Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 19:57:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Buduci odnosi Srbije i Crne Gore  (Pročitano 93789 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia 
Moram te razocarati ali ja sam iz Kotora (koji je na obali) tako da cu i dalje uzivati u carima mora.... A za EU zivi bili pa vidjeli ako se situacija (politicka) u Srbiji ne promijeni.
a promenice se....hvala bogu, pa ce DS praviti vladu, a za 4 god kad se resi KiM i sl, i LDP...
do tada, DSS je prihvatljiv iako je stetan..

na more u CG nisam otsao vec 6-7 god i nema potrebe, ima toliko lepsih primorija u susedstvu da stvarno ne znam zasto bi to radio...Grcka, hrvatska...mnogo uljudniji i jeftiniji prema srbima...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Moram te razocarati ali ja sam iz Kotora (koji je na obali) tako da cu i dalje uzivati u carima mora.... A za EU zivi bili pa vidjeli ako se situacija (politicka) u Srbiji ne promijeni.
a promenice se....hvala bogu, pa ce DS praviti vladu, a za 4 god kad se resi KiM i sl, i LDP...
do tada, DSS je prihvatljiv iako je stetan..

na more u CG nisam otsao vec 6-7 god i nema potrebe, ima toliko lepsih primorija u susedstvu da stvarno ne znam zasto bi to radio...Grcka, hrvatska...mnogo uljudniji i jeftiniji prema srbima...
Narocito su prema Srbima uljudni Hrvati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Marko Miljanov u "Primjerima cojstva i junastva" izmedju ostalog kaze:

Milovan Janičin Vujošević, iz Brskuta, reka je:
»Ja sam, tako mi duše, svakoga čoeka moga na mejdan dobit!«
Pitali su ga:
»Kako, striko Milovane?«
Milovan:
»Lasno, duše mi! On se naijedi, pa me psuje, skačući i drkteći od ijeda! Ja ne govorim ništa. Kad sjutradan, on ka kvasan, stidi se i kaje od svojije riječi! Eto, ja dobio, a on izgubio!«

On takodje kaze da je junastvo braniti SEBE od DRUGOGA a cojstvo braniti DRUGOGA od SEBE.

Sa ljudima kojima je najveci domet u zivotu da razmjenjuju psovke i uvrede sa osvjedocenim Balijama i Ustasama (Bosancima Muslimanske vjeroispovijesti i Hrvatima Katolicke vjeroispovijesti prim.prev), tesko se moze razgovarati jer nijesu dorasli temi i prici. Friedrich Hayek kaze »Naši postupci se rukovode okolnostima kojih u velikoj mjeri nismo svjesni« Ja se necu spustati na nivo licnih uvreda i takvi ljudi me ne mogu nikako uvrijediti. Pravila treba da budu jednaka za sve a moderatori Burek foruma su tu da pomognu implementaciji tih pravila. I njihov je posao da reaguju na uvrede opomenom ili necim drugim shodno tezini izrecene rijeci. 

Sto se tice opaske da ja nesto hocu ili necu (vezano za prodaju stana), mislim da je to stvar licnog opredjeljenja. Dovoljno sam situiran da nema potrebe da bilo sta prodajem bilo kome. Za nekretnine kojim moja porodica raspolaze u Kotoru i okolini mogao bi trenutno kupiti jedno dvadesetak stanova u Beogradu. Medjutim, posto moja porodica vjekovima zivi ovdje ne pada mi na pamet seliti se ili mijenjati lokaciju. Ipak je to stvar licnog izbora.

Sto se tice dolaska u Crnu Goru na more (a i planine koje niko ne pominje a privlace veliki broj gostiju), i to je stvar licnog izbora. Na kraju krajeva za svoj novac mozete da idete gdje god zelite.
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02

Sto se tice opaske da ja nesto hocu ili necu (vezano za prodaju stana), mislim da je to stvar licnog opredjeljenja. Dovoljno sam situiran da nema potrebe da bilo sta prodajem bilo kome. Za nekretnine kojim moja porodica raspolaze u Kotoru i okolini mogao bi trenutno kupiti jedno dvadesetak stanova u Beogradu. Medjutim, posto moja porodica vjekovima zivi ovdje ne pada mi na pamet seliti se ili mijenjati lokaciju. Ipak je to stvar licnog izbora.

