Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 10:59:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boziji Narod  (Pročitano 35400 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia 950
Dobro YU,a da li si ikada pomislio da ovaj narod,koji sebe naziva bozijim,iole zna nesto o tome sto si ti sada objasnio.Da se razumemo po tvojoj teoriji to je tako,i ja se licno slazem kao sto sam se i sa Coolranerovom slozio.
Ovaj tvoj tekst je napisan odlicno da svako bez imalo muke shvati zasto nismo "boziji narod" vec "spaseni" ili ti narod koji zivi sa gospodom.

Ali pogledaj oko sebe,sire,koliko ljudi malo znaju o tome npr. da jevrejski,armejski,nije bio prvi jezik vec da je nadjen na nasim prostorima.Koliko njih zna da ce se Bog pojaviti u tom narodu koji govori taj jezik.Ko zna da su Jevreji do isusa smatrani bozijim narodom.Ko zna...tacnije koliko ljudi iz naseg okruzenja zna to...
Postavim se na mesto jedne necije,neko mi je upravo rekao da smo mi Srbi "boziji narod"...vauuuu,kako to inponuje,mi smo boziji narod...naravno da cu to prihvatiti bez razmisljanja i prozvacu sebe i svakoga do sebe i celu svoju naciju ''Boziji narod"
Recimo da smo zakljucaili zasto nismo ''Boziji narod'' hajde da nadjemo tu barabu koja nas u to uveri Smile

Nekidnapujem,nekomplikujem niti bilo sta zlonamerno radim na temi,samo hocu da diskusiju preusmerim na drugi pravac i nista vise.Ovako vec sada ova tema moze da polako u gasenje ali ako se neko potrudi da sazna odakle je prvobitno stiglo to da smo mi "Boziji narod" tema ce bogami da se oduzi.
Postavimo prosta pitanja: Ko je prvi iskoristio ovu frazu?Kada?Gde?Sta je time zeleo i koje efekte je postigao,koristeci ovu frazu?Da li se zbog ove fraze narod promenio ili zbunio?Da li je zeljeni efekat postignut i kada se to prikazalo? Etw....???????
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520
Dobro YU,a da li si ikada pomislio da ovaj narod,koji sebe naziva bozijim,iole zna nesto o tome sto si ti sada objasnio.Da se razumemo po tvojoj teoriji to je tako,i ja se licno slazem kao sto sam se i sa Coolranerovom slozio.
Ovaj tvoj tekst je napisan odlicno da svako bez imalo muke shvati zasto nismo "boziji narod" vec "spaseni" ili ti narod koji zivi sa gospodom.

Ali pogledaj oko sebe,sire,koliko ljudi malo znaju o tome npr. da jevrejski,armejski,nije bio prvi jezik vec da je nadjen na nasim prostorima.Koliko njih zna da ce se Bog pojaviti u tom narodu koji govori taj jezik.Ko zna da su Jevreji do isusa smatrani bozijim narodom.Ko zna...tacnije koliko ljudi iz naseg okruzenja zna to...
Postavim se na mesto jedne necije,neko mi je upravo rekao da smo mi Srbi "boziji narod"...vauuuu,kako to inponuje,mi smo boziji narod...naravno da cu to prihvatiti bez razmisljanja i prozvacu sebe i svakoga do sebe i celu svoju naciju ''Boziji narod"
Recimo da smo zakljucaili zasto nismo ''Boziji narod'' hajde da nadjemo tu barabu koja nas u to uveri Smile

