Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Будзашто продајемо изворе воде странцима!  (Pročitano 2304 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Tattoo
Niko ne prodaje izvore vode,nego se daju u zakup,u tekstu piše da je 20 posto izvora eksplatisano,znači,ostatak teče u prazno,a zašto ih ne bi dali pod zakup,pa da uzmemo neku lovu,umesto da ostanu neiskorišćeni. Smile

Kurir ponovo kenja i preuveličava stvari,naslov bombastičan a tekst sasvim druga priča.

Citat
За 20 година вода ће бити најскупљи артикал на планети

koje preterivanje ...  Smile
To su i pre 20 godina pričali. Smile

Mi se kao brinemo za izvore,a obale reka pretvorene u djubrišta, pecaroši imaju veću šansu da upecaju šporet smederavac nego ribu.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 20:43:56 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Zlatibor voda nije u rukama stranaca Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ma,jasno,nema razloga za brigu... stavise,ima da budemo srecni. Smile

Da,da,ovo su mi isto pricali i kad su rasprodali ili pozatvarali sve domace banke,i od zemlje napravili medjunarodni poligon za finansijske malverzacije,muljaze i pustosenje.  Smile

Video sam ja kako se zavrse te "privatizacije" i "pustanje stranog kapitala".  Smile

Pola bivsih giganta iscedjeno,pola rascereceno medju raznoraznim zlotvorima.  Smile Napredak i profit,nema sta.  Smile

Lično mislim da izvori vode nikada nisu smeli biti prodati, bilo kome.

Smile

samo sto ovi gore nesto ne misle uopste  Smile

Naravno da misle.Kako ne misle...  Smile  Misle,i to guzicom. Kako da natrpaju jos vise para u nju.  Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 21:40:13 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Tattoo
Ti ne pišeš postove,nego parole. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ja pisem ono sto je istina.  Smile

A sta ti pises? DS pamflete?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Prodace oni mamu svoju zajedno sa njenom protezom..sve ce prodati...opni su tu na vlasti da bi prodali ...i rasprodali...oni rade za njih...za Amerikance koji imaju manje od 20 godina sto se vode tice ....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
http://www.mondo.rs/ekonomija/text-skola.php?vest=128765

Citat
Lov na vodu

Vodu kao strateški resurs sve više porede sa naftom da je svet počeo da se suočava sa surovom istinom da količina vode na planeti nije neograničena. Poput sticanja moći posedovanjem naftnih nalazišta, industrijski lideri nadmetaće se i u zauzimanju svetskih izvora vode i ukrupnjavati kapital, a vodi će cena samo rasti, pokazuju mnoge prognoze. Tako će lokalni proizvođači egzistirati zauzimajući male procente na tržištima svojih zemalja, dok će najveći deo biti podeljen između velikih svetskih igrača. Četiri brenda, Coca-Cola, Pepsi-Cola, Danone i Nestle u ovom trenutku, prema procenama, drže više od 60 odsto tržišta vode u svetu.

Citat
U Srbiji trenutno rade 22 fabrike za punjenje vode i pet na Kosovu i Metohiji. Većina je privatizovana. [b]Knjaz Miloš drži kompanija Salford, Rosa vodu kompanija Coca-Cola, vlasnik preduzeća BB Minaqua je privatnik Branislav Bogićević, Vodu Vrnjci drži kompanija Ekstra pet, Vodu vodu Vlade Divac, Karađorđe vodu slovenačka Kolinska, dok je hrvatski Agrokor vlasnik Mivele. Postoje i vode sa manjim učešćem na tržištu, poput “akva bele” čiji vlasnik je kompanija Rodić iz Novog Sada i “gale” koja je u vlasništvu Delta holdinga.[/b]

Купуј домаће, у најгорем случају страно, али никако производе фабрика које су у рукама Хрвата и Словенаца !

« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 22:32:42 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
HTC Tattoo
Ja pisem ono sto je istina.  Smile

A sta ti pises? DS pamflete?

Tema je izvori i njihova prodaja,naravno,smrdljivi Kurir udari naslov rasprodaja izvora,tebi je to dosta da ti se upali lampica protiv vlasti,i eto tvojih parola,rasprodaja države,u glavi odmah slika izvora opasanog bodljikavom žicom i sa američkom zastavom i kamioni kako odvoze vodu iz zemlje i zaradjuju milione,a da si pročitao taj tekst video bi da se uopšte ne prodaju izvori,i da većina nije iskorišćena.

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ma,da,evo vidim... otkako su nas preuzele(namerno kazem preuzele) strane banke i kompanije u zadnjih par godina,valjamo se u novcu,kvalitetnim uslugama,kvalitetnom hranom,i divnim zivotom.  Smile

I,drugo-pa sta ako su neki neiskorisceni?  Smile Sta,to automatski znaci da treba da ih predamo divnim korporacijama tipa Koka Kola,Nestle ili Pepsi?  Smile Sve odreda poznate kao vrlo postene i pravicne.  Smile

ne znas sta da kazes,pa kreces odmah da mi seres tu kako ovo govorim zbog Amerike.
Nije zbog Amerike,balvanu,nego zato sto se izvori pitke vode ne prodaju.
« Poslednja izmena: 26. Jun 2011, 22:16:11 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 
Istina je to za izvore vode i strane "investirore" bolje receno okupatore....
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.