Pa zato ti tako i pričaš. Jer si najeden i napojen. Boli tebe patka za 80% gladnih u CG. Ova stoka na vlasti je prodala sve što se prodati može u bescijenje. Šta je bilo sa željezarom u Nikšiću? Moj brat od tetke mora krv da propiša da bi nahranio porodicu. Znali su da seru da će Sutomore biti novi Monte-Karlo. Tamo ljudi samo što ne umiru od gladi, a ti kao citiraš Marka Miljanova i busaš se čojstvom i junaštvom. Mene bi sramota bilo.
Što se tiče mog dometa, ja evo završavam dva fakulteta. Pravni i Engleski jezik i književnost. Toliko o mom kako ti kažeš "dometu".
« Poslednja izmena: 13. Jan 2007, 13:18:11 od beovulf »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zasjace palaci antike tarace cakulace sjore....

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 828
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N82
Mene apsolutno nije sramota ni od cega. Niti sam kome ukrao, niti na nelegalan nacin stekao. Ne vidim zasto bi me bila sramota? Sto se tice 80% gladnih mislim da si malo pretjerao. Zamisli se malo pa opet reci cifru jer nije tacna. A sta je trebala vlast da uradi? Da ne proda nikome? Kakva bi onda situacija bila. Ko bi obezbjedjivao plate. Drzava? Za nekog ko zavrsava dva fakulteta cudno razmisljanje. Nisi ti bio skoro u Crnoj Gori ili namjerno radis neke stvari sa tezama da ce neko umrijeti od gladi. Pa gdje ti zivis covjece?

Tvoje domete nisam pominjao. Procitaj prethodne postove na ovoj temi pa ces vidjeti da nije bilo upuceno tebi.
IP sačuvana
social share
Zasjace palaci, antike tarace, cakulace sjore, zije gracijane, svi oridjinali i sve karampane doci ce na festu za nas Kotorane
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nisam ja rekao da si ti nešto stekao "na kvarno". Ja te ne poznajem da bih tako nešto rekao, ali bi ti trebao situaciju da posmatraš i očima onih koji nisu "situirani". E to bi bilo čojstvo.
Kad sam rekao "80% gladnih" nisam mislio da su ti ljudi bukvalno gladni nego da žive na ivici siromaštva, a tu ih je gurnula vaša vlada stvarajući takvu političku klimu u kojoj su za sve loše krivili Srbiju. Narod je bio razočaran i htio je promjene.
Ako bi bilo po mom političkom ubjeđenju, vlada stvarno ne bi prodavala ništa, ali pošto je ovo demokratija, važe druga pravila igre. Prilikom prodaje državnih preduzeća ne ide ti to po sistemu: "E, evo tebi pare, a ja uzimam fabriku". Tu se u ugovoru novi vlasnik obavezuje da ispoštuje neke stvari (recimo visina plata radnicima, pravila otpuštanja,...), a koliko ja vidim to kod vas nije bio slučaj.
I posljednje, ja sam rekao da ljudi samo što ne umiru od gladi, a ne da umiru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A zasto vi iz Srbije mislite da bi nama u Crnu Goru bilo bolje da je ostala u zajednici sa Srbijom?
I koliko je to standard   u Srbij veci nego kod nas?
Naravno ovo je cisto ekonomsko pitanje sve ostalo su gluposti...i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 6680
ja stvarno ne znam zasto srbi mrze crnogorce.hoce li neeko biti ljubazan da mi ovo pojasni? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ja stvarno ne znam zasto srbi mrze crnogorce.hoce li neeko biti ljubazan da mi ovo pojasni? Smile
pa uglavnom zbog crnogorskih "radnih" navika , rodjachkih veza ("vuku se ko creva") i u poslednje vreme narochito zbog organizovanog kriminala koji je u srbiji velikim delom crnogorskog porekla Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 464
Zastava Bijeljina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
I najvažniji razlog - zato što Crnogorci (ne svi, nego 56%) mrze Srbe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 68
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 19:57:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.403 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.