Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 12:35:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brak, put bez povratka...  (Pročitano 14679 puta)
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Sofi....u pravu si.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Moj savet onima koji se odluče za brak , neka malo kohabitiraju jedno dve -tri godine da vide da li to zaista funkcioniše .
Moj brat iz Nemačke je živi već tako 8 godina , ima dvoje dece i još nije 100 posto siguran za takav korak .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5

Nije mi logicno da imaju decu ali da nije siguran da li da udje u brak sa njom?
gde je tu logika?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6630
Finansijska , rekoh mu ja ako nije siguran u brak ,neka saastavi predbračni ugovor , mada na kraju krajeva to mu nekako dođe isto .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

I observe people.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Citiracu Sekspira, koji kaze "Nikada se ne treba zeniti, jer uvek treba biti zaljubljen"
Znamo kakvi smo mi Balkanci...sve nam brzo dosadi...i ljubav, i sve..taman nam se nesto svidi, i kao igracka, bude zanimljivo neko vreme, a posle ga stavimo u neko skroviste u glavi...I takvi su danasnji brakovi, zavrsis zivot momenta kada se vencas...na svu srecu, nisu svi, i ja ne namerevam da moj bude takav, ali ljudi su zaglupljeni cinjenicom da je u braku sve sjajno...sta ako se ozenis/udas sa 25...i zaljubljenost moze da traje 5 godina..moze i 10 godina...ali sta ako se na poslu pojavi zgodna medicinska sestra, koja te prosto odusevi smislom za humor, ironicnim dugim recenicama koje ne razumes...sta ako se zaljubis?? A imas zenu, decu, uzoran brak....za sta ces da se odlucis?? Dilema je to dragi moji...

Sa druge strane, jedan stari Vatikanski nadbiskup iz XVI veka je rekao " Brak ima manje lepote, ali vise sigurnosti. Pun je radosti i tuge, i nosi teret, ali je podrzan snagom ljubavi, i taj teret je pozeljan".
Shvatili ste? Ili ne?
Brak je jedna zivotna baza...porodica je jedno uporiste..skloniste od svih nevolja koje te cekaju na poslu, na ulici, sa kolegama...sve nedace mozda neces moci da resis, ali ces moci da ispricas onima cija ljubav je bezrezervno uprta ka tebi, i koji te neizmerno vole...svaki tvoj poslovni uspeh je i njihov. Ponosan si na njih, gledas zenu kako od devojke postaje supruga i majka, decu kako odrastaju, vaspitavas ih....posla je preko glave...

Dakle, to su dva resenja, dva aspekta sa kojih ja vidim brak...za koje cu se odluciti jednog dana ne znam, ali znam da cu nekoliko pute procitati obe opcije, i razbistriti i razmotriti sve u svojoj glavi pre nego sto ucinim jedan od najvaznijih koraka u svom zivotu, sto savetujem i dragim kolegama sa Burek foruma  Smile
IP sačuvana
social share
Doctor, doctor, People keep ignoring me!
-Next please!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=74132

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson W810i
Ljudi sto se tice braka ja mislim da je to put bez povratka kao sto pise u naslovu tako da je moj stav da se ne zenim pre 28. a do tad da prozivim zivot.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

То сам ја.

Zodijak
Pol
Poruke 3256
Zastava
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla
 Smile Ne treba pre pedesete da se ženite (tada mužki mozak obično sazreva,mada je i to diskutabilno kod nekih primera),  Smile To stvarno ozbiljno mislim, da me ne bi neki shvatili pogrešno.. Naravno da postoje izuzeci ali ne u značajnom procentu...

Dalje, SF nije sajko manijak .... Garantujem, a mislim da bi mi se i ostali Burekovci pridružili... Vrlo je ozbiljan tip. Iako je u isto vreme i zezator, i to šarmantan. Smile

