Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 09:59:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boziji Narod  (Pročitano 35467 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia Luvmya 520
Ako bi Bog birao jedan narod nad svim drugima to bi znacilo da su drugi narodi van Boga sto bi ga ucinilo veoma limitiranim i nadasve priglupim Bogom - jer kako bi inace mogli shvatiti nekoga ko smatra da je sveprisutan deo svega i sve je deo njega moze pri zdravoj pameti da "izabere" narod zbog bilo cega. Bog se javlja i  javljao u svakom narodu na ovoj planeti - svi smo izabrani a jedini nacin da to zaista budemo je da prihvatimo tu cinjenicu. Exkluzivnost i umisljenost specijalnosti po bilo kojoj liniji nas samo udaljava od istine i Boga koji jeste istina.
Bog ne bira, on kreira, sve ide tacno onako kako je kreirano. Nijedan covek (pa ni Bog) nije mogao da bira narod svog Oca.
Kome se to Bog javljao ? o cemu pricas ?
Isus je bio Mesija koji se pojavio u narodu koji je njegov Otac kreirao/odredio/definisao.
Bog je zvao jevreje "Moj narod" samo zato sto se u njemu rodio njegov Sin, Isus je jevrejin zbog majke a ne zbog Oca, za jevreje otac nije bitan. Potpuno izopaceno i nelogicno ali sta cemo, jevreji su takvi morali da budu, da nisu, i oni bi narodnost gledali po ocu.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja opet ne razumem ako spasenje dolazi kroz Rec jer mislis na molitvu pojedinca  ili Boziju objavu na primer
" Amin, neka tako bude" samo jedno veliko Bum i nema nas vise ovde na zemlji ,naravno ukoliko smo izabrani.

Sta ce biti sa Budistima?

« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 17:02:32 od Plavokosi Andjelak »
IP sačuvana
social share
Kada bi pametni uvek popustali, svetom bi vladali samo glupi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
 ne stvara bog narode , vec narodi stvaraju bogove  Smile . svaki je bog ogledalo dushe tog naroda :

osvetoljubivi,podmukli  i zli jahve iz starog zaveta je slika i prilika osobina naroda koji ga je stvorio  Smile ,dok su slovenski bogovi sasvim dobro opisivali shiroku ,ponekad divlju ,ponekad pitomu dushu slovenskih naroda . problem sa nama srbima je shto smo izgubili svoje bogove i zato ne mozemo nikako da se snadjemo u vremenu i prostoru ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia Luvmya 520
Ja opet ne razumem ako spasenje dolazi kroz Rec jer mislis na molitvu pojedinca  ili Boziju objavu na primer
" Amin, neka tako bude" samo jedno veliko Bum i nema nas vise ovde na zemlji ,naravno ukoliko smo izabrani.
Zaboravila sam termin za to nestajanje dobrih ili njihov trenutni prelazak u raj ali sam videla na tu temu
Jovanovog otkrovenja par filmova i citala sam jednu knjigu da ce se to desiti u krajnjim danima i da ce na zemlji ostati samo zli i gresni da se muce jos sedam godina pod upravom Zveri i njegovog proroka .

Pa znas kako neko recima moze da te razveseli i usreci a neko moze da te razbesni i unesreci. Sve ovo sto ti ja govorim je samo ono sto govori biblija, ja nisam vernik, rodjen sam bez mogucnosti verovanja.
Kapiras, biblija ti ne govori sta da radis, ona samo govori sta ce ti se desiti, a mogu da ti se dese samo dve stvari, da umres ili da predjes u vecnost u telu koje imas ( u cega ulaze sve moguce "modifikacije" ).
Isus, Duh Boziji je rec istine, Jovan 6:63 " Duh je ono što oživljava; telo ne pomaže ništa. Reči koje vam ja rekoh duh su i život su. " Jovan 6:44 "Niko ne može doći k meni ako ga ne dovuče Otac koji me posla; i ja ću ga vaskrsnuti u poslednji dan."
Istina je svuda oko nas, istina je rec o onome sto postoji, oni koji su u Istini/Hristu ( ne svojom voljom posto ona ne postoji ) u svom umu imaju samo istinu, znaci nije istina da neko sve zna, samo je stvar u tome da
je sve sto neko zna - istina, da ne postoji verovanje.
Verovatno si mislila na fizicko "vaznesenje" koje reklamiraju religije, a ustvari to je samo metafora za ovo sto sam ti objasnjavao, svest koja procesuje samo istinu, samo realnost, to stanje je iznad ili "vazneto" u odnosu na
lazi i bajke u kojima zivi religija.
Nigde ne pise da ce ostati samo gresni u momentima shvatanja svih ljudi na Planeti da je Bog medju nama, Otkrovenje 20:9 " I iziđoše na širinu zemlje (gresni), i opkoliše logor svetih, i grad ljubazni; i siđe oganj od Boga s neba, i pojede ih. "
Zemlja iz koje je Bog rodom i rodni grad, koji se figurativno naziva "Novi Jerusalim" a mozda je Novi Beograd ili
Novi Becej ili ko zna koji vec grad moze da bude taj "New York" ili "novi sad"....... Ali sigurnio je neki grad u kojem postoji izlaz ili ti "Exit" iz ove smrtne realnosti.
Moram na posao..... cao.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Interesantno ,znaci mislite da je Isus preziveo raspece i da kao Bog jos uvek zivi medju nama ,
To je super ideja,da li mislite da bi kao takav bio sposoban imati svoju porodicu i decu ili zivi kao samotnjak .
Zar mu srce nebi bilo ispunjeno tugom zbog stvari koje se desavaju ili su njegova osecanja drukcija ,
sto navodi na pomisao da ako je Isus stvarno bio Bog i ne oseca bol poput nas, onda je njegovo mucenje na krstu bilo samo pozoriste za nas da bi probudio nasu samilost .
« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 17:49:17 od Plavokosi Andjelak »
IP sačuvana
social share
Kada bi pametni uvek popustali, svetom bi vladali samo glupi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Bosch ima centrifugu
ne stvara bog narode , vec narodi stvaraju bogove  Smile . svaki je bog ogledalo dushe tog naroda :

