Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:32:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buduci odnosi Srbije i Crne Gore  (Pročitano 93873 puta)
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Mislim da je ovo vrijedjanje i da moderator treba da intervenise... U svakom slucaju ja necu odgovarati jer to nije moj nivo price
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Па ако мислиш да је вређање имаш на том посту лепо дугме "пријави модератору" па кликни, немој да плачеш овако јавно на форуму....
само нисам разумео шта те је танчо погодило....јел ово што сам рекао за твог вечитог премијера и оца модерне цргонорске нације или што сам ти у једној речи објаснио шта си ако стварно то мислиш....!!!!

паћеник није увреда већ особа која је у огромној заблуди, у толико великој да је мизеран , просто изгледа јадан!
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 13:40:58 od bambyle »
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
@darko582
koliko ja vidim ovo sto si prijavio nije po nacionalnoj osnovi vredjanje (ogradjuejm se nisam citala raspravu od pocetka)
ali jeste vredjanje sa ovim pacenice

stoga bambyle bez vredjanja  Smile
jer to jeste vredjanje ma koliko ti tvrdio sa svojim obrazlozenjem (koje je again uvreda) da nije Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ja ne znam ko je sa zdravom pameću u stanju da vjeruje da će Crna Gora ući u EU prije Srbije. Milo ima da proda sve što valja tamo, a tebi bi Darko najpametnije bilo da kupiš jedan dobar dvogled jer, kad ti Rusi pokupuju obalu, nećeš moći ni noge da opereš u "vašem" moru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Moram te razocarati ali ja sam iz Kotora (koji je na obali) tako da cu i dalje uzivati u carima mora.... A za EU zivi bili pa vidjeli ako se situacija (politicka) u Srbiji ne promijeni.
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Aaa, znači ti si namakao onih 1-2% u Kotoru. E pa ti ćeš prijane da prodaš stan Englezima tako da hoćeš da uživaš u čarima mora sa Lovćena.
Što se tiče političke situacije u Srbiji i Crnoj Gori, ja sam mislio da su Bokelji inteligentniji.... opet, ja se družim samo sa Novljanima pa otud takva percepcija.
Pa vjeruješ li ti života ti da će kod vas stvarno samo stranci da dolaze, a da ćete vi da ubirete kiriju? Jedan ala ti mi je nudio sobu u Budvi (ja sam bio u kolima sa bosanskim registracijama) kaše "Bogumi ti je još ove godine ovako, a sljedeće će nam dolaziti samo stranci i neće biti ova cijena. Ma samo da ne gledam ove Srbe ovudije".
Naravno da sam mu se........ nagovorio svačega, a dok sam našao gdje da parkiram da bih prisnije ušao u raspravu s njim, on je utekao. Pretpostavljam da je otišao da se žali Milu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ponire se vrlo lako al se strasno tesko uzdize

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 60
Zastava Uzice, Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6300
Ja licno vise nikada necu otci u Crnu Goru na more zbog toga sto su cene prenafurane. 3 godine sam uzastopno letovao u Petrovcu (prelepo mesto) ali smo moja porodica i ja posle shvatili da je mnogo isplativije otici na more u Grcku. Jeste skuplje ali kvalitet je veci i ne naplacuju mi suncobrane i ulazak na nesredjenu plazu koja ima pola pesak pola kamen.

A za taj ulazak u EU, za 2-3 godine sve ce vam pokupovati stranci pa onda necete vi dobijati lovu od turizma vec Milo tako da ce u crnoj gori ostati samo kamenje na prodaju a Milo ce zapaliti negde daleko.
IP sačuvana
social share
beer - better then wiskey, better then milk, the more you drink the less you think
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
BlackBerry bold
donosi crne gore i srbije treba da se razvijaju dalje na bazi ekonomskih interesa!
bilo bi lepo da se prestane sa izlivima gluposti i jednog i drugog vrha!
ako crna gora udje u eu pre nas, svaka cast! razlog vise da razmislimo ko to vodi srbiju i sta ne valja sa nama!
kad je rec o moru, ljudi, trziste kao svako drugo, idite gde je bolje i gde su povoljniji uslovi! meni se licno crna gora nikad nije ni svidjala(more), tako da sam uvek odlazio na druga mesta!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
donosi crne gore i srbije treba da se razvijaju dalje na bazi ekonomskih interesa!

kad je rec o moru, ljudi, trziste kao svako drugo, idite gde je bolje i gde su povoljniji uslovi!

Reče jedan anarhista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
@darko582
koliko ja vidim ovo sto si prijavio nije po nacionalnoj osnovi vredjanje (ogradjuejm se nisam citala raspravu od pocetka)
ali jeste vredjanje sa ovim pacenice

stoga bambyle bez vredjanja  Smile
jer to jeste vredjanje ma koliko ti tvrdio sa svojim obrazlozenjem (koje je again uvreda) da nije Wink

да би постојало вређање по националној основи мора да постоји нација а црногорска нација не постоји тако да ту приче о вређању на националној основи - нема....

пошто је дарко такав плачиљвко и кука одмах модератору нећу га више узнемиравати одговарајућим епитетима, морам признати да сам имао на овом форуму расправе са осведоченим балијама и усташама са којима сам размењивао праве увреде па ме они нису пријављивали а ни ја њих...то само показује колика је Дарко582 пи_штаљка.... Smile
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:32:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.