Nekidnapujem,nekomplikujem niti bilo sta zlonamerno radim na temi,samo hocu da diskusiju preusmerim na drugi pravac i nista vise.Ovako vec sada ova tema moze da polako u gasenje ali ako se neko potrudi da sazna odakle je prvobitno stiglo to da smo mi "Boziji narod" tema ce bogami da se oduzi.
Postavimo prosta pitanja: Ko je prvi iskoristio ovu frazu?Kada?Gde?Sta je time zeleo i koje efekte je postigao,koristeci ovu frazu?Da li se zbog ove fraze narod promenio ili zbunio?Da li je zeljeni efekat postignut i kada se to prikazalo? Etw....???????
Nemam niti jednu teoriju, niti mi je jasno gde si ti video teoriju u onome sto sam rekao.
Biti deo Bozijeg naroda nema nikakav znacaj, kao ni bilo sta drugo, kada je sve Bozija Volja. Niko nije mogao da bira da pripada jenoj narodnosti ili da ne pripada narodnosti u kojoj je rodjen.
Isus Hrist ili Nikola Tesla nisu imali znacaj zato sto su pripadali nekom narodu, nego zato sto su bili to sto su bili.
Isto tako Bog nije stvorio sve ove narode koji postoje da bi spasao samo svoj narod. Nista sto je stvoreno nije moglo biti stvoreno uzalud, posto sve i dalje postoji.
Nije mi jasno kakve veze ima koliko ljudi zna gde su se pojavili simboli koji predstavljaju rec/jezik sa cinjenicom da postoje dokazi i ljudi koji to znaju. Bitni su neosporeni dokazi a ne koliko ljudi to zna i kakav
znacaj sve to ima. Istina nema znacaj, ona jednostavno govori ono sto jeste, to sto postoji.

Evo da pokusam jos vise da ti objasnim beznacajnost "Bozijeg naroda". Po Bibliji, Boziji narod nikada nece znati da je Boziji narod, posto niko nikada nece znati ko je Bog.
Jevreji su bili Boziji narod i kod njih se pojavio Bog, Isus iz Nazareta koga je skoro celokupan jevrejski narod odbacio kao Boga, isto tako ce ovaj danasnji Boziji narod skoro celokupno odbaciti Boga posto su prihvatili
jevreja za svog Boga.
Kroz Isaiju je lepo objasnio da je njegov izabrani narod u kojem ce se On pojaviti onaj koji ga nije znao/zvao ;
" Potražiše me koji ne pitahu za me; nađoše me koji me ne tražahu; rekoh narodu koji se ne zove mojim imenom: Evo me, evo me. "
Sto znaci ;
"hriscani" ne pitaju za njega, nego za njegovog Sina, medju njima ce se pojaviti, rekao je narodu koji se zove po
imenu njegovog Sina ("hriscani") Evo me, Evo me.

Dolazak Mesije i Dolazak Gospoda je potpuno identican dogadjaj, i jedan i drugi se pojavljuju u narodu koji
ih ne trazi i ne zeli.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia 950
Opet kazem sve je to uredu,dobro malo je grubo nazvati teorija ali mozemo ovo nazvati misljenjem...
Ova nacija sebe naziva ''BozijimNarodom" a siguran sam da veci deo njih i nezna zasto tako sebe naziva,da ljudi iole znaju nesto o ''bozijem narodu'' i koliko je beznacajno nebi sebe tako nazivali.

Vazne su posledice i znacaj svega ovoga,zasto,evo cist primer skoro sam gledao neki dokumentarac koji opisuje one dane za vreme bombardovanja kada je narod izlazio na ulice i drzao ono smesno target na grudima prkoseci bombama.Lik koji je uzimao interviuje naleteo je na nekoliko obicnih ljudi koji kazu onako sa ponosom ili se tese,lazu sami sebe kao nemogu nam bombe nista ni amercka sila jer mi smo jaki mi smo ''BozijiNarod"  Smile
Bas sam gledao to i malo me nasmejalo ali opet eto kakvu svest u coveku probudi to ''Boziji narod",sedimo na Savskom mostu bombe ce nas zaobici jer smo boziji narod,mislim hajde kako to da shvatimo realno razmisljajuci.
I uopste svih tih 70 dana bombardovanja to boziji narod si mogao da cujes na svakom koraku.
To dokazuje ono sto sam napisao da je neko mozda namerno rasturio tu prpagandu...o tome bih ja ovde da diskutujem ako iko hoce da diskutuje u tom pravcu....
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520
Opet kazem sve je to uredu,dobro malo je grubo nazvati teorija ali mozemo ovo nazvati misljenjem...
Ova nacija sebe naziva ''BozijimNarodom" a siguran sam da veci deo njih i nezna zasto tako sebe naziva,da ljudi iole znaju nesto o ''bozijem narodu'' i koliko je beznacajno nebi sebe tako nazivali.

