Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buducnost: promene u Srbiji i koga za vodju?????  (Pročitano 29221 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
nasmrkani smrad  buljavi
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
  Za promene! Protiv politcara i svih na politickoj sceni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
To Skorpi, udri po patriotizmu...  Smile
Ne daj se! Nece Srbija propasti... Bice Srbija makar bez Srba...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Posle vecerasnjeg insajdera dravni tuzilac za organizovani kriminal bi morao da reaguje i da izda naloge za mnoga hapsenja. Trebalo bi i vlada da se oglasi povodom organizovanog kriminala u Kolubari, a ne da razmislja o poskupljenju struje.Sto je najvaznije optuzbom za organizovani kriminal ladno mogu da bude optuzena i kompletna vlada, kao i vecina poslanika u skupstini. Ovo izneseno u insajderu je ipak samo jedan deo mahinacija. Ima toga jos mnogo. Ako bi se postovao zakon, Kolubara bi ostala bez rukovodstva. Samo sada treba istragu prosiriti i na elektroprivredu, termoelektrane, a posebno na elektrodistribuciju.
IP sačuvana
social share
Mi ti nudimo a to sto ti ne koristis sam si kriv-RTS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Posle vecerasnjeg insajdera dravni tuzilac za organizovani kriminal bi morao da reaguje i da izda naloge za mnoga hapsenja. Trebalo bi i vlada da se oglasi povodom organizovanog kriminala u Kolubari, a ne da razmislja o poskupljenju struje.Sto je najvaznije optuzbom za organizovani kriminal ladno mogu da bude optuzena i kompletna vlada, kao i vecina poslanika u skupstini. Ovo izneseno u insajderu je ipak samo jedan deo mahinacija. Ima toga jos mnogo. Ako bi se postovao zakon, Kolubara bi ostala bez rukovodstva. Samo sada treba istragu prosiriti i na elektroprivredu, termoelektrane, a posebno na elektrodistribuciju.
Ma hajde bre covece, to je sve toliko amaterski uradjeno da mi se stomak okrenuo.
Prvo i prvo ni reci odakle njima te masine? Postali privatnici tako sto su kvarnim ugovorima iznajmili od Minela, Termoelektra, Mostogradnje,Rada, Trudbenika, pa posle postali vlasnici. Drugo, vadi one nesretne papire, pa vala masina ima neku kilometrazu, neki tahometar, neki sat da meri koliko je ukljucena i to se sve registruje. Trece to se pise gradjevinski dnevnik, u pet primeraka, originaal mora biti kod izvodjaca za svaki dan sta je uradjeno.
Onda onaj direktor prodaje muda za bubrege, ne moze da ih smeni treba mu kadar. Bre buljavi, ja ti izbacim sve iz Kolubare napolje do jednog, uzmem 1000 ljudi i za tri dana ima da funkcionise ko sat sve.
Jebalo majku koja je to nauka. Kaze: ja sada pripremam novi kadar. Smile Smile Smile
Ne smeju bre da kazu sve. Neka dodje kod mene da im dam svu anatomiju pljacke, od tendencioznih ugovora, do susdkih odluka da su vlasnici masina pa preko mesetarenja nadzornih organa i gde da nadje dnevnike i ugovore i odakle su masine i ko je potpisao te ugovore.

nego se cela prica svodila: za vreme Kostunice ovo, a za vreme DS-a postenje jebalo majku.
Pa ne sme bre, jer svi vlasnici preduzeca su plavci ili sivomaslinasti. A svi direktori morali da budu clanovi JUL-a, a upustva su dobijali cirkularno, telefonom, usmeno kako da rade.
To se bre radi od 90ih do dan danas.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2011, 01:38:28 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Slazemse ja sa tobom da je to samo delic onoga sta se radili i sta se radi. Vidi se da i novinari ne smeju da idu mnogo daleje, vec se vrte u krug. Ali i to je nbar neki pomak. A sto st tice gradjevinskog dnevnika, mogao bih da ti dokazem da je on samo alibi za pljacku, dokument koji ozakonjuje pljacku. Ugovor je samo oblanda u koju je uvijeno ono sto ce se desiti. A tek aneksi ugovora otvarajumogucnosti za pljacke i malverzacije. Kod nas nista ne moze da bude pouzdano. Vidis da se i zakoni u skupstini donose samo kao oblanda, a posle Dulic i drugi podobni ministri ubacuju paragrafe po svojoj volji, ili ih izbacuju ako im se ne svidjaju.Ma ovo je cela zemlja trula , i sta drugo ocekivati sem korupcije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Slazemse ja sa tobom da je to samo delic onoga sta se radili i sta se radi. Vidi se da i novinari ne smeju da idu mnogo daleje, vec se vrte u krug. Ali i to je nbar neki pomak. A sto st tice gradjevinskog dnevnika, mogao bih da ti dokazem da je on samo alibi za pljacku, dokument koji ozakonjuje pljacku. Ugovor je samo oblanda u koju je uvijeno ono sto ce se desiti. A tek aneksi ugovora otvarajumogucnosti za pljacke i malverzacije. Kod nas nista ne moze da bude pouzdano. Vidis da se i zakoni u skupstini donose samo kao oblanda, a posle Dulic i drugi podobni ministri ubacuju paragrafe po svojoj volji, ili ih izbacuju ako im se ne svidjaju.Ma ovo je cela zemlja trula , i sta drugo ocekivati sem korupcije.
