Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burkini je u stvari simbol slobode...  (Pročitano 41109 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0

Sud u Nici ukinuo odluku o zabrani burkinija

Ko je nju naterao na ovo ?

Šalu na stranu, porediti muslimane iz Evrope sa migrantima ili sa onim koji žive u Aziji i Africi nema smisla. Ne samo zbog toga što to nije tema već i zbog razlika koje postoje. Njihova konfesija, običaji i zakoni su njihova stvar tamo odakle dolaze, kod nas je malo drugačije. Osim ako neko nije kojim slučajem lao ministar u našoj vladi koji je u braku sa tri žene. I one se takođe ne bune što znači da im je dobro.

IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50141
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 48.0
mob
Samsung Galaxy S24
Европски муслимани су "успавани" муслимани који и даље могу да се "активирају" (ако су и даље муслимани). Мало репресије, осуде околине, сабијања у гето, разноразних забрана доводи до тога да се запитају шта су. Тако постају плодно тло за индоктринацију. Ови споља су више "радиоактивни отпад". Опасни елемент кога се више не можеш отарасити а који ће индоктринирати и ове домаће.
« Poslednja izmena: 07. Sep 2016, 01:05:10 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Европски муслимани су "успавани" муслимани који и даље могу да се "активирају" (ако су и даље муслимани). Мало репресије, осуде околине, сабијања у гето, разноразних забрана доводи до тога да се запитају шта су. Тако постају плодно тло за индоктринацију. Ови споља су више "радиоактивни отпад". Опасни елемент кога се више не можеш отарасити а који ће индоктринирати и ове домаће.
sve sto si rekao je ako nekoga pritisnes, branice se.

nema uspavanih i budnih muslimana. ima onih koji svoju veru shvataju vise ili manje kao politicku ideologiju
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
to su sve spavaci... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Дошао сам на ову тему само да бих изјавио да ни ја, као и остали, против ислама немам ништа ефикасно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Pa, imas... bori se protiv zatucanosti, siromastva i neznanja... i sve vere ce biti ko rukom odnesene... ukljucujuci i islam...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Исламска држава женама сада забрањује бурке!

У ирачком граду Мосулу, припадници Исламске државе су, као меру предострожности, забранили женама да у зградама носе бурке, јављају локални медији.

Одлука о забрани донета је након неколико напада које су на лидере ИС извеле жене одевене у ту одећу која покрива читаво тело и лице.

На другим јавним местима, међутим, жене ће и даље морати бити потпуно покривене.

До сада су жене које нису биле одевене по прописима које је наметнула ИС биле кажњаване, јавно бичеване, па и убијане.

Власти Исламске државе до сада су забрањивале пушење, играње, слушање музике, гледање „неподобних“ телевизија, као и коришћење интернета.

Još jedan dokaz više da iza radikalnih muslimana stoje amerikanci. Sve se polako slaže i dolazi na videlo.

sve sto si rekao je ako nekoga pritisnes, branice se.

nema uspavanih i budnih muslimana. ima onih koji svoju veru shvataju vise ili manje kao politicku ideologiju

Živeo sam sa njima, delio kazan i prostorije, išao na bajramske baklave dok mi je kolega sa posla bio u braku sa ženom iz Mostara. Napisao sam šta imam o tome na prošloj strani. Na ovoj mi preostaje o arapima koji su došli u Evropu.

Prva generacija je zahvaljujući tome što je Francuska bila kolonizator znala jezik i to su iskoristili kada su došli u Francusku trbuhom za kruhom. Radili su poslove kojeniko nije hteo, stanovali njih 50 u zgradi ili baraci sa jednom slavinom i bili si zadovoljni jer kod kuće nisu imali nijednu. Naturalizovali su se, osnovali porodice, kupili stanove i kuće i oni su mirni u svom getu. Generacija iza njih već nije zadovoljna jer zna da su građani drugog reda u samoproklomavanoj demokratiji i oni su opasni jer kapiraju da će se samo čudom izvući iz geta. Provokator u liku muftije i hodže lako obrlati klinca koga otac nije stigao zbog posla da nauči Kuranu.

Jednom da se složim i sa Aneom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Покушао сам, веруј ми. Да не буде да је само ислам, покушавао сам и моју бабу да убедим да не оставља новчаницу од СТО евра кад се попне под Острог (а уопште се не пење толико ретко), али џаба. За годину-две-три ће опет да уради исто. Она је убеђена да ради дивну ствар за своје унуке.

Ако бисмо се сложили да је затуцаност последица одбијања да се образујеш, а незнање последица ускараћене опције за образовањем, ја бих рекао да обе имају везе са интелигенцијом. Просто, ни незнање нити затуцаност нису последица околине или васпитања, већ интелигенције. Можеш ти да живиш у жестоко религиозној средини и могу тебе 25 година да "васпитавају" како њихов бог постоји и ради све и свашта, али ако имаш грам мозга који делује, та прича ће пасти. Можеш да будеш необразован у сфери историје па да не знаш да је човечанство обожавало и клањало се на адресе пар стотина хиљада различитих богова, довољно ти је да видиш да данас постоји N опција јединственог бога, па из тога изведеш закључак да су ту најмање N-1 опција лажне. А с обзиром да се та једна, потенцијално истинита, може применити на сваку N опцију, схватиш да су све лажне.

Најзад, ни та интелигенција није главни фактор верског фанатизма на овим просторима. Ја мислим да је главни фактор очај. Све је тешко, све се затеже, нема овога, нема онога, мука са овим, мука са оним и БУМ... Људи нађу спас у религији, верујући да неко горе види како покушавају да прегурају септембар са ђаком прваком и платом од 30.000, па ће им помоћи. Што ће рећи - сиромаштво.

А против сиромаштва нико жив неће моћи да се избори, никада, јер овај свет постоји и опстаје на тој чињеници...

Што ме опет враћа на ону реченицу коју сам написао горе, ја против ислама (или било које друге религије) немам апсолутно ништа ефикасно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
kad nadjemo religiju koja nema nista protiv seksualnih sloboda, verovatno necu imati bas mnogo da joj zamerim.

protiv religija golim guzicama!
(a ovi lica skrivaju)
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
  Jedan naš pisac je tri glavne konfesije predstavio kao drvo. Judaizam čini koren, stablo i grane hriščanstvo a lišće e islam. To što zapadnjaci smatraju da je svet evrocentričan je nešto sasvim drugo. V.Solovjov je u knjizi Tri razgovora dobro i plastično objasnio hriščanstvo. Ko ima volje i vremena neka pročita ovu tanku i zanimljivu knjižicu ali sa oprezom jer se dotični zalagao za svetsku ujedinjenu hrišćansku crkvu sa papom na čelu.

Švabovani su između dva rata bili najpismeniji narod na svetu a ono što su uradili bi i Atilu onesvestilo.

kad nadjemo religiju koja nema nista protiv seksualnih sloboda, verovatno necu imati bas mnogo da joj zamerim.

protiv religija golim guzicama!
(a ovi lica skrivaju)

Pa našim sveštenicimaje dozvoljeno da se žene. Zna se kome se to brani. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.