ali ako su pravila takva da ako nemas kartu moras na sledecoj stanici da izadjes is busa,ne shvatam zasto se onaj lik bunio  Smile , em nije platio kartu em nece da izadje napolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Da ga veze za onu sipku koju ne pusta nikako  Smile

Smile totalno carski, jbg, tako kaže zakon. Sakupite 30.000 potpisa ili koliko već treba po ustavu pa podnesite inicijativu narodnoj skupštini za promenu zakona.

I meni je smešno da stoper neće da ti izađe iz auta i ne možeš mu bukvalno ništa. Ako ga pipneš dobiješ drakonsku kaznu zbog suđenja + uslovno + ko zna šta, al jbg, menjajte zakon ako vam se ne sviđa.

Citat
Sta, nisu valjda hteli da ga izbace iz vozila u pokretu  Smile

Srećom pa nije bio u pokretu, al su kreteni iz BusPlusa napisali:
Citat
Putniku koji ne postupi po zahtevu kontrolora i ne plati cenu doplatne karte, kontrolor će uručiti opomenu, nakon čega je putnik dužan da se udalji iz vozila na prvom narednom stajalištu.

Jesam li ja kriv. neka poštuju to što su napisal, naredno stajalište je naredno čak i ukoliko autobus stoji u stanicii. Tražimo li mnogo????
Samo da se poštuje zakon i to što se zvanično saopšti.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2012, 15:26:20 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
U komunalnoj policiji radi najveci sljam ove zemlje, zajedno sa maminim i tatinim sinovima.
Kvazi produkt drzave da bi iste zaposlili....u mom gradu ucinak iste je 0.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat
Jesam li ja kriv. neka poštuju to što su napisal, naredno stajalište je naredno čak i ukoliko autobus stoji u stanicii. Tražimo li mnogo????

Pa stoji na tom stajalistu, sad recimo osim ako duhovito ne koristis onu "sutra nikad nestati"
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Stvarno ne razumem to "sutra nikad nestati".
Ali naredno stajalište mi se čini jasno kao dan šta je. To je isto što i sledeće-imaš na validatorima piše koje je sledeće tako da ne vidim što su ga izbacivali na stajalištu gde su ga zatekli bez karte.

Poenta jeste da gospoda iz BusPlusa nije to napisala kako treba, al im ja nisam kriv zbog toga, sad kad su već napisali moraju da poštuju.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2012, 15:50:47 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Uhvatili su ga bez karte, bus je stao, i on nije hteo da izidje nego bahato se drzi za sipku ko za onu stvar, nista nije nejasno. Nego trebali su ga precizno pendrekom po prsticima pa da vidis kako pusta, momak zuri na ispit, pa svi negde zure al cekaju zbog debelog koji se bahati za par dinara
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Претучени путник данас вређао контролоре јер му нису дали да уђе на задња врата

М. Б. Б. | 19. 09. 2012.

Д. Ц, путник на којег је јуче насрнуо комунални полицајац у аутобусу на линији 95, данас је вређао контролоре "Бус Плуса" и покушао да се обрачуна с њима у Борчи, кажу за "Блиц" у комуналној полицији.

Како је речено "Блицу", Д. Ц. је данас око осам сати покушао да уђе у аутобус на линији број 95 на стајалишту "Бранко Момиров" на задња врата.

Када су га радници "Бус Плуса" усмерили на предња врата, он је почео, тврде у комуналној полицији, да вређа контролорку, а затим је покушао и да се физички обрачуна са њом и њеним колегама.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/343558/Pretuceni-putnik-danas-vredjao-kontrolore-jer-mu-nisu-dali-da-udje-na-zadnja-vrata
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.