Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:02:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Brak, put bez povratka...  (Pročitano 14795 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Пошто ти не одговара било шта што ми кажемо, мислим да би било најбоље да ти сам нађеш решење и решиш његову породичну ситуацију.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
meni se cini i da je kod njega proradila sujeta? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ne znam na osnovu cega si to zakljucila, ali gresis. Vec sam par puta rekao da je Simijon dala korektno misljenje, a ima i nekih koji, do duse, nisu usko vezana za sustinu teme, ali mogu biti od koristi.
Izmedju ostalih i ovo koje si ti postavila:

"Rijetki susreti koje roditelj koji ne živi sa svojom djecom, s njima ima, ne mogu nadoknaditi
svakodnevni kontakt. Ipak takvi susreti mogu biti toliko kvalitetni, zanimljivi, edukativni,
veseli… da predstavljaju i djetetu i roditelju pravi doživljaj. Uostalom, bolje je biti s djecom
jedan kvalitetni sat nego cijeli tjedan raditi ili gledati TV i ušutkavati djecu koja svojim pitanjima
ometaju to gledanje."

Doduse, vec je sve to receno i ranije, na ovaj ili onaj nacin, pa sam zato rekao to zbog cega si se ti osetila povredjenom. Nije mi bio cilj da uvredim bilo koga, vec da dodjemo zajedno do nekog zakljucka. Ocigledno je da pojedini (kao i obicno) pisu o onome o cemu bi zeleli, a ne o cemu bi trebalo da pisu.

Dalje, nema potrebe za malicioznoscu, jer bi i mnogi sa prosecnim koeficijentom inteligencije (a ti si iznad toga) mogli zakljuciti da ja ne pokusavam da resim problem svoga prijatelja, vec sam samo hipoteticki postavio njegovu pricu.

Recimo, korektno je i ovo sto si ranije napisala, zato nemoj to kvariti: Smiley

Како заштитити оца? Не знам, вероватно само судским путем ако је немогућ неки нормални договор са мајком детета.
Шта радити ако мајка  у суштини и не жели децу због деце већ као средство уцене и изнуде? Борити се на суду до последњег атома снаге, али притом повести рачуна како све то може да утиче на децу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ne znam kome si posvetio ovaj post, jer ja nista od toga nisam napisala?
zakljucak da je i on sujetan izvela sam iz tvog posta u kome se kaze da on ne bi dozvolio da se dete izvede iz kuce bez krvi( parafraziram)...
muskarac moze da voli svoje dete i to je cinjenica, ali takodje treba da zna da mu je dok je malo, ipak potrebnija majka...
ako majka vec zlostavlja dete, ne bi ti o tome pisao ovde, jer bi isti ovaj muskarac delao po tom pitanju(obzirom da ga beskrajno voli, na kraju bi joj cak i oteo dete samo da ga ne zlostavlja vise), i u to sam sigurna !
Kako se cini , da majka ne zlostavlja dete...
Prema tome rec je o cistoj sujeti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Мислим да се у целој причи ( и не само у овој) управо ти осећаш увређеним и повређеним. У чему је узрок и проблем, не могу и не желим да улазим.
Сигурна сам да постоји нешто много више од твог "имагинарног" пријатеља, превише емотивно реагујеш на "имагинарну ситуацију". Но, не бих о томе.
Ми смо ти дали неколико могућих солуција, на жалост, мислим да их више и нема...то што ти очекујеш ( а ретко ме осећај вара) неки специфичан одговор, као потврду свог мишљења, а ми тај суд никако не износимо...то је већ друг ствар.

Мени је жао мушкараца који лоше прођу у браку, али на крају, сами су бирали са ким ће да живе. Ретке су те жене које се баш толико промене у браку и постану неподношљиве. Или нису искористили прилику да их добро упознају, или нису желели да виде. Праве жртве су сигурно деца и њих бих увек заштититла па по цену и татиних и маминих "суза". И ово што сам рекла важи и за жене које пристају да буду жртве брака зарад деце и њихове добробити. Ма које црне добробити, нема ту ничег сличног.

Дакле, када постављате хипотетичка питања и желите да нас ставите у хипотетичке ситуације, морате бити спремни да добијете свакакве одговоре, не само оне који вам се свиђају.
IP sačuvana
social share

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
ne znam kome si posvetio ovaj post
Ako ti kazem da nisam tebi, da li bi mi verovala?  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 13:35:28 od vrcomm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
pa dobro, da li onda shvatas da je rec o sujeti?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Сигурна сам да постоји нешто много више од твог "имагинарног" пријатеља, превише емотивно реагујеш на "имагинарну ситуацију". Но, не бих о томе.
Da, u pravu si....to nisam ni sporio. Rekao sam i ranije da poznajem nekoliko ljudi koji su bili ili jesu u takvim situacijama. Medju njima je i neko ko je meni veoma blizak rod.

Citat
Ми смо ти дали неколико могућих солуција, на жалост, мислим да их више и нема...то што ти очекујеш ( а ретко ме осећај вара) неки специфичан одговор, као потврду свог мишљења, а ми тај суд никако не износимо...то је већ друг ствар.
Koje je to moje misljenje ciju potvrdu trazim?  Smile
btw, veruj mi....tvoj osecaj ume veoma da te prevari.

Citat
Мени је жао мушкараца који лоше прођу у браку, али на крају, сами су бирали са ким ће да живе. Ретке су те жене које се баш толико промене у браку и постану неподношљиве. Или нису искористили прилику да их добро упознају, или нису желели да виде. Праве жртве су сигурно деца и њих бих увек заштититла па по цену и татиних и маминих "суза". И ово што сам рекла важи и за жене које пристају да буду жртве брака зарад деце и њихове добробити. Ма које црне добробити, нема ту ничег сличног.
Kao sto sam ti vec rekao, osecaj ti je na klimavim nogama, tako da ova insinuacija (kao i mnoge tvoje) zaista poprima oblik malicioznosti. Ali, izgleda da si to jednostavno- ti.

Citat
Дакле, када постављате хипотетичка питања и желите да нас ставите у хипотетичке ситуације, морате бити спремни да добијете свакакве одговоре, не само оне који вам се свиђају.

Opet, opet...i opet, pitanje je bilo krajnje jasno, i ti to znas. Hipoteza je bila u primeru, da bi se shvatio kontekst teme.

Ako vec nemas sta da kazes vezano za temu, cemu sve ovo?

Sofija, mozda i jeste, ali to nije tema....pliiiiizzzz  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
pa ako dajes potvrdan odgovor upravo si naso i resenje za problem!!!!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Да, ја сам малициозна...али ти не знаш шта хоћеш.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 20:02:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.