Eh prijatelju koliko je to samo istina - nemas pojma.

@eyepheelYU

Vidis ti zakljucujes o pojmu boga na osnovu jedne knjige koja je napisana pre par hiljada godina i vremenom prepisivana i modifikovana od strane svakog mocnika koji je time nasao za shodno da doprinese "bozijoj istini".

DA istina je da Bog kreira ali on kreira kroz nas jer je njegova kreativna energija kako njegova tako i nasa sustina. Samim tim kako BF rece - ljudi kreiraju Bogove po sopstvenoj slici a ne obratno. I bas zbog kreativne moci ljudi koja postoji u svakom narodu na ovoj planeti Bog je dao svakome mogucnost da ga spozna. Nema izabranih, nema exkluzivnih - nema manje ili vishe vrednih. Svaka trunka bozije kreacije je podjednako vredna kao i sam Bog jer izmedju dva nema nikakve razlike. Kako bi drugacije Bog mogao da bude ono sto jeste. Pocni da vidis razliku i prestajs da vidis istinu - ukljuci sve u svoj pogled i videces Boga u kreaciji.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Interesuje me, posto je forum pun izjava "Srbi Boziji narod", kako je moguce da su Srbi Boziji narod kada za Boga imaju jevreja ?
" Gospod Bog Isus Hrist " kako ga vernici ciji je on Bog nazivaju je jevrejin kome je majka jevrejka, oceva narodnost se ne zna, ali je za jevreja vazna majka a ne otac.
Znaci, jevrejima (narodnost svih koji su pisali Bibliju) je data rec, "Gospod Bog Isus Hrist" je jevrejin, a Srbi koji sa
jevrejima blage veze nemaju su "Boziji narod".  Smile
U Otkrovenju pise da ce Gospod Bog da se pojavi u svom narodu koji ce biti vecno njegov i on ce vecno biti njihov
Gospod Bog. Da li ce se "Gospod Bog Isus Hrist" vratiti kod jevreja ili kod Srba, posto "silazak na zemlju sa oblakom"
moze da se izvede samo na jednoj lokaciji ?
Posto "hriscani" veruju da su ove reci bukvalne " I tada će se pokazati znak Sina čovečijeg na nebu; i tada će proplakati sva plemena na zemlji; i ugledaće Sina čovečijeg gde ide na oblacima nebeskim sa silom i slavom velikom."

Ma kakav božiji narod  Smile tako nešto ne postji jer je preduslov za to postojanje boga. Ja sam jevrej i voleo bih da verujem da su jevreji božiji narod ali nisu, a srbi su to još manje. Ali da, vaš bog je naš čovek  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jan 2010, 04:55:47 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia Luvmya 520

