Zasto ne napravite audiciju preko neta? Svako ko hoce da svira u bendu neka okaci snimak na zadatu temu (temu daje cenjeni ziri) i onda se demokratski glasa...
De jebote...Da okaci neko na youtube pa da pustim... Da poplashim misheve u kuci... Tako mi je jednom crkao monitor od jedne slike... Sala velika... xD
ovako...Ja nisam neki pevac al mogao bih da pevam...mislim ono nARCIS nisam ali volim da pevam...Umem da imitiram Kursadzije...A narocito onog : " Shto je tocno, je tocno , Ispricavam se " ... Nadam se da cete sastawiti neku grupicu...A ako je ovo neshto ozbiljno javite se ...Moj drug je pewach...Al stwarno vam kazem...Kucajte u youtube DaXXy Yankee ft. CoBu i videcete pesme... Pozdrav... Srecno
Ali od svih na forumu koji sviraju ili pevaju, retko koji dolaze uopšte na okupljanja, tako da će biti vrlo teško naći dobre muzičare. Prijavio bih se i sam za audiciju, ali gitaru sviram tek 6 meseci. I ne toliko intenzivno kao na početku. I još pored toga sam samouk tako da zasigurno nemam ono što se traži
Ja sam, zasad bio na tri okupljanja, nijesam siguran da mogu doci na svako buduce, jbg, obaveze, ali kad dodjem, racunajte vokala, basistu ili gitaristu, ako zatreba. Ja bih ovo volio, svidja mi se ideja.
Pa evo racunajte da imate jos jednog konkurenta za gitaru . Po mogucstvu voleo bih da budem solo . Prednost je sto znam da hodam kao Angus, ne bas kao Chuck Berry ali sam dobar xD. Salu na stranu ako bude icega kontaktirajte... pozz