Nema leba od benda... hoću reći nema nikog ko bi se javio na ovo. Kakva bre audicija I ako forum ima preko 700k članova ne možeš ovde naći takve kvalitete i talente (znate valjda o kakvim talentima se radi)
Gresis, ima itekako dobrih muzicara ovde. Samo je potrebna dobra volja i malo slobodnog vremena.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
I support you guys, ali ja sam potpuni antitalenat za pevanje (imam glas kao ranjeni jastreb bez kljuna), gitaru umem da sviram, ali to ono samo za sebe, nisam nikad planirao da sviram u bendu, a bubnjeve cu da polomim (imam ruke ki stupce), tako da mogu da asistiram samo sa textovima, pa javite kad i ako zatreba. Dajte sve od sebe
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Eh, ja bih vam pjevao, veoma rado, ali niti sam siguran za okupljanja, niti za svirke, sem ako su negdje u blizini, u Vojvodinu necu skoro dolaziti, ali obecavam da cu pjevati na svakom okupljanju kojem budem prisustvovao, ako vam sta znaci... Makar kao specijalni gost-ost-ost-ost-st-st-st-t-t-t.
P.S. Treba malo promovisati ovu temu, ja je tek sada vidim...
Eh, ispravka, nije ni cudo da je "tek" sad vidim, kad je nastala prije par dana.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2009, 00:10:11 od pekom »
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom. I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...
Zasto ne napravite audiciju preko neta? Svako ko hoce da svira u bendu neka okaci snimak na zadatu temu (temu daje cenjeni ziri) i onda se demokratski glasa...