Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 19:49:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bravarski pomocnik Joska Broz  (Pročitano 60271 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Ona beda zidana besplatnom radnom snagom omladinaca i stranim donacijama nema kome da se vraca jer dugove ionako svi otplacujemo.

Sad je demokratija, kupis stan i zaduzis se kreditom koji posle ne mozes da vratis pa kad te izbace naglavacke, sam si kriv  Smile

Mada, ja verujem da bi i pored toga ljudi vratili svojih 40-50 betonskih kvadratica u zamenu za pola veka propustenog vremena i uslova kakve bi Srbija imala da nije skliznula u crveni teror.

Eto, sad je dmeokratija u Srbiji, ima jos tri decenije da se poravna tih pedeset godina, dve decenije u demokratiji je vec proslo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Ona beda zidana besplatnom radnom snagom omladinaca i stranim donacijama nema kome da se vraca jer dugove ionako svi otplacujemo.

Sad je demokratija, kupis stan i zaduzis se kreditom koji posle ne mozes da vratis pa kad te izbace naglavacke, sam si kriv  Smile

Mozda je ovo previse demokratije za jednog proletera ali ja danasnju vlast  ne dozivljavam kao demokratsku.
A posebno mi bode oci sto je vecina politicara iz SKJ a drustvo im prave i crveni tajkuni (Miskovic za pocetak).

Zbog cega nase "demokrate" kriju udbaske tajne arhive iako su  duzne da ih otvore?  Smile
Zbog cega u "demokratiji" nema mesta za reci kao sto je srpski patriotizam (kao da je neki austrougarski kaplar na vlasti) ?

I za kraj, sedmi podsetnik na pitanja od kojih bezis k'o komunista od izbora  Smile

1) Zasto je 2,5 miliona Shugoslovena pobeglo na "truli zapad" umesto da su ostali gde jesu ili da su otisli u recimo SSSR i Kinu ?
2) Zasto su "oslobodioci" streljali i pljackali svoj narod i nakon "oslobodjenja" 1945 ?
3) Zasto su se plasili izbora i glasa naroda ( pa ni za pola veka nijedne izbore nisu odrzali)  ?

IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

1) Zasto je 2,5 miliona Shugoslovena pobeglo na "truli zapad" umesto da su ostali gde jesu ili da su otisli u recimo SSSR i Kinu ?
2) Zasto su "oslobodioci" streljali i pljackali svoj narod i nakon "oslobodjenja" 1945 ?
3) Zasto su se plasili izbora i glasa naroda ( pa ni za pola veka nijedne izbore nisu odrzali)  ?

A evo ti po stoti put odgovor na pitanja  Smile
1) odlazili su ljudi ne samo iz Juge vec i Italije, Portugala, Spanije, Turske, Meksika i slicno, znaci nekomunistickih zemalja a ne samo iz Juge, a posle pada komunizma odlaze i dalje  Smile
2) Na Balkanu je vladao gradjanski rat i ljudi su se tamanili ko muve, eno koliko je mrtvih u demokratskoj Grckoj bilo posle rata  Smile
3) Ko sto sam rekao pa ajde da rezimiramo, izbori su bili i za izbore si dobijao cak i poziv. Istina, bili su u okviru jedne partije ali opet si mogao da biras kandidata kojeg si hteo  Smile

Mozda je ovo previse demokratije za jednog proletera ali ja danasnju vlast  ne dozivljavam kao demokratsku.
A posebno mi bode oci sto je vecina politicara iz SKJ a drustvo im prave i crveni tajkuni (Miskovic za pocetak).

