Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BUSPLUS sistem kontrole karata u BG - ustvari sistem za praćenje ljudi!  (Pročitano 370264 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
država je servis građana to je i svrha postojanja države.

Da nisi mozda ucestvovao na nekom sletu?

Ja placam prevoz radi usluge, a ne zato sto mi se svidja Djilas ili njegov gorila Sapic. Placam i stvari koje mi prodaju Miskovic, hrvatski frikom, Miodrag Kostic.
Samo sto su i Miskovic i Frikom i Kostic vlasnici onoga sto ti prodaju, a nekim cudom Djilas i kompanija nisu vlasnici prevoza, pa ne mogu ni da ti naplacuju isti.

I to je jedini argument ili opravdanje? A to sto su kupovane secerane za 1 dinar? A Miskovicev monopol koji prolazi opusteno? To si zaboravio?

Organi reda i zakona imaju dovoljno dokaza da pohapse pola skupstine, a ti sto se pravis mutav je druga stvar..

Dacic vise nije koalicioni drugar sa Djilasom, tako da verujem da ce serif postupiti po pravilu sluzbe pa procesljati taj tender, kao i one sumnjive privatizacije o kojima EU prica. Na kraju krajeva, narod je izabrao DS, a sada Nikolica i SPS. Narodna volja.

U Beogradu trenutno vlada teror, jer svaki kilometar su punktovi za legitimisanje gradjana, zadrzavanje bez osnova, uz policijsku torturu.

Sa onim postom od pre par strana (Vostani Serbie protiv bus plusa), ovo je takodje jedan od jacih komentara na temi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Joj... kako bi se vi silno proveli u npr. Londonu... Smile
Preciziraj,koji to vi?

Panicari.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Samsung SGH-E590
@Crowz
Ono za sta ne znam(ili nisam siguran) da je kradeno je nesto drugo, a ovi iz BUS PLUSa samo sto jos nisu stavili tablu na svaki autobus na kojoj pise "Mi smo ovo oteli, a vas ko jebe"... Zato nam je i drzava tu gde je, jer smo zmurili, ne na kradju, vec na otimanje!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Preciziraj,koji to vi?

Panicari.
Koje to u panici? Nemoj tako dvosmisleno. Za mene je u panici gradska vlast, a za tebe mogu biti gradjani koji dugo cekaju ko na granicnom prelazu.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Toliko kuknjave, a sada ljudi nigde. Razočaravajuće.
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG 
Ја би чак рекао да је овај број људи за једну локалну ствар, у сред годишњих одмора са фејсбук рекламом и више него добар.

И замолио бих администрацију ако може мало да уведе ред на ову тему, пошто се од теорија завера, јефтине политике и осталих глупости баш уништава тема.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Sa 600 hiljada izdatih personalizovanih karta i skoro pa opštim nezadovoljstom, 200 (B92) ljudi je smešno
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG 
Наведи ми било који нестраначки протест у задњих 5 година који је окупио по теби велики број људи. Нема таквог. Зато је ово и више него добро.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
U Parizu se proveo odlično.
Šverc je praktično nemoguć jer moraš preskakati rampe za ulazak i izlazak sa stanice metroa (jedino da preskačeš svaki put kao crnci), u svakom busu kontrolor. Šta ćemo-drugar i ja kupimo za 25e kartu za 7 dana (zona 5) i išli zalepljeni kao žele kroz rampe. 12e dosta od mene za nedelju dana. Al ti je zato sve u min, a kad je kasnio metro nadoknadili su nam vozne karte jer nam je voz pobegao... Smile Tako da manite se vi Londona i Pariza, to su drugi uslovi, drugačiaj svest.

Nego ja vas da pitam, može li ko molim vas da mi objasni šta radi ova retardirana masa ljudi iz BusPlusa po aotoputu i ostalim "tačkama"? Jel oni misle da će time ljudi više karata kupovati?  Smile
Da li je moguće da je neko toliko glup??? Pa svaki dan se vozim autobusom, i od kada su krenuli sa tačkama niko živ se ne kuca, a vidim da i ovi što su se kucali pizde pa i oni odustaju.

A sada čujem na režimskom Studiju B kako je prodaja karata skočila samo tako ... ha ha ha ha  Smile
E taj nesrećni Studio B, nikad mi neće biti jasan. Pa ni Sloba nije toliko lagao na RTS-u.
To ni majka rođena (Đilas) ne može da voli. Smile
Ja vam opet kažem gradske vlasti i vi iz BusPlus-a, opasuljite se: "Moraćere pojesti sva go*na koja ste iza*rali...", a vi samo nastavljajte, više ćete jesti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 511
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.