Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brutalno prebili radnicu zbog 8.000 dinara!  (Pročitano 28946 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ako ne pomogne lopata i asov e onda kramp sigurno pomaze  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Nokia 
pa dokazano je da jedino fizicki bol moze nadjacati narkomansku krizu . strah i batine. nista to nije dzabe  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1054
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
to jeste, ali da mi je dete narkoman, ne znam da li bih ga bas u crnu reku poslala na lecenje...
IP sačuvana
social share
I'm not what I was last summer, not who I was in the spring.
Tell me, tell me, tell me when will we learn
we love it and we leave it and we watch it burn
Damn these wild young hearts, damn these wild young hearts...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
A ljude sa psihickim poremecajem treba primoravati na elektro sokove jer je dokazano da to pomaze u njihovom ozdravljenju. Smile

Nije problem ni u batinama ni u nacinu skidanja nego u tome ko taj nacin sprovodi i ko prlja svoju kastu time sto radi.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6300
pa dokazano je da jedino fizicki bol moze nadjacati narkomansku krizu . strah i batine. nista to nije dzabe  Smile

Нажалост, једина емоција, тј, осећање које добире до свести наркомана јесте физички бол. Неки наркомани су у стању да пребију рођену мајку на мртво име како би "узели" новац за дрогу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Bice leceni lopatama  Smile

da ali to bi ugrozilo njihova ljudska prava i slobode ustavom zagarantovane  Smile

Ne bi, u skladu je sa ustavom. Stitis ljudska prava i slobode gradjana koji nece da budu isprebijani i opljackani  Smile

onda neka se zakljucaju u kucu i neka ne izlaze.
ko  je terao da se zaposli.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
I to sto kazes, sloboda narkomanima  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
pa dokazano je da jedino fizicki bol moze nadjacati narkomansku krizu . strah i batine. nista to nije dzabe  Smile

Нажалост, једина емоција, тј, осећање које добире до свести наркомана јесте физички бол. Неки наркомани су у стању да пребију рођену мајку на мртво име како би "узели" новац за дрогу.

Cuvena recenica iz filma trainspotting "iznoj to sranje iz tebe ili cu ako te opet vidim na njemu da ga isutiram iz tebe" Smile

nesto na taj fazon Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
HTC Tattoo
Ko je to dokazao,daj da vidimo te dokaze. Smile

I možeš ti batinama da ga sprečiš da fizički uzme drogu i proći će nekoliko dana i fizička zavisnost će proći,ali "rovca" iz glave da im izbaciš batinama,to nema nikakve šanse.Psiha se ne leči batinama. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple 15
POTRAGA ZA TREĆIM UČESNIKOM BRUTALNOG NAPADA
Razbojniku koji je mučio radnicu ruke bile krvave do lakata

A. Ž. Adžić - N. Šević    | 11. 08. 2010. - 00:02h | Komentara: 132
Beograd - Aleksandar Marinković (19) iz Vrčina, osumnjičen da je brutalno udarao i nožem sekao Stoju S. (56), radnicu grila „M Miting“, u trenutku hapšenja, petnaest minuta posle napada, bio je sav umrljan krvlju pretučene žene. O brutalnosti trojice razbojnika svedoči i zapis sa sigurnosnih kamera lokala.

Radnica grila i dalje se nalazi u bolnici
- Kada smo mu stavljali lisice, Marinković je bio sav krvav. Maskirne pantalone crvene od krvi pretučene žene, a ruke do lakata takođe krvave. Njegov drug i saučesnik u razbojništvu Marko Nestorović (23) takođe je bio krvav, ali manje od njega. Kada smo pregledali snimak sigurnosnih kamera iz lokala, bili smo šokirani brutalnošću razbojnika, posebno Marinkovića, koji je ženu sekao i vukao po radnji - kaže sagovornik „Blica“ blizak istrazi.

