Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li placate kartu u prevozu
Da , uvek
35%  (14)
Ne
35%  (14)
Ponekad
30%  (12)
Ukupno glasova: 40
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: BusPlus kontrola VS Šverceri i obrnuto  (Pročitano 22292 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Slusaj, razumem ja to, naravno narod je na ivici, nema para, posla, ovoga onoga, drzava je u kurcu, sve je to meni jasno ali u tome nije poenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Slusaj, razumem ja to, naravno narod je na ivici, nema para, posla, ovoga onoga, drzava je u kurcu, sve je to meni jasno ali u tome nije poenta.

nego u cemu je poenta  Smile

puni drugom dzep , i cuti dok te drugi jase da ne bi bio jos vise `eben jel je u tome poenta  Smile
samo corav i slep covek ne vidi kolika je ovo pljacka a na nama je dal cemo u njoj ucestvovati
nazalost i ja povremeno ucestvujem u istoj (kad zurim i otkucam kartu) jer ne mogu da se ubedjujem sa pogresnom osobom i da mu objasnjavam kolike su mu gazde lopovi jer njega to ne interesuje sve dok dobija pare za onaj prljav posao koji svakodnevno obavlja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Kradu te i u maksiju sa marzama, je l si prob'o nekad da izletis sa punim kolicima robe a da ne platis? Smile

U tome je poenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
ja kupim leba, a kozmetiku trpam u jaknu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
E jbg, to ti je sezonska strategija. A i namerno greju te maksije da moras jaknu da otkopcas od vrucine oca im lopovskog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.57
al zato uđem u tempo pa jedem i pijem dok ne iziđem. samo ambalažu gurnem iza.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Kradu te i u maksiju sa marzama, je l si prob'o nekad da izletis sa punim kolicima robe a da ne platis? Smile

U tome je poenta.

eh da je samo u maksiju tako , u svakom marketu je isto , jesi li nekad u marketu (koji posecujes) trazio ako ti je racun 1678,12 trazio da da ti vrati kusur i 88 para pretpostavljam da nisi a i da jesi ne bi mogli da ti daju pa ti gledaj 88 para na milion ljudi i to je jedna vrsta pljacke samo na tebi je kome ces da dozvolis da te pljacka  .

nije ti validno poredjenje maksija i gspa jedne privatne i drzavne firme jer svi mi vozili se ili ne delom finansiramo javni prevoz iz budzeta hteli mi to ili ne. ja ukoliko ne platim kartu preusmerim ta sredstva na nesto drugo ,necu sigurno kupiti neku drogu  Smile kupim hleb mleko itd svakodnevne potrebstine placam porez a pare od poreza pune budzet i ti to dobro znas i opet te pare zavrse u javnom prevozu ali sam bar siguran da su te pare zavrsile tamo gde trebaju a kad bi direktno kupio kartu prvo mozda ne bi imao za nesto potrebnije a pare ne bi zavrsile ni onom kome trebaju.

opste je poznato da u ovoj nasoj bednoj Srbijici (nije ona kriva sto su joj ljudi takvi ) kada bi nesto imalo milionsku dobit za sve a pojedinac nemao licnu korist  ne bi bilo sprovedeno u delo  a kada bi pojedinac imao bar 1000e dobiti a svi ostali milionske gubitke odma bi bilo sprovedeno u delo

razumem ja da izmedju nas postoji medjusobno razumevanje ali ti ces iz svojih razloga vuci na svoju stranu a ja na svoju

moje svatanje poente je da na svakome od nas kome cemo dopustiti da nas pljacka a kome ne
« Poslednja izmena: 02. Dec 2013, 20:06:08 od zilezvezdas048 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Care, nemoj opet o budzetu i toj kvantnoj teoriji ko boga te molim. Znaci ono, sve cu da se slozim, nek sve ide u picku materinu i kontrolori i ima licno jednog primerka da osasavim motkom ako treba samo nemoj to keve ti. Ajde o cirilici da pricamo je l moze? Ili ne znam, sto su busevi zute boje pa eto zbog toga. Aj to da probamo, sta mislis?

Bre Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
 Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Dec 2013, 20:50:39 od zilezvezdas048 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Care, nemoj opet o budzetu i toj kvantnoj teoriji ko boga te molim. Znaci ono, sve cu da se slozim, nek sve ide u picku materinu i kontrolori i ima licno jednog primerka da osasavim motkom ako treba samo nemoj to keve ti. Ajde o cirilici da pricamo je l moze? Ili ne znam, sto su busevi zute boje pa eto zbog toga. Aj to da probamo, sta mislis?

Bre Smile

ne mislim jer cim pocnem da mislim pocnem i da se nerviram  Smile  Smile

ako cemo oko boje bili su crveno beli a kad su dosli zuti masovno su poceli da se farbaju u zuto plave  Smile
ne bi me cudilo da ovi pocnu da ih farbaju u boje SNSa  Smile

sve vise sam sigurniji da lobiras jer imas neku korisi ili zavisis od njih ne verujem da to radis zato sto si emotivno vezan za njih
sto se tice budzeta koliko to tebe bolelo ja tu nista ne mogu da promenim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.