osvetoljubivi,podmukli  i zli jahve iz starog zaveta je slika i prilika osobina naroda koji ga je stvorio  Smile ,dok su slovenski bogovi sasvim dobro opisivali shiroku ,ponekad divlju ,ponekad pitomu dushu slovenskih naroda . problem sa nama srbima je shto smo izgubili svoje bogove i zato ne mozemo nikako da se snadjemo u vremenu i prostoru ...
Narodi nemaju nikakve veze sa religijom, pripadati narodu je jedna stvar a verovati u bajke za odrasle je nesto sasvim drugo. Neki ljudi su stvorili lazi o laznim bogovima u koje neki ljudi veruju.
Citat: Plavokosi Andjelak
Interesantno ,znaci mislite da je Isus preziveo raspece i da kao Bog jos uvek zivi medju nama ,
To je super ideja,da li mislite da bi kao takav bio sposoban imati svoju porodicu i decu ili zivi kao samotnjak .
Zar mu srce nebi bilo ispunjeno tugom zbog stvari koje se desavaju ili su njegova osecanja drukcija ,
sto navodi na pomisao da ako je Isus stvarno bio Bog i ne oseca bol poput nas, onda je njegovo mucenje na krstu bilo samo pozoriste za nas da bi probudio nasu samilost .
Ne, apsolutno ne. Ja znam da je Bozija zrtva nesto sto ne nastavlja zivot, kao i svaka druga zrtva koju su jevreji prinosili. Isus je bio "Bozije jagnje" koje je odvedeno na klanje zato sto Bog toliko voli ljude da je to morao da uradi. Isus je na raspecu umro, vratio se u smrtnost i negde je umro pravom smrcu.
Da li je imao potomstvo ? je nezgodno pitanje za koje religija nece ni da cuje.
Najbolje prorocanstvo koje sazeto govori o njegovom zivotu i smrti, Isaija 53 u osmom stihu kaze
" Od teskobe i od suda uze se, a rod Njegov ko će iskazati? Jer se istrže iz zemlje živih i za prestupe naroda mog bi ranjen. "

Ako citiramo Isusove reci da njega zna samo njegov Otac, Matej 11:27 " Sve je meni predao Otac moj, i niko ne zna Sina do Otac; niti Oca ko zna do Sin i ako kome Sin hoće kazati. " onda je veoma inteligentno ne pricati o tome sto se desilo Isusu kada se razisao sa svojim Apostolima u Galileji.
James Cameron ( tip koji je rezirao Titanic i Avatar ) je napravio film o pronalasku Isusovog groba.

Ljudi koji zive vecno nemaju emocije, emocije su verovanja koja dovode lose osecaje, ljubav nije emocija nego
lep osecaj koji donosi racionalna misao. Emocije su suprotno od svesti, razuma.

Biblija opisuje da je Isus osecao svaki momenat mucenja bas kao i svaki drugi covek, sto ne znaci da ti moras da prolazis kroz mucenje da dodjes do vecnosti, uostalom videces i sama, sigurno ti se nece desiti ono sto nije moralo da ti se desi.
Citat: decky999
Vidis ti zakljucujes o pojmu boga na osnovu jedne knjige koja je napisana pre par hiljada godina i vremenom prepisivana i modifikovana od strane svakog mocnika koji je time nasao za shodno da doprinese "bozijoj istini".

DA istina je da Bog kreira ali on kreira kroz nas jer je njegova kreativna energija kako njegova tako i nasa sustina. Samim tim kako BF rece - ljudi kreiraju Bogove po sopstvenoj slici a ne obratno. I bas zbog kreativne moci ljudi koja postoji u svakom narodu na ovoj planeti Bog je dao svakome mogucnost da ga spozna. Nema izabranih, nema exkluzivnih - nema manje ili vishe vrednih. Svaka trunka bozije kreacije je podjednako vredna kao i sam Bog jer izmedju dva nema nikakve razlike. Kako bi drugacije Bog mogao da bude ono sto jeste. Pocni da vidis razliku i prestajs da vidis istinu - ukljuci sve u svoj pogled i videces Boga u kreaciji.
Ta knjiga govori da je Bog rec i da covek nista vise od toga nece moci da shvati.
Rec je donela svest coveku i stvorila ove ljude koji danas postoje i rec ce neke od ljudi koji danas postoje da
prenese u vecnost.
Ljudi su jedina sustina njegovog stvaranja, njegov plan je da vecnost provede sa ljudima kao jedan od njih.
Nikada nisu postojala dva ista coveka, tako da su "ekskluzivni" samo oni koji ne budu umrli, a ti ( ili bilo ko drugi ) sigurno nemas znanje onoga sto se nije desilo. Opet ponavljam da su ljudi Bozija kreacija a ne materijalni svet oko ljudi. U vecnosti memorija a samim ti i koncept "Boga" ne postoji, svi ljudi koji ce biti vecni su
u identicnoj fizickoj poziciji sa onom u kojoj je Bog ali samo ce Bog znati da je On - Bog, zato se Bog ne moze videti u svojoj Kreaciji, niti se Kreacija vidi u Bogu.
Citat: framling