Vazne su posledice i znacaj svega ovoga,zasto,evo cist primer skoro sam gledao neki dokumentarac koji opisuje one dane za vreme bombardovanja kada je narod izlazio na ulice i drzao ono smesno target na grudima prkoseci bombama.Lik koji je uzimao interviuje naleteo je na nekoliko obicnih ljudi koji kazu onako sa ponosom ili se tese,lazu sami sebe kao nemogu nam bombe nista ni amercka sila jer mi smo jaki mi smo ''BozijiNarod"  Smile
Bas sam gledao to i malo me nasmejalo ali opet eto kakvu svest u coveku probudi to ''Boziji narod",sedimo na Savskom mostu bombe ce nas zaobici jer smo boziji narod,mislim hajde kako to da shvatimo realno razmisljajuci.
I uopste svih tih 70 dana bombardovanja to boziji narod si mogao da cujes na svakom koraku.
To dokazuje ono sto sam napisao da je neko mozda namerno rasturio tu prpagandu...o tome bih ja ovde da diskutujem ako iko hoce da diskutuje u tom pravcu....
Kako moze krvna linija/pripadnost jednom narodu da bude misljenje ?
Samo neki Srbi imaju misljenje da smo mi Boziji Narod kao sto je Nikola Urosevic Gedza ;

ali ta izjava je u suprotnosti verovanju Srpske Pravoslavne Crkve ciji je "Gospod Bog" rodom iz Judeje.
Nije mi jasno o kakvoj propagandi govoris i kakve koristi je neki narod imao zato sto je sebe zvao "Boziji".
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49973
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
У књизи пророка Исаије налазимо дио текста у којем он свједочи да нико од народа који призивају и славе Бога њему није претежнији, били то Јевреји, Египћани или Асирци:

"У то ће вријеме бити олтар Господњи усред земље Мисирске, и споменик Господњи на међи њезиној; И биће знак и свједочанство Господу над војскама, у земљи Мисирској. Кад стану викати ка Господу на насилнике, он ће им послати спаситеља и кнеза и избавиће их. И биће познат Господ Мисирцима, и познаће Мисирци Господа у то вријеме, и служиће му жртвама и дарима, и завјетоваће завјете Господу, и извршиваће. Тако ће Господ ударити Мисир, и ударив исцијелиће, јер ће се обратити ка Господу, умолиће му се, и исцијелиће их. У то ће вријеме бити пут из Мисира у Асирску, и Асирац ће ићи у Мисир и Мисирац у Асирску, и служиће Господу Мисирци с Асирцима. У то ће вријеме Израиљ бити трећи с Мисирцима и Асирцима, и биће благослов посред земље. Јер ће их благословити Господ над војскама говорећи: да је благословен  мој народ Мисирски и Асирски , дјело руку мојих, и нашљедство моје, Израиљ."

(Исаија 19,25)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520
У књизи пророка Исаије налазимо дио текста у којем он свједочи да нико од народа који призивају и славе Бога њему није претежнији, били то Јевреји, Египћани или Асирци:

"У то ће вријеме бити олтар Господњи усред земље Мисирске, и споменик Господњи на међи њезиној; И биће знак и свједочанство Господу над војскама, у земљи Мисирској. Кад стану викати ка Господу на насилнике, он ће им послати спаситеља и кнеза и избавиће их. И биће познат Господ Мисирцима, и познаће Мисирци Господа у то вријеме, и служиће му жртвама и дарима, и завјетоваће завјете Господу, и извршиваће. Тако ће Господ ударити Мисир, и ударив исцијелиће, јер ће се обратити ка Господу, умолиће му се, и исцијелиће их. У то ће вријеме бити пут из Мисира у Асирску, и Асирац ће ићи у Мисир и Мисирац у Асирску, и служиће Господу Мисирци с Асирцима. У то ће вријеме Израиљ бити трећи с Мисирцима и Асирцима, и биће благослов посред земље. Јер ће их благословити Господ над војскама говорећи: да је благословен  мој народ Мисирски и Асирски , дјело руку мојих, и нашљедство моје, Израиљ."

