Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li placate kartu u prevozu
Da , uvek
35%  (14)
Ne
35%  (14)
Ponekad
30%  (12)
Ukupno glasova: 40
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BusPlus kontrola VS Šverceri i obrnuto  (Pročitano 22161 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Жиле,

прво, не дајеш 72 динара Бус плусу, већ 8% од 72 динара (т.ј. 5,72 динара). Дакле, лаж у старту. Ако је тих 8% проблем, шверцуј се у 8% вожњи, а не у свих 100%.

Иначе је цела прича лицемерна. Ја сам против лопова, али ћу, пошто су сви око мене лопови, да будем лопов и да се иживљавам тамо где не могу да ми наплате казну. Отприлике на нивоу да, када те напуше на послу, дођеш кући и ишамараш жену и децу. Моралне громаде...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
To sam i ja nekoliko puta pričao,ali bez vajde. Ako nemaš za mesečnu kartu ili nećeš da plaćaš toliko za nju jer ti tvoja SNS vera ne odobrava,ili nisi zadovoljan što nemaš obezbeđeno mesto ili šta ti ja znam (ima tu raznih izgovora,da ne nabrajam sad)... uzmeš lepo dopunjivu karticu, uplatiš na nju 600 kinti i poništavaš je samo kad naiđe kontrola. To je ono minimum minimuma što svako može da uradi.

Al prc... Neki neće čak ni toliko da daju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
To sam i ja nekoliko puta pričao,ali bez vajde. Ako nemaš za mesečnu kartu ili nećeš da plaćaš toliko za nju jer ti tvoja SNS vera ne odobrava,ili nisi zadovoljan što nemaš obezbeđeno mesto ili šta ti ja znam (ima tu raznih izgovora,da ne nabrajam sad)... uzmeš lepo dopunjivu karticu, uplatiš na nju 600 kinti i poništavaš je samo kad naiđe kontrola. To je ono minimum minimuma što svako može da uradi.

Al prc... Neki neće čak ni toliko da daju.

sto 600? ja imam 72 din vec nekoliko meseci. prethodnih 72din mi je vremenski isteklo (propalo). kucam samo kada se pojavi mup ili komunalna... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Жиле,

прво, не дајеш 72 динара Бус плусу, већ 8% од 72 динара (т.ј. 5,72 динара). Дакле, лаж у старту. Ако је тих 8% проблем, шверцуј се у 8% вожњи, а не у свих 100%.

Иначе је цела прича лицемерна. Ја сам против лопова, али ћу, пошто су сви око мене лопови, да будем лопов и да се иживљавам тамо где не могу да ми наплате казну. Отприлике на нивоу да, када те напуше на послу, дођеш кући и ишамараш жену и децу. Моралне громаде...

Ma bre ta prica o lopovima je suplja na koju god stranu okrenes, prosto su navikli da se svercuju i to je to, bio to BusPlus ili Majka Mara i Tereza isti je kurac.

Pogotovu ovo oko budzeta me posebno uveseljava. Mada je i cirilica prilicno smehotresna moram da priznam.
« Poslednja izmena: 03. Dec 2013, 14:09:38 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Жиле,

Ma bre ta prica o lopovima je suplja na koju god stranu okrenes, prosto su navikli da se svercuju i to je to, bio to BusPlus ili Majka Mara i Tereza isti je kurac.

Pogotovu ovo oko budzeta me posebno uveseljava. Mada je i cirilica prilicno smehotresna moram da priznam.

aj jos pocni da mi pricas da i tv pretplatu treba da placam  Smile Smile Smile

vanyo osasavi li ti motkom onog jednog primerka sto si mi obecao  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Nisi se odrekao brilijantno logicnog "iz budzeta" arumenta. Do tada nista od motkanja Smile
« Poslednja izmena: 03. Dec 2013, 15:55:14 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Nisi se odrekao brilijantno logicnog "iz budzeta" arumenta. Do tada nista od motkanja Smile

a ne ne ne ne ne  Smile nije takav bio dogovor  Smile Smile

znaci obecanje ludoom radovanje  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.57
Жиле,

РТС претплата је друга ствар, поготово ако имаш кабловску. То је онда ствар оператера и државе, а крајњи корисник у суштини нема ништа са државом, понајмање са ЕПС-ом. Питање је потпуно различито од плаћања услуга превознику, а шверцовање је го лоповлук.

Знаш, шверцерски аргументи ме изузетно подсећају на начин размишљања ЛБГТ организација. Покушавају да убеде свет да је нормално оно што није.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2013, 09:39:30 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Жиле,

РТС претплата је друга ствар, поготово ако имаш кабловску. То је онда ствар оператера и државе, а крајњи корисник у суштини нема ништа са државом, понајмање са ЕПС-ом. Питање је потпуно различито од плаћања услуга превознику, а шверцовање је го лоповлук.

Знаш, шверцерски аргументи ме изузетно подсећају на начин размишљања ЛБГТ организација. Покушавају да убеде свет да је нормално оно што није.

ako cemo tako onda i tv pretplatu moras da placas jer je po zakonu Smile Smile Smile
sto se tice Bus Plusa ja cu se i dalje svercovati kad god mogu a moralne gromade ce mi i dalje soliti pamet kako je to neispravno  Smile Smile Smile dok vanyo ne osasavi onog primerka sto mi je obecao ja cu se i dalje svercovati   Smile Smile  Smile
jedino se po pitanju pedera slazem sa tobom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Citat
sto se tice Bus Plusa ja cu se i dalje svercovati kad god mogu

Pa tako reci, sta nas zajebavas glupostima te budzet (ultimate retardirano), cirilica, lopovi i ostala sranja. To su samo razlozi da se opravda navika, to mi i pricamo.

Je l to bilo toliko tesko? Smile

Citat
jedino se po pitanju pedera slazem sa tobom

Da ste vi sverceri isti kao i oni? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.