Pa mozes da glasas, postoji glasanje, demokratske stranke su na vlasti pa kom obojci kom opanci. Danas jedva ima nekih komunista medju zivima, onih koji su bili neko i nesto u SFRJ, a ti sigurno ne ucestvuju u politici.  Smile
Sto se tice Miska, on je kapitalista a ne komunista kako se da videti iz prilozenog  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2011, 00:08:24 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

A evo ti po stoti put odgovor na pitanja  Smile
1) odlazili su ljudi ne samo iz Juge vec i Italije, Portugala, Spanije, Turske, Meksika i slicno, znaci nekomunistickih zemalja a ne samo iz Juge, a posle pada komunizma odlaze i dalje  Smile
2) Na Balkanu je vladao gradjanski rat i ljudi su se tamanili ko muve, eno koliko je mrtvih u demokratskoj Grckoj bilo posle rata  Smile
3) Ko sto sam rekao pa ajde da rezimiramo, izbori su bili i za izbore si dobijao cak i poziv. Istina, bili su u okviru jedne partije ali opet si mogao da biras kandidata kojeg si hteo  Smile

Ako ti mislis  da su to odgovori (a ne spin) meni ne ostaje drugo nego da te pitam jesi li zdrav ili patis od "partizanskog ludila" (pogledati u medicinski recnik) ?  Smile

Ali da probamo jos jednom. Dakle ne pitam ni za Tursku ni Meksiko ni Kambodzu ni Gornju Voltu vec:

Kada su odrzani ti "izbori", koje stranke su ucestvovale i sa kojim predsednickim i parlamentarnim kandidatima ?  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jun 2011, 00:21:29 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Imas odgovore, citaj, ako ti odgovori ne odgovaraju, zalim slucaj, odgovori samom sebi. Ni ja ne pitam za SSSR i Kinu koju stalno navodis nit Tito ima neke veze sa te dve drzave  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Imas odgovore, citaj, ako ti odgovori ne odgovaraju, zalim slucaj, odgovori samom sebi. Ni ja ne pitam za SSSR i Kinu koju stalno navodis nit Tito ima neke veze sa te dve drzave  Smile

Ja znam da komunista nema drugog izbora nego da se pravi lud i glup kad ga suocis  s prostim pitanjima, ali zar te nije blam?
Ili da ti oprostimo zbog mladih godina?  Smile

Ovo su ta prosta pitanjca koja zacas pokazu pravo lice komunizma i nikad ne omase  Smile :

« Poslednja izmena: 14. Jun 2011, 00:24:28 od BG_Highlander »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Hebi ga, pametniji popusta  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17

A usput, zanimljive su mi ove moje turbo Knindze.
Pitaju se zbog cega im je od imovine ostao samo traktor a nekako zaboravljaju da su pre koju deceniju maltene svi do jednog glumili Jugoslovene.  Bili su pripadnici imaginarnog naroda a sada im i preostaje samo da masu virtuelnim zastavicama dok njihovom imovinom raspolazu oni koji nikada nisu zaboravili sta su ( a oni su Hrvati i svaka im cast na doslednosti).