Sve su to masine velikih srpskih firmi. Napravi prvo ugovor o zakupu, jer masine stoje i ne rade, mahom fali neki deo ili nema posla. U ugovoru stoji da firma vlasnik treba da plati reparaciju. Tako zakupljene masine ugovara posao sa Kolubarom (nije samo Kolubara, tu je i Drmno-Kostolac, Obilic itd).
Kada firma nema da plati reparaciju, on firmu tuzi. Firma nema para da to plati. Ali masine rade, i to sa istim radnicima i istim poslodavcima. Onda zakupac, vlasin firme, tuzi drzavnu firmu da plati sa sve kamatama? Firma nema. Onda se predlaze poravnanje, tako sto firma placa zakupcu dug u vidu iznajmljenih masina.
Tako covek postaje vlasnik bagera, dizalica, prevoznih sredstava.
Za to, novi crveni burzhuj, nije ulozio ni dinar.Radio je samo telefon. Istovremeno u drzavnoj firmi ostaju nepotrebne bukadzije iz kancelarija, administrativni pacovi, a novi gazda uzima sve najbolje radnike iz drzavnih firmi. Ako neko ima muda, ja mu dajem ime prezime, ugovore, sudske odluke, brojevi sasija na masinama i nadzore koji su im davali posao.Kop Kolubara nije u svojoj istoriji postojanja video novu masinu, jer iako su posle kupovali, to su bile polovne nemacke masine.
Ako hoces nekoga u zatvor, onda ces morati celu Kolubaru i po 20% iz Minela, Termoelektra, Trudbenika, Rada, Hidromontaze, Lisjaka, Mostogradnje da hapsis. Ljudi su vec davno u penziji. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1289
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
Ima i penzionera iz tih firmi protiv kojih se vode krivicni postupci jos od pre 10-15 godina. I nikom nista. Ova drzava, izgkeda stiti organizovani kriminal i placke drzavne imovine, samim tim i gradjana Srbije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6230
Ima i penzionera iz tih firmi protiv kojih se vode krivicni postupci jos od pre 10-15 godina. I nikom nista. Ova drzava, izgkeda stiti organizovani kriminal i placke drzavne imovine, samim tim i gradjana Srbije.
Pa ja kad pisem da je korupcija drzavna strategija, ne verujete? Mozes ti izabrati koga god hoces za vodju.
Sistem ga cini takvim. Kada je Djiki poceo projekat toplovoda Obrenovac-Beograd, da greje ceo Beograd na otpadnu paru, ubise ga. To je bato stotine miliona samo marzhe godisnje izgubljeno.I to drsko, bezobrazno pisu: on i Legija se posvadjali oko vutre. Dirnuo u osinjak.Kad je bio gradonacelnik Beograda sve je mogao da smeni, ali Boga mi direktora Toplana, Dragana Vasica jok. Deset mercedesa je bilo na parkingu kad je zasedao upravno odbor. Ko da je Regan bio dosao na sednici UO. Kad je promena bila petog oktobra, Filipovic ostao na celu Minela. I on i onaj potpedsednik Holdinga, Tadic. Mora da je u nekom rodjackom odnosu sa danasnjim predsednikom, jer je Tadic isto Crnogorac. A taj Filipovic rasrodao celo trziste Minela strancima, a tek mehanizaciju dao ovim 'privatnicima' iz Kolubare. Zeleznice i EPS se nikada nije menjala garnitura SPS.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Pa samo tri najsvezije promene u Srbiji pa opet lopovi na vlasti. Da promene vlast jos 10 puta, nista se ne menja  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 208
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
SonyEricsson 
Pa samo tri najsvezije promene u Srbiji pa opet lopovi na vlasti. Da promene vlast jos 10 puta, nista se ne menja  Smile

Rešenje ukinuti vlast i napraviti anarhiju.  Smile
Možda bi nam bilo bolje.
IP sačuvana
social share
"some people never go crazy. what truly horrible lives they must lead."
Charles Bukowski
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.