Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Будзашто продајемо изворе воде странцима!  (Pročitano 2303 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Istina je to za izvore vode i strane "investirore" bolje receno okupatore....

Ma,aj,bre,sta ti pada na pamet...

Pa,banke i strane korporacije ce nas sve spasiti.

ENo,nicu radna mesta i fabrike,prste investicije,a ljudi skacu od srece,kolko dobro zive.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 22:17:57 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Tattoo
Ma,da,evo vidim... otkako su nas preuzele(namerno kazem preuzele) strane banke i kompanije u zadnjih par godina,valjamo se u novcu,kvalitetnim uslugama,kvalitetnom hranom,i divnim zivotom.  Smile
Kažem ja,samo parole. Smile

I,drugo-pa sta ako su neki neiskorisceni?  Smile Sta,to automatski znaci da treba da ih predamo divnim korporacijama tipa Koka Kola,Nestle ili Pepsi?  Smile Sve odreda poznate kao vrlo postene i pravicne.  Smile

ne znas sta da kazes,pa kreces odmah da mi seres tu kako ovo govorim zbog Amerike.
Nije zbog Amerike,balvanu,nego zato sto se izvori pitke vode ne prodaju.
Magarče,čitaj tekst,izvori su dati pod koncesiju,tj.iznajmljuju se na vremenski preiod,a ako ga mi ne koristimo,što da ne zaradimo.

A sad ti odgovori da su strane banke došle...kao i u svim poredhodnim postovima,tj. parolama.

« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 22:30:33 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Ja verujem u te parole ....ja verujem u to da je nasa zemlja prodata do poslednjeg parceta. Verujem da svaka vlada ovog sveta sluzi jednoj vladi ...i svi smo mi njihove kolonije.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Tattoo
Ja verujem u te parole ....ja verujem u to da je nasa zemlja prodata do poslednjeg parceta. Verujem da svaka vlada ovog sveta sluzi jednoj vladi ...i svi smo mi njihove kolonije.

Mi smo smešni i nebitni,8 miliona stnaovnika,šta je to,postoje gradovi sa više stnaovnika,drugo,sami sebi pridajemo na važnosti,kao da se svetska politika vrti oko nas i da svi putevi ovog sveta vode preko Srbije.Svetske sile se okupile oko prebogate Srbije pa samo čerupaju,budaština.

Govna iz opozicije seru po vlasti ne bi li se domogli fotelja,to ti je coe odgovor na takve priče,pokušavaju da stvore sliku da Srbija neće postojati,sem u slučaju da oni dodju na vlast,pa će oni kao da da srede stvari. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Kažem ja,samo parole. Smile
Kazem ja,samo pamfleti.  Smile
Govna iz opozicije seru po vlasti ne bi li se domogli fotelja,to ti je coe odgovor na takve priče,pokušavaju da stvore sliku da Srbija neće postojati,sem u slučaju da oni dodju na vlast,pa će oni kao da da srede stvari. Smile

Kakav DSovski zadrti mozak.  Smile Cim neko i zine protiv dela sadasnje vlasti,on je automatski simpatizer opozicije.  Smile

Balvane,ja nisam ni uz jednu stranku,pa ni tvoju DS,jer mi se gade sve.  Smile

I onda posle ja pravim parole...  Smile Pa,pogledaj se,bre,mozgu isprani.

Nego,aj,kad si vec tako pametan,navedi mi 10 primera kad su "strani investitori" i banke uradile nesto korisno za narod.Al nesto stvarno korisno,ne ono kad ovi tvoji otvore fabriku koju su sami i zatvorili,pa naprave od toga spektakl.

Mi smo smešni i nebitni,8 miliona stnaovnika,šta je to,postoje gradovi sa više stnaovnika,drugo,sami sebi pridajemo na važnosti,kao da se svetska politika vrti oko nas i da svi putevi ovog sveta vode preko Srbije.Svetske sile se okupile oko prebogate Srbije pa samo čerupaju,budaština.

Ma,to,bre,rasprodajmo sve!  Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 23:11:39 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Tattoo
Moram da te pitam,jel imaš zapisano na dlanu šta ćeš da postuješ,daj operi ruke,da malo promeniš post,truo si više,kao opozicioni automat zvučiš,ubace pet banki i ti izvrglaš svoje sa dlana. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Moram da te pitam,jel imaš zapisano na dlanu šta ćeš da postuješ,daj operi ruke,da malo promeniš post,truo si više,kao opozicioni automat zvučiš,ubace pet banki i ti izvrglaš svoje sa dlana. Smile

haha...  Smile ne zna sta ce da kaze,nema odgovor na postavljeno pitanje,pa se uvati za jedno i tera tako s time.  Smile

Prosli put kad nisi znao sta drugo da kazes,uzeo si pa lupio sliku kutron-lustera(svog omiljenog  Smile) i sta god ti posle rekao,samo si,kao autistican pacijent,ponavljao jedno te isto vezano za taj luster.  Smile I pravio se kako si ispao velika faca,iako se gadis polovini foruma.  Smile

Tako i ovde.Ovaj put se covek uhvatio izraza "parole" i lepo tera s njim.  Smile  Smile

Ko Kisni covek.  Smile Jedno te isto.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 15:41:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Citat
Ko Kisni covek.   Jedno te isto.

није ни то лоше...правац у лас вегас да броји карте Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Tattoo

haha...  Smile ne zna sta ce da kaze,nema odgovor na postavljeno pitanje,pa se uvati za jedno i tera tako s time.  Smile

Prosli put kad nisi znao sta drugo da kazes,uzeo si pa lupio sliku kutron-lustera(svog omiljenog  Smile) i sta god ti posle rekao,samo si,kao autistican pacijent,ponavljao jedno te isto vezano za taj luster.  Smile I pravio se kako si ispao velika faca,iako se gadis polovini foruma.  Smile

Tako i ovde.Ovaj put se covek uhvatio izraza "parole" i lepo tera s njim.  Smile  Smile

Ko Kisni covek.  Smile Jedno te isto.  Smile
A štro si se navadio na smajlije,kao smrt na babu. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Pokušavaš smajlijima da nas podsetiš da si hteo da ispadneš duhovit.Iza svake reči udari po jedan smajli da daš smisao tekstu. Smile Smile Smile

Ajde malo kreativnosti šabane,napiši nešto duhovito,smajliji ne čine tekst duhovitim.

« Poslednja izmena: 28. Jun 2011, 11:38:36 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
A štro si se navadio na smajlije,kao smrt na babu. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Pokušavaš smajlijima da nas podsetiš da si hteo da ispadneš duhovit.Iza svake reči udari po jedan smajli da daš smisao tekstu. Smile Smile Smile

Ajde malo kreativnosti šabane,napiši nešto duhovito,smajliji ne čine tekst duhovitim.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.