Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 369004 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
Šta će nezaposlenom mesečna karta?

па ваљда му треба да тражи посао Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
ja sam nezaposlena recimo, meni treba, ne izlazim iz autobusa.. imam previse obaveza, sto privatnih, sto zdravstvenih, o nabavci i pijaci za viseclanu porodicu da ne govorimo.. podizanje lekova koji su u nestasici pa moras da trazis po celom gradu svakog meseca i tako.. uglavnom mnogo je mladih koji su nezaposleni, a traze posao, idu na razgovore, ucetvuju na konkursima, volontiraju.. znas li koliko poznajem njih koji volontiraju.. 50.. sto licno sto iz price.. nadaju se jednog dana poslu kad neko rikne od srcanog ili se ubije zbog dugova..
Vidis i ti predjes pola grada svakog dana za oko 40dinara! Gde je tu logika?
Da koristis bicikl, morala bi vise da jedes kako bi nadoknadila utrosenu energiju, a za 40dinara mozes samo jedan hleb da kupis.

I da, ljudi vi placate uslugu prevoza od tacke A do tacke B. Ne placate Djilasu ili nekakvoj agenciji.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
е миланче,миланче...ти си се прихватио сизифовог посла Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 1800
Citat
I da, ljudi vi placate uslugu prevoza od tacke A do tacke B. Ne placate Djilasu ili nekakvoj agenciji.

Koja izjava, ja sam oduševljen  Smile

Isto kao što političari kradu samo iz državne kase a ne od svakog građana pojedinačno iz novčanika...  Smile

Ova tema je kao skeč Monti Pajtona, majke mi...
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
milanche= Superhik
otmi siromasnima da bi nahranio bogate  Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Ja ne plaćam kartu,zato što za ove uslove oni nama treba da plate što uopšte koristimo prevoz.
Ako hoće da svi plaćaju,neka uvedu realne cene,neka uvedu dnevnu kartu.
120din po najvećem špicu,kada je u busu 50 stepeni,stojiš na jednoj nozi a neko ti sedi na glavi? Ne,hvala.Ako već plaćam logično bi bilo da za te pare imam i mesto za sedenje?
Isto tako redovan prevoz,pa da pričamo.
А џабе струја? Није ни то лоша идеја. Или социјална помоћ од око 3-4 хиљаде евра? По глави, наравно...

pa ima i toga u kontejnerima kod lipovice. dzabe je i voda i nema infostana. radi se u jkp-ima za tridesetak hiljada i nema dodatnih troskova.
doduse jos im nisu uveli ovako visoku socijalnu pomoc jer bi smo imali skok rasizma.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1

Evo ja ću da ti odgovorim u ime svih i više da ne pitaš. Znaš onu čuvenu rečenicu "glupa su pitanja"?
Ako ideš logikom koju ti slediš očito nikom nije potreban prevoz jer:
Šta će penzionerima prevoz, kad su ionako nepokretni i jedva mogu do ispred zrade da dođu, a penziju im donosi poštar na vrata?
Šta će studentima prevoz kad najveći broj njih stanuje blizu fakulteta?
Šta će zaposlenima prevoz kad imaju svoj auto, a i firma ima organizovan prevoz, ili im je firma na 5 min?
Šta će bilo kome prevoz?

Da ti ja nešto objasnim, prevoz nije da bi se prevezao samo do posla, škole, fakulteta. Smile
I na kraju, šta tebe briga šta će meni prevoz kao nezaposlenom i zbog čega ga koristim. Što ne pitaš babu koja pravi gužvu u Pošti da gleda stanje na računu preko interneta i podiže pare sa bankomata a ne da pravi gužvu?

A ne obraćajte pažnju na Milancheta, momak očito ima žuticu a nije informisan da su oni sada u tranziciji, možda je to i ta kriza, ko će ga znati.

Svima vama pametnima koji tvrdite da treba plaćati BusPlusu, pročitajtate malo prethodne postove i dajte odgovor na makar jedno od tvrdnji koje sam izneo, pa onda ovde iznosite vaše stavove. Nije problem cena, problem je što neću da dam ni dinar mafijušu koji se izdrkava u džipu, a kao pametan je jer je uveo BusPlus  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 21:36:46 od jakuzabg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
Do jaja, Milance nasao drugu temu za smaranje ljudi. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ok, znaci vama je trn u oku vlasnik tog Bus plusa.
Kad vam je to najveci problem u zivotu, ja vam zavidim.

PS A-ha, Roki, ali necu vise. Odo' odavde. Jednostavno se ne slazemo sta se placa.  Smile Smile  Smile
Ja kad udjem u prevoz ja platim to sto me prevezeod tacke A do tacke B (slicno kao taxi, samo nekoliko puta jeftinije), dok ljudi razvijaju citavu logiku i gledaju kako njihovih 60 dinara od karte odlazi u mutne ruke.
Verujem da niko od njih ni u Maxiju nikad nije kupio, ili kod Rusa natocio benzin... ima jos mali milion takvih situacija... sve su to lopovi kome je vlast omogucila da se na neduznim gradjanima obogati.
« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 21:57:43 od MilancheBG86 »
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Tel.Me Your.Number

Evo ja ću da ti odgovorim u ime svih i više da ne pitaš. Znaš onu čuvenu rečenicu "glupa su pitanja"?
Ako ideš logikom koju ti slediš očito nikom nije potreban prevoz jer:
Šta će penzionerima prevoz, kad su ionako nepokretni i jedva mogu do ispred zrade da dođu, a penziju im donosi poštar na vrata?
Šta će studentima prevoz kad najveći broj njih stanuje blizu fakulteta?
Šta će zaposlenima prevoz kad imaju svoj auto, a i firma ima organizovan prevoz, ili im je firma na 5 min?
Šta će bilo kome prevoz?

