Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 18:18:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brak, put bez povratka...  (Pročitano 14760 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

@vrcomm  Smile

Prochitala sam sve Smile

Slazhem se da neke majke truju decu protiv oca. I, nikad mi to nece biti jasno..svoje dete unishtavaju :?Svashta rade da bi kaznili bivsheg muzha...A. tako unishtavaju sopstveno dete :?Dete chas poraste.. Treba da odraste u zdravu lichnost, a ne... Smile Zato sam protiv razvoda.

Kako reshiti...ne znam.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Citat
Nazalost, na ovom forumu su mahom neozenjeni momci, tako da je tesko doci do komentara kompetentnog muskarca.

Ne prenosi nam svoje frustracije ... sam si u nevolji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ enigma
pa ne treba zivot da se zavrsi roditelju, samo zato sto ima decu... kako mozes da budes protiv razvoda, bolje je i razvod nego brak bez ljubav i u stalnoj svadji i galami, mislis da je deci lepse da gledaju tako mamu i tatu ( kako se svadjaju i nepodnose) ili da prodju kroz period razvoda koji zaista moze da bude bolan, ali uz dobra objasnjenja moze i da shvati sta se dogodilo.
To je licemerstvo po meni i najveca glupost koju sam cula u zivotu, ne moj se ljutiti, ali stvarno razmisli, da li iko iko iko zasluzuje toliku zrtvu, pa bila to i vlastita deca?

Inace muskarci su sami krivi sto se danas nalaze u ovako nezavidnom polozaju po pitanju nemogucnosti dokazivanja zlostavljanja od strane zena...Pored tolikih batina, ubistva ,Sos telefona, sigurnih kuca, reklama, emisija... nasilje nad zenama nikako da se smanji, stim sto je nasilje nad zenama najcesce vidljivo, ostaju posledice uzasne, i ko ce sada obracati paznju na nekog muskarca, koji se zali da ga zena psihicki maltretira.
A mogao je da  dokaze:
Nesto pre razvoda trebalo je otici socijalnom radniku i prijaviti to, takodje je trebalo istaci lekaru psihijatru stanje u kome se nalazi njegova zena.To nisu nemoguce akcije, vec su itekako ostvarive i veoma brze.Lekar i socijalni radnik zabeleze to, a na rocistu se potegne i ova tema..... pa eto mozda nesto pozitivno i po musko ispadne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
najbolja preventiva je da i pre i nakon razvoda provodi sto je moguce vise kvalitetnog vremena sa svojim detetom.
preventiva za onaj deo gde majka okrece dete protiv oca.
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ enigma
pa ne treba zivot da se zavrsi roditelju, samo zato sto ima decu... kako mozes da budes protiv razvoda, bolje je i razvod nego brak bez ljubav i u stalnoj svadji i galami, mislis da je deci lepse da gledaju tako mamu i tatu ( kako se svadjaju i nepodnose) ili da prodju kroz period razvoda koji zaista moze da bude bolan, ali uz dobra objasnjenja moze i da shvati sta se dogodilo.
To je licemerstvo po meni i najveca glupost koju sam cula u zivotu, ne moj se ljutiti, ali stvarno razmisli, da li iko iko iko zasluzuje toliku zrtvu, pa bila to i vlastita deca?

Kao prvo Ti mene ne mozhesh naljutiti, Ja sam iznela svoje mishljenje.

A, drugo, jako vazhno, nisi lepo prochitala moj post... Smile
_____________________________________________________________________________________

"Jedino ako nema reshenje nikakvog, i ako je to "spas" za decu, onda sam za razvod  Samo da se deca "spasu" od "roditelja" koji samo vide sebe isper sebe!"
_____________________________________________________________________________________

Sa ovom rechenicom sam mnogo tpga rekla Smile

pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 23:56:25 od _enigma_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
LG 4X HD
Citat
Sustina pitanja je kako zastititi oca deteta
nikako,to je tako kako jeste i sa time se svaki  " muz" mora pomiriti.Nepravda mozda jeste ali zakonski stav da majka uvek ima prednost u starateljstvu nad detetom je ipak stav koji je zasnovan na hiljadugodishnjem iskustvu i verovatno ispravan gledano statistichki.postoje izuzetci  kada je suprug pogodniji da dobije starateljstvo ali to su ipak samo izuzetci  (koji potvrdjuju pravilo)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
@ enigma
upravu si sorry
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Citat
Nazalost, na ovom forumu su mahom neozenjeni momci, tako da je tesko doci do komentara kompetentnog muskarca.

Ne prenosi nam svoje frustracije ... sam si u nevolji  Smile
Doci ce dan kada ces se setiti svojih reci... Smile

Arli, slazem se....o tim izuzecima i govorim. Neki su pogresno shvatili da je tema utemeljena na "mrznji" prema zenama, sto nema veze sa istinom. I ja mislim da je, globalno gledano, mnogo veci broj zlostavljanih zena od muskaraca. Ali to ne znaci da ne treba da postoji sistem koji ce zastititi prevdu, bez obzira na pol.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 11:35:17 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ево, можда му ово може помоћи!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
To je ono do cega smo i sami dosli.

Citat
Ево, можда му ово може помоћи!
Njemu ne moze pomoci ni konzorcijum psihijatara. Smiley
Taj sigurno ne bi dozvolio da mu izvedu dete iz kuce bez mrtvih, bukvalno.

Vise mu mogu pomoci saveti kako da do toga ne dodje. Preventiva je kod njega jos uvek moguca. Sta cemo sa onima kod kojih to nije slucaj?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 18:18:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.155 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.