Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bugari mu uzeli imovinu, a on u Srbiji duguje i - uživa  (Pročitano 1975 puta)
12. Sep 2015, 09:01:06
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Sony xperia
Bugari mu uzeli imovinu, a on u Srbiji duguje i - uživa

Vlasnik paraćinske „Staklare“ bugarski tajkun Cvetan Vasilev nije uplatio ni dinar od 950 miliona duga za struju i gas iako mu je juče istekao rok za to.

Majstor za snalaženje: Cvetan Vasilev, tobožnji biznismen

Vasilev se čak nije ni oglasio tim povodom, a čini se da ga pretnje o isključenju struje i gasa i ne zabrinjavaju, pa su radnici „Staklare“ odlučili da pokušaju da zaustave sunovrat te kompanije tako što nameravaju da deo duga izmire iz sopstvenih sredstava.

Da li će ovakvu soluciju EPS i „Srbijagas“ prihvatiti ne zna se, jer je u ovim javnim preduzećima i Ministarstvu energetike podignut zid ćutanja. Ostali smo uskraćeni i za odgovor na pitanje da li će „Staklari“ opet biti produžen rok za plaćanje dugovanja.

I dok Vasilev u Srbiji očigledno ima dobru zaštitu, u Bugarskoj je ostao bez nje, jer mu je celokupna imovina zaplenjena zbog pronevere 3,7 milijardi dolara, koju je napravio kao većinski vlasnik banke Korpbank.

Paraćinski radnici: Ne damo našu Fabriku stakla

Zbog ovog krivičnog dela morao je i da napusti Bugarsku, pa je za njim raspisana Interpolova poternica. Cvetanov se 16. septembra predao policiji u Beogradu, ali samo dva dana kasnije pušten je iz pritvora. Iz zatvora je otišao u jedan luksuzni beogradski hotel, gde se i dan-danas baškari. Jedino ga muči što svakog dana mora da se javlja policijskoj stanici.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Tacno sam znao o kome je rec samo kad sam procitao naslov.  Smile

Citat
I dok Vasilev u Srbiji očigledno ima dobru zaštitu
To mogu da pitaju onoga kome je taj isti Bugarin radio flase za rakiju. Siguran sam da nece pogresiti ako ga pitaju za njegovog dobrog drugara bugarina i onoga ko uplacuje pare fondaciji njegove zene.  Smile

Inace steta za fabriku. Da se malo sredi proizvodnja mogli bi makar da proizvode flase za pivo. Mada jbg, Srbi su Srbi pa iste uvoze od Hrvata. Uvek nam je bilo tudje sladje...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
ih nekad je 'paracinka' radila samo tako... Smile
otkupljvala je  staklo......
ko klinac sam preko omladinske....na raspustu ...u pivari ....lopatao  Smile
to su bile kamare otpadnog stakla od ostecenih i razbijenih flasa  Smile

steta... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Sony xperia
To mogu da pitaju onoga kome je taj isti Bugarin radio flase za rakiju. Siguran sam da nece pogresiti ako ga pitaju za njegovog dobrog drugara bugarina i onoga ko uplacuje pare fondaciji njegove zene.  Smile
Ako na istog mislimo, taj 'brend" propade. Smiley
« Poslednja izmena: 12. Sep 2015, 11:31:06 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Tomovaca? Smile Ne znam sta su uradili posle ali znam da jesu pravili flase

http://forum.burek.com/strogo-poverljivo-tajno-napravili-10-000-flasa-za-tomovacu-t635376.topicseen.html

