Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burkini je u stvari simbol slobode...  (Pročitano 40936 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Heh... Klasičan trik NVO glodara.  Smile Prvo napiše ''ako te neko pita šta si, a ti kažeš da si Srbin, onda si nacionalista'', bez preciziranja na to u kojim uslovima i okolnostima se postavlja to pitanje. A onda kad shvati kakvu je glupost odvalio, onda se pravi blesav pa kaže ''a pa ne, ja sam mislio da ako te neko pita na ulici, u Srbiji, šta si, a ti kažeš ''Srbin'', da si onda nacionalista''.  Smile

Ajnštajne, stvar je prosta. Kad se dva Srbina upoznaju negde u Srbiji, i kad pitaju jedan drugog šta su, naravno da će obojica reći šta su po zanimanju. A kad se Srbin upoznaje s nekim negde van Srbije, i ovaj ga pita šta je, naravno da će da kaže da je Srbine. Jednostavno okolnosti i kontekst madafaka.  Smile
I pogodi šta? Isto je tako u celom svetu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
obracao sam se ganderolegu. I ne nismo bili van srbije.
kontas? ili ti standardno ne ide
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Ganderoleg nije prisutan na temi već 5 dana.  Smile  Toliko si opsednut ispunjavanjem svoje dnevne norme da više ne znaš ni sa kim pričaš.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Sep 2016, 12:32:52 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
kao sto rekoh obraco sam se ganderolegu, ti si citirao deo moje poruke i poceo da seresh o tome kao opstem slucaju da bi zavrsio sa nekim ljudima koji se upoznaju u inostranstvu. Ne budi glup. Proveri sta si citirao i iz koje moje poruke.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Unix Sun
Browser
Opera 12.16
ah, vidim nisi ti citirao nego se naknadno ukljucio na nesto sto je citirao izgubljeni jurkovic ili kako vec. On nije skapirao pa je preneo obracanje istrgnuto iz konteksta na tebe.
dakle obracao sam se ganderokgatqjgu
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Французи шиље киту на небитним стварима. Једина забрана која има смисла је она која брани прекривање лица на јавном мјесту мада је и то тешко спровести (шта са уличним забављачима). Хоће ли забранити и сличан костим који носе јеврејске жене?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Шеик Калед Омран: Покривање лица забрањено

Генерални секретар Савета за фатву на Универзитету „Азхар“ у Каиру, шеик Калед Омран, каже да је покривање лица из религиозних разлога забрањено.

Шеик Калед Омран носи одећу која приличи његовој служби. Његова глава је украшена црвеним фесом који је умотан белим платном а такође носи кафтан и тамни огртач. Фес и кафтан показују да је он верски учитељ на Универзитету „Азхар“ и то није одећа коју приватно носи.

У вези са тим шта прописује шеријатски закон када је реч о одевању жена, шеик наводи да су то само три ствари. У светом Курану и суни, у предању сачуваних изјава пророка Мухамеда, постоје правила одевања, посебно за жене.

Одевни предмет не сме да истиче линију тела, не сме да открива тело и на сме да буде уско припијен уз тело. Такође, одећа не треба да покрива руке и лице, наводи шеик, преноси Дојче веле.

Што се тиче вела који покрива лице, ни Куран ни суна не обавезују жену да га носи. Зато кажемо да је никаб традиција, обичај који потиче из неких земаља, али то не стоји у шеријатском закону, наводи шеик.

Међутим, жене пророка Мухамеда су биле обавезне да носе вео. То је изузетак који је важио пре 1.400 година.

На питање зар онда не би могло бити да данашње муслиманске жене, без обзира на то да ли су са Блиског истока или из Европе, тиме желе да буду ближе Мухамеду и због тога тврде да је вео који покрива лице симбол ислама, шеик наводи да тај изузетак који је важио само за пророкове жене никако не оправдава имитирање – уколико шеријатски закон каже да та специфична правила важе само за пророка и његове жене, онда друге муслиманске жене не смеју то да опонашају.

Ако је жена одрасла у друштву у којем је уобичајено ношење никаба, онда она – са становишта религије – има право да сама одлучи да ли ће никаб носити или не.

Међутим, она не сме своју одлуку – да носи никаб – да посматра као религиозни чин. То је већ проблематично, каже он.

Да ли треба онда забранити покривање лица и да ли Универзитет Азхар захтева од муслиманки широм света да баце бурку и никаб?

Шеик наводи да постоје друштва у којима ношење никаба женама пружа заштиту.

„У таквим случајевима бих рекао: Добро, нека га носе. Али, ако никаб штети једном друштву и ако служи као маска за извршавање терористичких злочина, онда сам свакако за то да се никаб забрани“, сматра шеик.

ah, vidim nisi ti citirao nego se naknadno ukljucio na nesto sto je citirao izgubljeni jurkovic ili kako vec. On nije skapirao pa je preneo obracanje istrgnuto iz konteksta na tebe.
dakle obracao sam se ganderokgatqjgu

forum je otvoren za komentarisanje i citiranje clanova. Forum

Sam si napisao zašto se neko uključuje u diskusiju iako nije prozvan

Citat
izjasni se ako nije problem i reci jasno koji si ti kurac uopste
musliman, jehovin svedok, zilot? sta si?
a nemoj reci da si srbin jer to ne znaci nista. ako pozelis da kazes da si srbin, napisi slobodno nacionalista. konkretna nacija je nebitna

http://forum.burek.com/burkini-je-u-stvari-simbol-slobode-t648824.260.html

Glupo je da citiram tekst od pola strane koji nema veze sa temom. Isto to sam mislio kad sam prvi put citirao ovo mudroslovije.