Da ti ja nešto objasnim, prevoz nije da bi se prevezao samo do posla, škole, fakulteta. Smile
I na kraju, šta tebe briga šta će meni prevoz kao nezaposlenom i zbog čega ga koristim. Što ne pitaš babu koja pravi gužvu u Pošti da gleda stanje na računu preko interneta i podiže pare sa bankomata a ne da pravi gužvu?

A ne obraćajte pažnju na Milancheta, momak očito ima žuticu a nije informisan da su oni sada u tranziciji, možda je to i ta kriza, ko će ga znati.

Svima vama pametnima koji tvrdite da treba plaćati BusPlusu, pročitajtate malo prethodne postove i dajte odgovor na makar jedno od tvrdnji koje sam izneo, pa onda ovde iznosite vaše stavove. Nije problem cena, problem je što neću da dam ni dinar mafijušu koji se izdrkava u džipu, a kao pametan je jer je uveo BusPlus  Smile

Ne kaže se "glupa su pitanja" već "ne postoje glupa pitanja već samo glupi odgovori". Sad se opet pravim pametan a?
To što ti pričaš nema veze sa ovim o čemu Munka i ja raspravljamo.

Ako mi pametni prestanemo da plaćamo BusPlus, misliš da će ga ukinuti? Postoji sud, postoji policija. A sad evo i antižuta odnosno prosrpska vlada. Oni će raskrinkati taj BusPlus i posao rešen. Jel da?

Što ne pitaš babu koja pravi gužvu u Pošti da gleda stanje na računu preko interneta i podiže pare sa bankomata a ne da pravi gužvu?

ja sam nezaposlena recimo, meni treba, ne izlazim iz autobusa.. imam previse obaveza, sto privatnih, sto zdravstvenih, o nabavci i pijaci za viseclanu porodicu da ne govorimo.. podizanje lekova koji su u nestasici pa moras da trazis po celom gradu svakog meseca i tako.. uglavnom mnogo je mladih koji su nezaposleni, a traze posao, idu na razgovore, ucetvuju na konkursima, volontiraju.. znas li koliko poznajem njih koji volontiraju.. 50.. sto licno sto iz price.. nadaju se jednog dana poslu kad neko rikne od srcanog ili se ubije zbog dugova..

Znači ti svakog dana imaš privatne, zdravstvene obaveze, svakodnevno odlaženje na pijacu, svakodnevno podizanje lekova, svakodnevno traženje posla. Kad si planirala da se zaposliš? Uz to nemoj misliti da ne znam šta znači biti Supermoderator i šta se za to dobija. Za volontere znam, nigde neće zaposliti radnika bez iskustva. Osim ako nije neko fizikalisanje. A fizikalisanja ima uvek i to za dobre pare. Za žene uvek ima čišćenje prostorija i čuvanje matorih.

Kako god okreneš 1100 za nezaposlenog koji radi nešto i ima neke prihode je smešno. Šta ćemo sa studentima? Stan, hrana, školarina, materijal i još prevoz i sad ti uporedi nezaposlenog i studenta. Da li je cenovnik odgovarajući? Evo reci ti meni koliko bi ti odgovaralo da plaćaš prevoz mesečno?

Ako je neko u teškoj situaciji da ne može da plaća prevoz ne mora ni da plaća. Neka nosi onu karticu sa par stotina pa ako je frka sa murijom neka otkuca. Ja nemam ništa protiv toga.

glupo je postavljati pitanja nezaposlenima sta ce im mogucnost redovnog prevoza.. ljudi imaju potrebe i probleme isto kao i zaposleni.. ti si sad postavio to pitanje misleci kako si jako pametan jer mislis da nezaposleni sede kuci i citaju oglase.. oni ne jedu, ne piju, nisu boolesni od hronicnih bolesti, nemaju decu koju treba da snabdevaju i da im robijaju za svaku sitnicu..

ta prica je krajnje nerazumevanje.. potpuno odsustvo empatije.. ma uopste bilo kakvog razumevanja situacije.. aja to jako ne volim  Smile
Ali odakle novac za sve te obaveze? A 40 dnevno za prevoz mnogo.
Kao što sam par puta rekao, onaj koji nema nigde ne žuri, ako mu uđe kontrola sačekaće drugi ili odpešačiti do sledeće.

Ja ne volim kad se neko ovde predstavlja kao nezaposlen a radi na crno smešan posao za solidan keš. Smile

Kad si ti uopšte kome plaćao?
Kako si se namestio sad, ali jbg ne bih da dobijem ban. Smile
Od prostaka kao što si ti ništa drugo nisam ni očekivao.

Reci ti ljudima ovde da li si imao mesečnu pre nego što su uveli BusPlus?
« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 22:11:43 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.