Srbi su kaznjeni za slabost pred okupatorom 1945. i kasniju izdaju sebe samih. Neki to jos uvek ne shvataju jer im je stanje nacionalne svesti i opste logike nize nego kod africkih bufala.
Kad si već kod traktora ... za vreme propalih komunista svaki seljak je imao po traktor, čak kod mene u kraju ima i situacija da ljudi imaju po 2 ha i 3 traktora. Ja sam skoro hteo da kupim motokultivator i košta 3 000 evra, i od dodatne opreme dobiješ samo točkove. Stanove su plaćali svi, svaki zaposleni je davao u fond za društvenu izgradnju sve do 1990 ili čak i neku godinu kasnije. Recimo moji su zidali kuću, plus davali u taj fond. Kad već nije valjao komunizam, red bi bio da mi neko obešteti roditelje za lovu koju su davali za tuđe stanove. Ajd da ne budem alav, davali su komunisti i povoljne kredite za privatnu izgradnju, tako da ne mora sve, dosta mi i pola da im se vrati.
Mi nismo kažnjeni zbog komunizma, nego zbog jugoslovenstva, a to nije komunistički izum, nego izum monarhističke i prozapadne Srbije. Drugo, postoji nešto u samoj činjenici da su praktično samo slovenski narodi živeli u socijalizmu ...Ako svi slovenski narodi pronađu nešto u toj ideologiji, znači da u toj ideologiji verovatno ima nešto što odgovara kulturološkim osobinama tih naroda. Ja ne bi da postanem Švaba, i zato ću verovatno takođe ostati sklon nekim socijalnim aspektima u politici. Čak i kroz našu istoriju se vidi da su seljaci, a kasnije industijalizacijom, i radnici, bili nosioci državne ideje. Prema tome, nije komunizam neukorenjen u naš autentični mentalitet kao što se to danas tvrdi ... Ako mene pitaš, upravo je današnje slepo kopiranje zapada pokazatelj gubitka nacionalnog identiteta, i tu dolazimo do nečega za šta po meni veliku krivicu nose srpski komunisti i Tito, ali manje Tito jer on nije bio Srbin. Srpski komunisti su pristali na potiskivanje srpskog nacionalnog identiteta za neke druge kvalitete koje je nudio komunizam. Posledica toga je današnja politika i intelektualna elita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Stvar je jednostavna. Ranije su ljudi uplacivali u fond od kojeg se gradilo pa su imali stanove, danas ljudi uplacuju rate bankama koje su svakim danom sve bogatije a ljudi lete iz stanova jer ne mogu da plate rate. Ali zato neko ima danas stanove o kakvim vecina moze samo da sanja. Al eto, demokratija je, za utehu, narod eto kupuje stanove, nova auta, nove plazme i tako dalje, para i posla ko u prici.
Lako je Svabi i Englezu sa kapitalizmom, Svaba plati pice za sebe, ustane i ode. Sloveni tako ne mogu, nije im to u krvi.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ajd da ne budem alav, davali su komunisti i povoljne kredite za privatnu izgradnju, tako da ne mora sve, dosta mi i pola da im se vrati.

I sta mislis ko je placao to sto nisi vracao ?  Smile
Pa tamo neki Nikson, Regan itd. Onda kada su zavrnuli slavinu i SFRJ je pocela da puca i nema ekonomiste koji tvrdi drugacije.

Mi nismo kažnjeni zbog komunizma, nego zbog jugoslovenstva, a to nije komunistički izum, nego izum monarhističke i prozapadne Srbije.

Zanimljivo, a ja mislio da se hladni rat vodio izmedju komunista (SSSR-a) i Zapada.
Kad ono u stvari izmedju Zapada i Kraljevine Jugoslavije.

Drugo, postoji nešto u samoj činjenici da su praktično samo slovenski narodi živeli u socijalizmu ...Ako svi slovenski narodi pronađu nešto u toj ideologiji,

Ko je to pozvao komuniste u Poljsku?
Cesku?
Slovacku?
Srbiju?

Madjarsku?
Letoniju?
Estoniju?

Nisi cuo za teheransku podelu sveta? Nisi cuo za prasko prolece, ustanak u madjarskoj?

.. Ako mene pitaš, upravo je današnje slepo kopiranje zapada pokazatelj gubitka nacionalnog identiteta,

Nacionalna svest je na skoro jednako jadnom nivou kao u vreme austrijskog kaplara, ali i vlast cine ljudi sa komunistickom pozadinom. Tajkuni su bivsi KPJ-ovci a ministri deca istaknutih komunista. Cak su i NVO babuskere bivse kpj-ovke (Kandic,Vuco).
Ono sto su njihovi roditelji otimali i ubijali, oni danas zataskavaju.

i tu dolazimo do nečega za šta po meni veliku krivicu nose srpski komunisti i Tito, ali manje Tito jer on nije bio Srbin. Srpski komunisti su pristali na potiskivanje srpskog nacionalnog identiteta za neke druge kvalitete koje je nudio komunizam. Posledica toga je današnja politika i intelektualna elita.
To su bili Jugosloveni a ne Srbi i ne znam sta je tu tesko da se shvati.
Izroda ima medju svim narodina a "nasi" izrodi su cak i drugu naciju uzeli pa ono sta su radili ide na teret Shugoslovena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 19:49:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.