I ovo za Dragicu sam cuo od ljudi kada je pocela cela buka oko neplacenih racuna za struju i gas za fabriku. I da su u dosta velikoj sprezi.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
on on...taj podlac....on je unistio fabiku... Smile demokrate kad su vladale...fabika je radila punom parom  Smile
tuta bugarin ..njemu -podlacu-  350 flasa dao ... Smile a on -podlac -njemu sredio da se dug akumulira  Smile Smile Smile Smile

i jos uziva u zastiti sionskih mudraca i dzedaja...i uprkos  potjernici...on se baskari u luxuzu... Smile
samo eto sto se mora javljati svaki dan u mup.. Smile
i sto mora pisati zahtjev da ode na trznicu... Smile Smile Smile Smile \

Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Sony xperia
O tome i pisem Mare. Pre neki dan nesto citah. Onako u preletu. Tako da se i ne secam u kojim novinama. Da nije odobreno to za rakiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Nikada on to neće da plati,to je jasno kao dan,pare je izvukao i sad ga zabole,a i ko je njemu prodao fabriku,taj je obična budala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0

Znaci, 'ladno je fabrika propala jer je tajno radjeno Tomi flase za rakiju Smile

Pa ljudska glupost stvarno je neogranicena Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
Sony xperia
TOMA ŠTITI CVETANA Nema para za struju i gas, ali ima za Dragicu

Vlasnik Staklare Cvetan Vasilev uplatio je prošle godine fondaciji Dragice Nikolić 1,2 miliona dinara.

Istovremeno, bugarski tajkun ostao je dužan državi Srbiji čak 950 miliona za struju i gas koji je utrošila paraćinska fabrika. Izvori “Blica” tvrde da je upravo darežljivost Cvetanova prema humanitarnoj organizaciji koju vodi supruga predsednika Tomislava Nikolića razlog zašto mu se daju povlastice i stalno pomeraju rokovi da izmiri svoje obaveze.

- Očigledno je da postoje specijalne veze između Vasileva i kabineta predsednika Nikolića, koje se manifestuju kroz pomoć fondaciji prve dame, koja je prošle godine bila 1,2 miliona dinara. Pored toga, postoje indicije da su pojedini savetnici predsednika poslovno povezani sa Bugarinom. Osim toga, Staklara izrađuje 10.000 flaša za Nikolićevu rakiju - objašnjava izvor “Blica” iz Vlade Srbije, koji kaže da Vasilev sada očekuje da mu se te usluge vrate.

z Staklare ne demantuju da su pomagali fondaciji Dragice Nikolić, ali tvrde da su to radili kao društveno odgovorna kompanija.

Specijalne veze: Dragica Nikolić

- Maja 2014. dali smo svoj skromni doprinos otklanjanju posledica poplava u vrednosti od 720.000 dinara. Pored toga, 19. maja poslali smo medicinske preparate i prehrambene proizvode u vrednosti od 270.000 dinara. Iznos od 200.000 dinara uplatili smo septembra 2014. - kažu u Staklari.

Jelisaveta Vasilić, član Saveta za borbu protiv korupcije, traži da se preispita kakvu je korist Vasilev imao od darivanja fondaciji prve dame.

- Ko danas daje pare, a da ne očekuje nešto? Mi smo uputili zahtev Agenciji za borbu protiv korupcije da istraži šta je sve fondacija dobila i da li je novac državna svojina jer je zakonom definisano da su pokloni članovima porodice političara državno vlasništvo - kaže za “Blic” Vasilićeva.

U Agenciji kažu da već “preduzimaju radnje u skladu sa ovlašćenjima” kada je reč o pomenutoj donaciji Staklare. Dok se Cvetanov bezbrižno baškari u luksuznom beogradskom hotelu, radnici Staklare u panici žele da deo duga isplate sami. 

Država ni da zucne
“Srbijagas” i EPS se ne oglašavaju jer “čekaju dalje instrukcije iz Vlade”. U Ministarstvu privrede „traže rešenje kako bi Staklara nastavila sa radom, a ispunila sve obaveze“. “Obećanje je da će platiti račune između 10. i 15. septembra. Ministarstvo će insisitirati na potpunom ispunjenju tog dogovora”, piše u mlakom saopštenju.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.