Ma kakav božiji narod  Smile tako nešto ne postji jer je preduslov za to postojanje boga. Ja sam jevrej i voleo bih da verujem da su jevreji božiji narod ali nisu, a srbi su to još manje. Ali da, vaš bog je naš čovek  Smile
Bog nema nikakve veze sa jevrejima sto im je veoma jasno objasnio kroz glavne jevrejske proroke,
Isaija 65:1 " Potražiše me koji ne pitahu za me; nađoše me koji me ne tražahu; rekoh narodu koji se ne zove mojim imenom: Evo me, evo me. "
A jevreje ocekuje ova sudbina 65:12 " Vas ću izbrojati pod mač, i svi ćete pripasti na klanje, jer zvah a vi se ne odazivaste, govorih a vi ne slušaste, nego činiste šta je zlo preda mnom i izabraste šta meni nije po volji. "

Naglasavam da ja samo citiram ono sto su jevreji pisali o svojoj sudbini koju im je Bog dao na uvid, nemam nista protiv jevreja ili bilo kog drugog naroda.

Posto je Bog covek kojeg niti jedan drugi nece moci da shvati..... " Jer misli moje nisu vaše misli, niti su vaši putevi moji putevi, veli Gospod; " niti bilo ko moze da zna koji covek je Bog... " I reče: Ali nećeš moći videti lice moje, jer ne može čovek mene videti i ostati živ. " tako da samo Bog zna da je On - Bog i koji narod je njegov po rodjenju a koji po spasenju..... " A oči su Mu kao plamen ognjeni, i na glavi Njegovoj krune mnoge, i imaše ime napisano, kog niko ne zna do On sam. "........ " I čuh glas veliki s neba gde govori: Evo skinije Božije među ljudima, i živeće s njima, i oni će biti narod Njegov, i sam Bog biće s njima Bog njihov."

IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6

Narodi nemaju nikakve veze sa religijom, pripadati narodu je jedna stvar a verovati u bajke za odrasle je nesto sasvim drugo. Neki ljudi su stvorili lazi o laznim bogovima u koje neki ljudi veruju.

naprotiv , itekako imaju . ti si izvanredan primer za to  Smile :

********************************************************************************* (******************************************* Smile) . u skladu sa tim , i bozanstvo kojem si sklon je bez tih "primitivnih " tradicionalnih elemenata i gotovo je lisheno emotivnih aspekata ,svedeno je na chist logos.

ipak , prilichno ti je krivo shto drugi ne mogu da tako lako odbace ta "sujevreja"  Smile i ne prihvataju tvoju savrshenu tvorevinu .potpuno ti je strana ideja da je za njih religija kolektivni dozivljaj ,jer je za tebe skoro iskljucivo lichan i individualan  . to shto se vezujesh za hriscanstvo je samo da bi olakshao sebi "propovedanje" - u sushtini tvoja poruka je anti-hriscanska ,gotovo atetistichka .

Edit by Lightsoft: Bez tih stvari.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Jan 2010, 15:11:32 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: bf_109_g_6

naprotiv , itekako imaju . ti si izvanredan primer za to  Smile :

kao chovek koji usled sticaja raznih okolnosti nema nacionalnu pripadnost , ti se osecash prilichno usamljeno i pomalo si ljut i frustriran  zbog toga (izraz tikva bez korena odgovara toj situaciji  Smile) . u skladu sa tim , i bozanstvo kojem si sklon je bez tih "primitivnih " tradicionalnih elemenata i gotovo je lisheno emotivnih aspekata ,svedeno je na chist logos.

ipak , prilichno ti je krivo shto drugi ne mogu da tako lako odbace ta "sujevreja"  Smile i ne prihvataju tvoju savrshenu tvorevinu .potpuno ti je strana ideja da je za njih religija kolektivni dozivljaj ,jer je za tebe skoro iskljucivo lichan i individualan  . to shto se vezujesh za hriscanstvo je samo da bi olakshao sebi "propovedanje" - u sushtini tvoja poruka je anti-hriscanska ,gotovo atetistichka .

Jel' ti to vredjas ? Ja sam 100% Srbin.
Kakvo "bozanstvo" kojem sam ja naklonjen ? Ja koji sam jedini na ovom forumu koji objasnjava da biblija govori da ce samo Bog znati Boga sam necemu naklonjen ?
Ja se vezujem za "hriscanstvo" ?
Moja poruka je anti-laz, a cinjenica je da "hriscanstvo" nije istina.

( A sada cu da prijavim ovaj post kao "uvredu drugog clana", nisam nimalo uvredjen tvojim izjavama, nego cisto da uticem na tvoju komunikacionu vestinu, posto nisi naucio da komuniciras kako nalazu pravila komuniciranja ovde gde zelis da komuniciras. )
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 09:59:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.