Citat
a nemoj reci da si srbin jer to ne znaci nista
.

Ovo si ti napisao i lepo se vidi da biti Srbinom ne znači ništa. To očekujem od hrvata i od arbanasa ali ne i od Srbina pa makar on bio u nvo. Ispravka, ovako nešto očekujem od ustaša, učk i njima sličnih. Ne znam i ne zanima me šta si ili da li pripadaš nekoj nvo koje uostalom nisu sve štetočinske.

ako pozelis da kazes da si srbin, napisi slobodno nacionalista

Super, svaki nacionalista je Srbin i to nisam znao. Francuz ili bilo ko drugi koji je nacionalista je po tebi Srbin Smile Smile Smile

konkretna nacija je nebitna

Konkretno, tebi i neprijateljima Evrope nacija nije bitna. Lepa atlantistička priča kojom se zaluđuje narod.

Ovako izgleda kada se iseče citat koji je "izgubljeni" neki Jurković pronašao. Ko je ovde izgubljen, nađen, kulturan, bezobrazan ili sklon bezobrazluku ocenjuju oni koji ovo čitaju. A ono "neki" koristi kada se obraćaš majci, ocu, famoznom stricu kojem u bukvici piše dobrovoljac, dragani ili draganu. To me apsolutno ne zanima.

nisam primetio da se razbi neko napadajuci starogrcke filozofe i umetnost, rimsko pravo, klasicnu muziku, renesansnu umetnost, sekspira, viktora igoa, puskina, getea, servantesa, nadrealiste, impresioniste i voltera, nadasve voltera

Još malo mudroslovija branioca evropskih vrednosti iz iste poruke. Jesu li konc lageri, Opijumski ratovi i tome slično nenamerno zaboravljene evropske vrednosti ?

Zadrti ljudi

Nedokazani-uvek u pravu

Narodski izraz “nedokazan” dobro odslikava ovu njihovu osobinu-nemoguće im je bilo šta osporiti argumentima, ono što su utuvili sebi u glavu ne popušta pred snagom argumenata.

Narodski izraz “nedokazan” dobro odslikava ovu njihovu osobinu-nemoguće im je bilo šta osporiti argumentima, ono što su utuvili sebi u glavu ne popušta pred snagom argumenata. Kada su suočeni sa logičnim argumentima, oni izvlače svog “keca iz rukava”, a to su “argumentum ad personam” ili “argumentum ad hominem”, logički sofizmi (pogrešno rasuđivanje čiji je cilj da prevari slušaoca), - umesto da odgovore razlogom na razlog, oni napadaju ličnost onoga koji je izrekao neki argument i tako obesnažuju njegovu logičku i iskustvenu argumentaciju. “Logika” je sledeća “to nije tačno zato što si ti to rekao, a ti si loš čovek…Dva i dva nisu četiri ako to kaže neko kome se ne može verovati jer je loš, a loš je zato što ja osećam da je tako. Ono što ja osećam je apsolutna istina.” Duboko su uvereni da su njihova osećanja kriterijum stvarnosti, da nepogrešivo procenjuju ko je kakav. Pri tome, njihova osećanja, koja su proizvod mehanizma cepanja (crno-belog mišljenja, svrastavanja ljudi u kategorije “dobro-loše”) su ekstremna. Najčešće je to bes na “loše ljude”.

Mehanizam projekcije -“jen, dva tri, sve što kažeš to si ti, jen dva, nisam ja”
- See more at: http://www.danas.rs/zivot.1140.html?news_id=327211&title=Zadrti%20ljudi#sthash.Tn7tDLtr.dpuf

Hvala na ovom linku koji si okačio na prošlim stranicama Smile

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 14. Sep 2016, 23:51:36
  Sam si napisao zašto se neko uključuje u diskusiju iako nije prozvan

u redu je to samo nisi skontao sta sam napisao
Citat
Citat
a nemoj reci da si srbin jer to ne znaci nista
.

Ovo si ti napisao i lepo se vidi da biti Srbinom ne znači ništa. To očekujem od hrvata i od arbanasa ali ne i od Srbina pa makar on bio u nvo.

Ovako izgleda kada se iseče citat koji je "izgubljeni" neki Jurković pronašao. Ko je ovde izgubljen, nađen, kulturan, bezobrazan ili sklon bezobrazluku ocenjuju oni koji ovo čitaju.
da isekao si, istrgao iz konteksta i nisi razumeo.

pricao sam sa srbinom. sta znaci to kad mi na pitanje ko si ovaj odgovori srbin? nista konkretno sem da je nacionalista
Citat
A ono "neki" koristi kada se obraćaš majci, ocu, famoznom stricu kojem u bukvici piše dobrovoljac, dragani ili draganu. To me apsolutno ne zanima.

moraces malo da zastitis ego ako neces da se nerviras previse u internet komunikaciji. nemozes me naterati da ti se obracam na ovaj ili onaj nacin

Citat
  Još malo mudroslovija branioca evropskih vrednosti iz iste poruke. Jesu li konc lageri, Opijumski ratovi i tome slično nenamerno zaboravljene evropske vrednosti ?

u redu je
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
   Smile Smile Smile

Naprotiv, ne da se ne nerviram već se smejem. Zahvaljujem na tome, dugo se nisam ovako kvalitetno smejao. Zanimljivo je da po tvom viđenju na ovoj temi od nas četvorice koliko sam izbrojao samo ti ovo tvrdiš. Stvarno ti je dobar onaj tekst o nedokazanosti.

Varaš se opet, ako se nešto smatram uvredom i prijavi slede odgovarajuće mere od strane administracija. Pročitaj pravila foruma Smile

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
pa ko te uvredio?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.129 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.