Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:45:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brak, put bez povratka...  (Pročitano 14662 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Mozda i jeste, ali mozda je i SF sajko menijek....pa ne znaci da ovaj sajt treba izbegavati, tj. da nema korisnih stvari na njemu.  Smile
Ne kazem da je sajt los, samo da sam cula i drugu stranu konkretno te price. Ne mogu da se setim sta je ta zena rekla ( posto me bolilo uvo u to vreme ), znam samo da je na kraju ispalo da uopste nije bilo tako kako taj covek kaze, bice da je zlostavljao ili nesto. Sto ne znaci da je njena prica tacna, samo da postoje dvije strane medalje. Pokusacu pronaci to pismo Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Moram nesto da te pitam..
Kako bi ti resio sve ovo?
Recimo doslo je do razvoda, zena je psihicki maltretirala muza, prema deci je bila zlatna, najbolja majka na svetu..i sta bi  sada ti uradio da bi pravda bila zadovoljena?To jest, sta mislis da je pravedno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
pa jeste, bitno je da je deci dobro
roditelji se i razvode zato sto se vise ne trpe i netrpeljivost pokazuju na razne nacine  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Da li je uopshte bitno u ovoj prichi ko je koga  psihichki maltretirao?
Razlozi zbog kojih se ljudi razvode su razni ali ne vidim kakve to veze ima sa starateljstvom nad decom sem da se pokaze ko je od njih dvoje bolji chovek uslovno recheno.A to je irelevantno.Sudovi dodeljuju decu majkama zato shto je chinjenica da su zene bolji roditelji od mushkaraca generalno gledano.

U konkretnom sluchaju koji je batica opisao meni je upala u ochi izjava da je tip flegmatichan.Mozda to i nije toliko izrazena osobina ali ako jeste to i nije dobra preporuka za dobijanje starateljstva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ima bolesnih muskaraca i bolesnih zena ... oprostices mi , ali ako se ozenis sa takvom , zasto mislis da zasluzujes nesto bolje od svega toga ? Smiley
Oprostices mi, ali posmatras stvar iz najlosijeg ugla. OK, svako je kovac svoje srece, ali stvar je u necemu mnogo kompleksnijem.
To je isto kao kada bi rekao za coveka koji je poginuo ili je tesko povredjen u saobracajnoj nesreci (tudjom krivicom): tako mu i treba, nije vezao pojas. Smiley

Moram nesto da te pitam..
Kako bi ti resio sve ovo?
Recimo doslo je do razvoda, zena je psihicki maltretirala muza, prema deci je bila zlatna, najbolja majka na svetu..i sta bi  sada ti uradio da bi pravda bila zadovoljena?To jest, sta mislis da je pravedno?
U svakom slucaju, ono sto je najbolje za decu. Ako je izvodljivo da deci oba roditelja budu ravnomerno posvecena, bilo bi idealno. A, ako ne....onda sigurno deca ne treba da pripadnu onome ko je kriv za razvod braka. Onome kome nije stalo do braka, nije mu stalo ni do te dece...barem ne vise nego do sebe samog, a onaj roditelj, kome dete nije na prvom mestu u zivotu, nije ni pravi roditelj. Onda stvarno ne vidim svrhu da se takvom roditelju poveri starateljstvo....pa makar to bila i majka.

dodatak za baticu:

rekao sam da taj slucaj nije relevantan za ovu temu, jos na samom pocetku. Pomenut je samo hipoteticki.
Btw, ona je znala kakav je on i pre braka. Sta to onda znaci, da je samo konj za oplodnju? Napravi mi dete, pa ajde cao...  Smile
Generalno gledano, gresi svako ko misli da su majke generalno bolji roditelji.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2007, 00:16:37 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Citat
Oprostices mi, ali posmatras stvar iz najlosijeg ugla. OK, svako je kovac svoje srece, ali stvar je u necemu mnogo kompleksnijem.
To je isto kao kada bi rekao za coveka koji je poginuo ili je tesko povredjen u saobracajnoj nesreci (tudjom krivicom): tako mu i treba, nije vezao pojas. Smiley

Tu vec nemas izbor ... a ovde je izbor koji trazi vreme ... to ti je vise kao riba koja se muva sa krimosima ... postoji verovatnoca da ce se naci usred nekog sranja (oprostices ti meni) ..

Na stranu banalnih primera .. ne znam sta bi zeleo kao odgovor ... prljava igra ? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Generalno gledano, gresi svako ko misli da su majke generalno bolji roditelji.
Ja nemam iskustva, znam,ali bih bio sklon da slozim sa time da su majke generalno bolji roditelji.Siguran sam da postoje i izuzetci.
Ali kao shto kazesh mozda i greshim,mada sam prilichno siguran da ja lichno ne bih kvalitetno umeo da obavljam posao sing roditelja.Mislim,ko zna mozda i bih ali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
A tek kucni poslovi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Na stranu banalnih primera .. ne znam sta bi zeleo kao odgovor ... prljava igra ? Smiley

Mislim da je dato dosta kvalitetnih odgovora....samo treba procitati temu od pocetka i sa interesovanjem. Ovako je presipanje iz supljeg u prazno.
Ponavljam, i ne ocekujem od nekoga ko nema dete da u potpunosti razume situaciju....

ps: ponavljam, ne ocekujem od nekoga ko nema dete da u potpunosti razume situaciju  Smile

A vas dvojica cete mnoooogo drugacije razmisljati kada za to dodje vreme. Nazalost, dok ti se ne desi najveca radost u zivotu, i ne znas koliko mozes biti srecan.   Smile

Izuzetaka uvek ima....
« Poslednja izmena: 20. Jul 2007, 00:34:26 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
"U svakom slucaju, ono sto je najbolje za decu. Ako je izvodljivo da deci oba roditelja budu ravnomerno posvecena, bilo bi idealno. A, ako ne....onda sigurno deca ne treba da pripadnu onome ko je kriv za razvod braka. Onome kome nije stalo do braka, nije mu stalo ni do te dece...barem ne vise nego do sebe samog, a onaj roditelj, kome dete nije na prvom mestu u zivotu, nije ni pravi roditelj. Onda stvarno ne vidim svrhu da se takvom roditelju poveri starateljstvo....pa makar to bila i majka."

Ja ne vidim ovde nikakav odgovor na moje pitanje.Kazes da ne treba biti dete kod krivca za razvod..
Ko je kriv za razvod braka?Da li to moze da bude uvek tako ocigledno?
A kada je rec o braku gde se par jednostavno otudji, sta sad ici na analize i analize da bi se doslo do toga ko je zapravo kriv zbog toga sto je ljubav prestala.
Kazes da starateljstvo ne treba da pripadne osobi koja se ne zalaze za ocuvanje braka.
Pa covece ako osoba X tuce osobu Y, da li  osoba Y  ne zasluzuje svoju decu samo zato sto ne zeli da trpi batine od strane osobe X?
Na svaki drugi post se ' brecas' jer je promasena tema to jest jer nije ono sto si ti ocekivao da bude napisano, ali tvoj odgovor je najveci promasaj do sada! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 23:45:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.