Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brutalno prebili radnicu zbog 8.000 dinara!  (Pročitano 28901 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
cuo sam na studiju B da su danas kopilad prebila i nekog nesrecnog vozaca u Borci.i to na okretnici,mislim,nije se radilo o nekom svadjanju oko voznje,nego verovatno mala govna prozivala,ili pravila nered,ili besnila sto autobus ne krece kad oni oce,pa se obrusili na vozaca i ubili ga od batina.zavrsi covek u Urgentnom sa teskim povredama.sreca pa su uhapsili djubrad,ali to nece nista pomoci ovom i njegovim povredama.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2010, 20:55:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...ta mala djubrad su lakmus papir drustva.kakvo drustvo,takva i omladina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Hebi ga, rat, beznadje, kriza, izbegkice, bogati, siromasni... Mora negde da izbije na povrsinu. Kompletne nacije, vlade, biznismeni se ne drze zakona pa se klinci ugledavaju na njih
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
znas sta,i ja sam odrastao u doba kad se cekalo satima za mleko,gledao sam kako se ljdi biju oko hleba,kako roditelji donose veliki dzak sa secerom,za slucaj ako ne bude bilo sta da se jede,kako se ljudi mole Bogu da prodje ovo,ono,kako vatromet prsti nad Beogradom dok ga kopilad unistava bombama,gusio sam se suzavcem na demonstracijama,gledao kako polako cepaju drzavu,sve u svemu-video i preziveo sve i svasta,pa,znas sta-opet u zivotu nikada nisam udario nekoga jer mi je los dan,ukrao nesto jer mi se svidja,tukao ljude jer navijaju za drugi klub,prebio vozaca sto nece da krene kad ja ocu,tukao nekog jer je druge boje,sarao zgrade da bih bio poznat,przio ljude po stadionima,itd,itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...pa jebote,jesi li siguran,da si ti uopste iz srbije? Smile
da se nisi ufurao u celu pricu oko srbije,slusajuci o njoj? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
a sto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
znas sta,i ja sam odrastao u doba kad se cekalo satima za mleko,gledao sam kako se ljdi biju oko hleba,kako roditelji donose veliki dzak sa secerom,za slucaj ako ne bude bilo sta da se jede,kako se ljudi mole Bogu da prodje ovo,ono,kako vatromet prsti nad Beogradom dok ga kopilad unistava bombama,gusio sam se suzavcem na demonstracijama,gledao kako polako cepaju drzavu,sve u svemu-video i preziveo sve i svasta,pa,znas sta-opet u zivotu nikada nisam udario nekoga jer mi je los dan,ukrao nesto jer mi se svidja,tukao ljude jer navijaju za drugi klub,prebio vozaca sto nece da krene kad ja ocu,tukao nekog jer je druge boje,sarao zgrade da bih bio poznat,przio ljude po stadionima,itd,itd...

Isto!  Smile

Sve je to stvar vaspitanja.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Sve to stoji, ljudi istrpe sve i nisu svi isti. Mislim, bilo bi nezamislivo da se svi tako ponasaju ko ovi. Samo, ko zna kako je to odraslo, pod kojim frustracijama. Sad naravno, ne pravdam ih. Al danas sa svake strane vidis nasilje i nasilje se reklamira. Em, NATO, em Kosovo, em ljudi koji su se preko noci obogatili i ne mozes im nista. Nasilje je prisutno u politici, privredi, svuda oko nas. Naravno da oni sto slabije svataju misle da je to recept da izidju iz blata, jer sto je drugima dozvoljeno, sto ne bi bilo i njima.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Najlakse je ici stranputicom.
Ali takvi brzo zavrse u zatvoru ili na groblju.
Zato treba isticati prave vrednosti.
Da oni koji danas prave decu, budu dobar primer i uzor deci.
Da se spase buduce generacije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Usvajanjem zapadnog sistema tolerancije prema zloupotrebi drogei nekažnjavanjem za posedovanje i rasturanje mi stvaramo bolesno društvo u kome narkomani u krizi rade ovakve užase. Onda se neko žali što ih biju u Crnoj Reci. A to kad podivlja od krize samo batine mogu da ga prizovu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.