Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Burkini je u stvari simbol slobode...  (Pročitano 41082 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
Citat
  I to patrijahalno društvo podržavaju baš one žene koje su najviše ugnjetavane. Žene koje su, gle čuda, baš po tome bile slične našim prababama. Rezultat se vidi.

Pa ozeni se svojom prababom, ko ti brani...

Kakve veze ovaj spin ima sa temom.

Ovo se mene savršeno ne tiče jer nisam iz ove priče. Ovo je za mentalne alhemičare, liberale...Ili za  libertijance koji spuštenig gaća i podignutih rukava žele da se u Srbiji legalizju istopolni brakovi i droge. Umalo da zaboravim i gej je okej likove koji bi kao svi navedeni za kintu i zato što je to fensi prodali rođenu mater. Čekam da ti proklamatori zapadnih vrednosti počnu da hvale transrodne klozete koji će im postati novi simbol demokratije Smile

Ako je cilj bio da se omalovaži sagovornik mogu da napišem da je prošao daleko iza mete Smile

Držimo se teme Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
Njihova reakcija je krajnje emotivna...

Prvo su misliii da ce neko silom da ih zamuslimani...

Onda ukapirali da alah moze bez njihove superiornosti...

Sad u ovim zabradjenim zenama vide sebe svoje zene i sve to...

U samospoznaji zapadnog coveka je egocentrizam...

On stvarno iskreno veruje da je ovaj svet tu zbog njega...

Nemoguce je dovoljno se nacuditi tako necemu...

R kompleks ih uci da je sve sto se desava napravljeno protiv njihovog bica...

Da ce manevar biti provaljen i hrana uskracena...

Time se bavi sva zapadna literatura...

« Poslednja izmena: 04. Sep 2016, 23:54:17 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
  Vide strah i to opravdani iskonski strah. Vitalniji narod je počeo da osvaja teritorije na kojim žive kilavi starosedeoci kojima su ideologije uništile porodice. Liberalno društvo sa gomilom ljudskih prava nagriza i uništava porodicu. Kad su bile marame i kad gej nije bilo okej bilo je i dece. Zabrađene žene nisu muslimanski izum, ko hoće neka potraži slike renesansnih majstora i videće marame i žene pokrivenih glava. Hrišćanke su takođe imale pokrivene glave. Isto je bilo kod nas i tada su porodice brojile do 40 duša. Na jednu bio masu se udaralo drugom i zato smo opstali.

Ukratko, islam i  čador koji nose ne dozvoljava da im se neko ubaci u porodicu koja zbog toga ne stagnira već se uvećava. Odatle taj strah i fašizam kao ideologija poraženih. Kilava Evropa i zapad seče granu na kojoj sedi i uvek je neko drugi kriv.

Biologija je surova i ne prašta, vitalnija populacija menja slabiju. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
i njihova je pocela sa obrnutim trendom. rast muslimanskog stanovnistva se usporava
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 05. Sep 2016, 00:17:12
  Vide strah i to opravdani iskonski strah. Vitalniji narod je počeo da osvaja teritorije na kojim žive kilavi starosedeoci kojima su ideologije uništile porodice. Liberalno društvo sa gomilom ljudskih prava nagriza i uništava porodicu. Kad su bile marame i kad gej nije bilo okej bilo je i dece. Zabrađene žene nisu muslimanski izum, ko hoće neka potraži slike renesansnih majstora i videće marame i žene pokrivenih glava. Hrišćanke su takođe imale pokrivene glave. Isto je bilo kod nas i tada su porodice brojile do 40 duša. Na jednu bio masu se udaralo drugom i zato smo opstali.

Ukratko, islam i  čador koji nose ne dozvoljava da im se neko ubaci u porodicu koja zbog toga ne stagnira već se uvećava. Odatle taj strah i fašizam kao ideologija poraženih. Kilava Evropa i zapad seče granu na kojoj sedi i uvek je neko drugi kriv.

Nisi ti pratio...njihova porodica nisu njihovi roditelji...babe dede...vec skola...profesori...radni kolektiv...

Zato su i poceli sa emancipacijom zena...da mogu ranije decu da salju u skolu...indoktrinacija...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat

Pa ima... to velicanje konzervativnih drustava...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 601.7.8
mob
I-mate 30 Pro
Konzervacija - sahranjenje...ocuvanje...

Recimo tako je konzerva dobila ime...cuva hranu...

Evropljanima ce to biti jako zgodno da nauce te strane reci i izraze...

U slucaju da recimo srbija posalje humanitarnu pomoc nemcima u vidu pasteta...

Ne krenu iz neznanja da njima gadjaju ove migrante...ili medju sobom se gadjaju...