@Arlekin
Ne brini, bio bi super single parent. Smile

Mislim da bi bilo suvisno bilo sta reci posle ovoga. Tacnije, ovo sto si napisala govori sve...nazalost.
Inace, jedino sto je trebalo da napises, nisi...a to je: Zbog cega "dosta toga" (i cega?) nije za javno objavljivanje
A šta je to što "nažalost" govori tebi sve. JEdino što si trebao ti da napišeš je da je "javno objavljivanje" jedna vrsta pleonazma, pa bi me možda i razveselio, ali, ovako si me samo nasmejao.. I ne osećam potebu da ti bilo šta objašnjavam, samo učestvujem u diskusiji u kojoj želim da učestvujem. Ništa nije suvišno prokomentarisati... Nikad! Samo, neki ne nadju ponekad ništa, da uzvrate.
Verujem da nisi glup,  kad si pokrenuo ovakvu temu...Verujem da si samo osećajan i da ne umeš da rešiš neku situaciju, makar i hipotetičku, a to nije za osudu.. Brak je nešto divno, ali kao i sve ostalo, zahteva solidnu procenu i dosta rada. Od obe strane! Čini mi se da mušli tu stvar posmatraju pomalo olako, površno ili jednostrano.. Ipak, možda mi se samo čini.  Smile
IP sačuvana
social share
"Ljubav je mnogo vise od običnih osjećanja, ljubav je pozitivan elektroimpuls.
Ne postoji razdaljina koju ljubav ne moze premostiti, ne postoji bolest, koju snažno projektovana ljubav ne moze izlečiti, Ljubav može izvojevati sve pobede. Ona je koncentrisana kinetička energija, najjača sila u Prirodi. I samo kad biste mogli održati ljubav celog života, ne bi bilo sna koji ne biste mogli pretvoriti u stvarnost."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG 4X HD
Citat
@Arlekin
Ne brini, bio bi super single parent. Smile

Smile  hvala JeJo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
dosta toga nije za javno objavljivanje.
Ovo je jedna vrsta pleonazma.

Smile Ne treba pre pedesete da se ženite (tada mužki mozak obično sazreva,mada je i to diskutabilno kod nekih primera),  Smile To stvarno ozbiljno mislim, da me ne bi neki shvatili pogrešno.. Naravno da postoje izuzeci ali ne u značajnom procentu...
Pored toga sto je i ovo pleonazam, moze se zakljuciti da si izuzetno pristrasna i neobjektivna po pitanju musko-zenskih odnosa. Da je tema drugacijeg tipa, pitao bih te da li imas devojku.   Smile ...ali necu.

Sto se teme tice, i tvog misljenja da muskarci olako shvataju brak....da, naravno da si u pravu, ali samo delimicno....tacnije polovicno. I zene isto tako neozbiljno i ulaze i prihvataju brak.

Subjektivna si Jejo, subjektivna....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
da rezimiram... bar ono sta sam i kako sam ja razumela ovaj topic  Smile

posto je ipak konkretni slucaj u pitanju, mogu da uocim sledece:
zena o kojoj je rec je nezadovoljna svojim partnerom (na osnovu vrcinog komentara da je flegmatican, i da je valjda to znala i pre no sto se udala). cime je konkretno nezadovoljna, to vrca bolje zna, ali sigurno da ga nije imala na umu samo kao materijal za oplodnju kad se udavala, inace ne bi birala flegmu... zbog kvalitetnijeg potomstva, jel'te.
dakle, ona se nesto gadno u njega razocarala. pretpostavljam da to verbalno vredjanje o kome je rec ide na omalovazavanje i komentare u tom smislu, o nesposobnosti itd. itd.
pretpostavljam da su joj ocekivanja od partnera i od zajednickog zivota, tj. braka, bila mnogo veca...  pa se razocarala, pa je prestala da ga voli i postuje takvog kakav jeste.

e sad, vrcina je postavka i pretpostavka da onaj ko je inicijator razvoda, ne bi trebalo da dobije i slobodu i dete.
po njemu, to nije fer, jer taj dobija sve, a onaj drugi, u ovom slucaju muskarac, gubi sve- i brak i dete!
naravno da moze i tako da se gleda, ali da ponovimo: ne razvodi se covek od svoje dece, i dalje on ima porodicu (porod) iako nece svi biti pod istim krovom.
ako je ona dobra majka, nema razloga da se sa njom otima oko malog deteta, a dete kasnije moze samo da odluci s kim ce ziveti (vazno je da otac i dalje bude tu za njega, da dogovori sto cesca vidjanja i da ne ratuje sa majkom )
to sto trenutno izgleda kao krah njegovog zivota, za vrlo kratko vreme moze da se promeni...
on nastavlja sa svojim zivotom, iako ne nastavlja sa brakom. sa detetom moze da provodi veoma kvalitetno vreme...

posto vrcu ne zanima kako je njoj, tk. majci, i kako je to biti raspustenica sa detetom, necu o tome, ali cu samo napomenuti da njen izbor nije lak, i da mora da joj je bas doslo do nosa svega cim se na taj korak odlucila...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 12:35:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.