(Исаија 19,25)

Proroci su mogli da koriste samo onu terminologiju koja im je bila poznata, Isaija je koristeci poznate termine
opisao situaciju koja ce se desavati kada se bude desio Dan Boziji. "Egipat" (ili u nasem prevodu "Misir") samo
predstavlja narode koji su protiv Bozijeg Naroda.
Pogresio si zarez u poslednjoj recenici koja pravilno glasi " da je blagosloven moj narod Misirski, i Asirski delo ruku mojih, i nasledstvo moje Izrailj. "
"Izrailj" je termin za Boziji Narod, narod koji Gospod "nasledjuje" posto ce u njemu da se pojavi, a ne u Misirskom ili Asirskom narodu koji takodje kao i svi drugi pripadaju Gospodu, posto je On vlasnik svega.
Opet, taj isti Isaija je bio kristalno jasan da taj "Izrailj" nisu vise jevreji nego neki drugi narod, i nikada se nece znati koji je to narod, posto po recima Isaije, kada se Gospod pojavi, niko vise nece znati sta je "Gospod".

Posto ce sve to sto se sada govori (Bog, bozije....) nestati u zaboravu, i nikada se vise nece u mozgu coveka pojaviti.
Sva prorocanstva o Bogu su savrsena i savrseno se uklapaju.

Svi zivi ce znati da je Bog tu, videce ga svako oko, a niko nece znati ko je On, ukljucujuci
njegov Narod. Identican scenario sa neznanjem ko je Isus Hrist, ne samo jevreja, nego i svih ostalih naroda, kojima je njegova rec propovedana. Matej 11:27 ".. i niko ne zna Sina do Otac... "

Kao sto sam u vise navrata rekao, apsolutno je irelevantno koji narod je Boziji Narod, ali je relevantno da taj
narod postoji, bas kao sto je relevantno da je jevrejski narod postojao u vreme pojave Sina Bozijeg.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 243
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

... skoro sam gledao neki dokumentarac koji opisuje one dane za vreme bombardovanja kada je narod izlazio na ulice i drzao ono smesno target na grudima prkoseci bombama.Lik koji je uzimao interviuje naleteo je na nekoliko obicnih ljudi koji kazu onako sa ponosom ili se tese,lazu sami sebe kao nemogu nam bombe nista ni amercka sila jer mi smo jaki mi smo ''BozijiNarod"  Smile
....

Gde si ti bio svih tih 70 i kusur dana? Nekako zvucis kao da sve to dozivljavas sa visine. Kao da si ti bio iznad toga, i da te se to ne tice?

Vec si stigao da postavis istorijsku distancu od tih dogadjanja...
IP sačuvana
social share
Nisam ni ateista ni teista i uvek stajem u odbranu jedne od te dve kategorije ljudi kada je ova druga napada.
Ljudi nisu svojom voljom ateisti ili teisti i niko nema racionalan razlog za kritiku jednog ili drugog stava.
Ali zato postoji racionalan razlog za kritiku tvrdnje koje ateisti ili teisti naturaju.

...imbecili i debili ogroman je zbir,
Moj glas danas odlazi u manastir...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
HTC One
Ja ga razumem. Mislim da se ne postavlja ni iznad ni ispod... ja sam bio tu, leteli tomahavci kroz blokove, ulicom, pored terasa i?

Covek je samo rekao da je bilo mase ljudi koji su zaludjeni idejom o Bozijem narodu i na osnovu toga bili spremni i da ih raznese bomba na mostu, a da oni u trenutku eksplozije i dalje misle "nece se nama nista desiti, mi smo Boziji narod".