Treba to na vreme da se organizuje...kursevi ...da se odstampaju neke brosure na nemackom...

Ja sa svoje strane mogu da im kao strucnu literaturu dostavim 500 primeraka vujaklijinog recnika stranih reci...

Na srpskom...u mekom povezu...sa ilustracijama...
« Poslednja izmena: 05. Sep 2016, 11:31:04 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.6
Browser
Safari 601.7.7
mob
Apple 15
Znaci, konzervatizam je strah od promene Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
  Da krenem redom

i njihova je pocela sa obrnutim trendom. rast muslimanskog stanovnistva se usporava

Ne znam koliko dobro poznaješ muhamedance iz Bosne i arbanase. Razlika je ogromna i u ponašanju i u odnosu prema religiji ali sve se na kraju svede na njihovo ponašanje kada su u mešovitom društvu sami ili su u grupi. Ovi iz Bosne se samo imenom ili prezimenom razlikuju od nas, mentalitet nam je vrlo sličan. Na hipotetičko pitanje sa kim bi neko sa foruma išao u kafanu ako može da bira društvo Hrvata, Slovenca li bilo koje druge nacije iz eks SFRJ bar 90% bi se opredelio za onog iz Bosne.

Arbanasi su jezikom, religijom i kulturom odeljeni od svih ostalih i tvrdi su u veri. Kada su sami tamane slaninu sa ostalima na ručku ali kada ih je malo više prave se fini. Arbanase su amerikanci uzeli pod svoje i koliko sam obavešten i kod njih su u modi mini suknje. Žene su im izašle iza onih visokih zidova što se odrazilo na natalitet koji je i dalje visok. Zanimljivo je da se masovno porađaju u Nišu a ne u Prištini kao što je zanimljivo da su počeli da kupuju preko posrednika nekretnine u Nišu i okolini. Ako su lagali mene i ja lažem vas Smile

Ne poznajem belosvetske muslimane ali mislim da bi rešenje za Francuze i ostale bilo izlazak iz geta, odnosno homogenizacija koju bi socijalne službe mogle da sprovedu. Dobar instrument bi bila berza rada koja bi nalazila posao nezaposlenom što dalje od kućne adrese. Jedno od rešenja za koje je potrebno vreme a vreme je na zapadu novac. Represije poput ove koje nastaju ne rešavaju ništa već samo zaoštravaju i pogoršavaju odnose. U Francuskoj se ne bune samo inigranti koji već i arapi rođeni u Francuskoj koji su ekstremkniji od svojih roditelja naturalizovanih Francuza.

Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 05. Sep 2016, 00:17:12

Nisi ti pratio...njihova porodica nisu njihovi roditelji...babe dede...vec skola...profesori...radni kolektiv...

Zato su i poceli sa emancipacijom zena...da mogu ranije decu da salju u skolu...indoktrinacija...

Pratio sam i o tome sam pisao u drugoj temi. Ulaskom u školski sistem se ulazi u mašinu koja melje do kraja života.Poslednji okupator to zna i on je najgori u našem iskustvu sa okupatorima. Turci nisu dirali porodicu i raju su ostavljali na miru a ako je davala redovno harač raja ne bi ni videla Turčina ukoliko nije bila u gradu.

Citat

Pa ima... to velicanje konzervativnih drustava...

Kompletan idiot može da tvrdi da boleštine kao što su pedofilija, incest i sve što sam nabrojao ne postoji u konzervativnim društvima. Postoji ali tamo se pedofilija ne tretira kao bolest najmilija niti je incest the best. Još manje bi se neko divio nekom domaćem libertarijancu koji za kintu lobira za strance narkomaniju i ko zna šta još. Uzvik divljenja ala si se dobro uhljebio bi zamenio nešto drugo.

Napisao sam na drugoj temi kako je celom svetu konzervativno nedemokratsko društvo prodalo i prodaje bajku o demokratiji i ljudskim pravima. Mislim na Englesku, njenim perovima (lordovima) i monarsima. Na toj sam temi bio nedorečen jer ne može se čovek baš svega setiti. Mogu i ovde da nastavim ali mislim da nema smisla a ni zainteresovanih za dijalog.

Ah da, to nije strah od promene već iskustvo. Groblja istorije su puna onih koji su išli grlom u jagode.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 05. Sep 2016, 19:12:38
   Kompletan idiot može da tvrdi da boleštine kao što su pedofilija, incest i sve što sam nabrojao ne postoji u konzervativnim društvima. Postoji ali tamo se pedofilija ne tretira kao bolest najmilija niti je incest the best.   
ovo mi lici na insinuaciju.  gde se to pedofilija ne tretira kao bolest i podrzava incest?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 46
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.