Kako saznaje „Blic“, kod osumnjičenih mladića je nađen ukradeni novac iz lokala, mobilni telefon Stoje S, a kod Aleksandra Marinkovića i dva paketića marihuane. Utvrđen je i identitet trećeg razbojnika. To je, kako saznajemo, rođeni brat uhapšenog Aleksandra Marinkovića i u policiji očekuju da i njemu ubrzo budu stavljene lisice. Uhapšeni napasnici su, kako saznajemo, poznati policiji odranije, ali nisu privođeni zbog razbojništava, već zbog krađa.

Osumnjičeni su juče privedeni istražnom sudiji, a poznanici pretučene žene, koja je još u teškom stanju, nadu se da će razbojnici biti i adekvatno kažnjeni.
- Bio sam šokiran kada sam na snimku video kako prebijaju Stoju. Oni zaista zaslužuju najstrožu kaznu - kaže Mikica Klašnja, sin vlasnice radnje.

Najbrutalniji od sva tri pljačkaša tada sečivom ubada ženu, vuče je po radnji...

Užasnut zločinom on napominje kako kamere nisu snimile detalj kad su napadači štanglom i nožem udarali i sekli Stoju S.

- Nekoliko puta sam joj govorio da ukoliko dođe do ovakve situacije da novac bez ikakve dalje rasprave. Siguran sam da bi ona to i učinila, ali joj razbojnici nisu pružili priliku - priča Klašnja.

Nakon pregledanog snimka sigurnosnih kamera, jedno je sigurno, brutalnost i svirepost razbojnika umalo je koštala glave nevinu ženu. Na snimku koji je „Blic“ dobio vidi se da su trojica razbojnika pre ulaska u gril osmatrali okolinu i šetali ispred radnje, čekajući pogodan trenutak za napad. Nakon što im se prilika ukazala, oni su utrčali jedan za drugim i počeli da ruše sve pred sobom.

Na snimku se vidi da radnica uplašeno počinje da se povlači pred razbojnici u ćošak koji kamere ne mogu da snime. Jedan zatvara vrata lokala i pogledom traži novac i nalazi ga pored kase. U istom trenutku, mladić naoružan bejzbol palicom odlazi u ćošak i najverovatnije se iživljava nad Stojom S. Nekoliko trenutaka kasnije, ne osvrćući se napustio je lokal. Mladić sa bejzbol palicom nije gledao da li postoji još novca nego je ušao samo da bi tukao radnicu. Najbrutalniji od sva tri pljačkaša tada sečivom ubada ženu, vuče je po radnji, ostavljajući za sobom krvave linije. Snimak pokazuje i da se žena u tom trenutku skoro davi u sopstvenoj krvi. On je dovlači do kase, gde pogledom traži još novca. Uspeva samo sitninu da stavi u džep, a zatim pretresa žrtvu i proverava da li u kecelji ima još para. Odvlači je do ćoška radnje kako bi je onesposobio da pozove pomoć.

Bez osvrtanja za ženom koja ne vidi ništa od krvi koja joj curi po licu, napadač je pobegao. S teškom mukom, Stoja S. odlazi do ulaza kako bi potražila pomoć prolaznika. Iako je prošlo nekoliko automobila, niko se nije zaustavio. Napokon, iz taksi vozila istrčavaju mladići i prilaze krvavoj ženi. Hitna pomoć dolazi i vozi je na odeljenje reanimacije Urgentnog centra, gde uspevaju da je povrate.

Povređena žena u bolnici
U Urgentnom centru navode da Stoja S. ima povrede glave.
- Pacijentkinja je svesna i u stabilnom je stanju - kažu u bolnici i dodaju da će još nekoliko dana biti na posmatranju na Neurološkom odeljenju ove zdravstvene ustanove.
Prema rečima Mikice Klašnje, sina vlasnika radnje, Stoja S. ima vidne povrede.
- Sva je crna i naduvena u licu. Oba oka su joj zatvorena i ne može da govori. Kod nje je juče bio njen zet koji se samo hvatao za glavu. Ja ću je posetiti u toku današnjeg dana - objašnjava Klašnja.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.