Ne uplicite politiku u ovu temu (ako je to krajnja namera)... to sto neko ne veruje da ima takvih slucajeva kakve sam naveo ne znaci da ne bi u toj situaciji (bombardovanje) postupio isto u vezi sa mostovima... ali iz prkosa, mozda cak i nemoci pa kao jedini vid otpora, a dublji razlig je i racionalizovanje - jedno su vojni ciljevi ali ne smeju da ubijaju narod na mostovima, to cak ni njima ne bi proslo neoprosteno pred svetskom javnoscu...

Da sumiram - to sto se on smeje na ideju Bozijeg naroda (kao i ja) ne znaci da nije bio tu, da gleda sa distance i sve ostale moguce kvalifikacije... kao sto neko ispadne izdajnik srpskog naroda kada neko procita ono sto zeli a ne ono sto je napisano, ali to je vec stvar psihe (ne odnosi se na tebe)  Smile

P.S. Mislim da ima i drugih adresa na koje mozes da uputis pitanje da li su bili tu, oni koji o toj temi pricaju bez pokrica... a ima ih na temi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 625
Zastava Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Nokia 950
Citat
Gde si ti bio svih tih 70 i kusur dana? Nekako zvucis kao da sve to dozivljavas sa visine. Kao da si ti bio iznad toga, i da te se to ne tice?

Vec si stigao da postavis istorijsku distancu od tih dogadjanja...

Da se razumemo,na odbranu mosta nikada nebih stao sa misljanjem da mi bombe nishta nemogu zato sto smo ''BozijiNarod'' ali da,stao bih kao rodoljub i kao pripadnik ove nacije iz revolta prema onima koji nam nanose nesrecu.
Neznam da li ovo ima politicku podlogu i da li ima neki cilj uopste ali posledice postoje to je sigurno.Mada sta ce nam saznanje da smo ''Boziji narod'' da bi stajali na put bombama,Srbin je dovoljno blesav da to radi i iz cistog revolta Smile
« Poslednja izmena: 26. Avg 2009, 10:43:55 od Bellfago0r »
IP sačuvana
social share
Wink
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520

"У то ће вријеме бити олтар Господњи усред земље Мисирске, и споменик Господњи на међи њезиној; И биће знак и свједочанство Господу над војскама, у земљи Мисирској. Кад стану викати ка Господу на насилнике, он ће им послати спаситеља и кнеза и избавиће их. И биће познат Господ Мисирцима, и познаће Мисирци Господа у то вријеме, и служиће му жртвама и дарима, и завјетоваће завјете Господу, и извршиваће. Тако ће Господ ударити Мисир, и ударив исцијелиће, јер ће се обратити ка Господу, умолиће му се, и исцијелиће их. У то ће вријеме бити пут из Мисира у Асирску, и Асирац ће ићи у Мисир и Мисирац у Асирску, и служиће Господу Мисирци с Асирцима. У то ће вријеме Израиљ бити трећи с Мисирцима и Асирцима, и биће благослов посред земље. Јер ће их благословити Господ над војскама говорећи: да је благословен мој народ Мисирски, и Асирски дјело руку мојих,
и нашљедство моје, Израиљ."

(Исаија 19,25)
Opet, kao sto i ja neumorno govorim ni jedan narod nije "pretezniji", posto ce Gospod kao sto pise isceliti i
"Misirce i Asirce" (o kom se broju radi to je vec druga stvar), ali je potrebno napomenuti da taj "Izrailj" danas
nisu Jevreji, posto je tom istom Isaiji receno da " Potražiše me koji ne pitahu za me; nađoše me koji me ne tražahu; rekoh narodu koji se ne zove mojim imenom: Evo me, evo me. "
Jevreji se interesuju samo za Gospoda, a "hriscanski" narod ne pita za njega, niti se zovu njegovim imenom nego imenom njegovog Sina.
Niti jedan drugi "hriscanski" narod se ne uklapa u sliku Bozijeg naroda kao narod koji zivi na teritoriji Srbije, posto je po naucnim dostignucima prvi jezik (rec-Duh Boziji) bio objavljen na teritoriji Srbije.

Znaci sve je to samo u sferi observacije i koriscenja logike nad znanim cinjenicama, a ne nakakvo dokazivanje i isticanje bilo kakve vaznosti/znacaja nekog naroda.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 10:59:48
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.