Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:02:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bombardovanje smo mogli da izbegnemo  (Pročitano 37230 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
E moj Crowz, od svog tvog pisanija, jedino je tačno ono da se neko bori za nešto (recimo za neku teritoriju) pa izgubi, a neko izgubi bez ispaljenog metka. Poenta je da se nešto GUBI u oba slučaja. Samo budala nije mogla da predvidi i shvati da će Kosovo biti izgubljeno kad tad. Pogotovo u situaciji raspada Jugoslavije, koja je ipak bila nekakav faktor stabilnosti u Evropi, pa velikim silama nije bilo u interesu da se svrstavaju na šiptarsku stranu.

Prema tome, kad već znaš da nešto moraš da izgubiš, onda pametan gleda da šteta bude što manja. Bombardovanje Srbije se moglo izbeći, i čak sam siguran da bi Milošević na kraju prihvatio sporazum iz Rambujea, samo da radikalsko-patriJotski hohštapleri i ratni profiteri nisu vršili strahovit politički pritisak na Miloševića, ucenjujući ga padom Marjanovićeve vlade, što bi značilo i automatski pad Miloševića sa vlasti.

Ocigledno je da su nam misljenja totalno razlicita i nemam nameru da te ubedjujem u sopstveno. Wink

Ja pricam o prilikama 1997/98 u SRJ i o politickom okruzenju tog vremena. Zanimljivo je da meni prisivas da se sluzim zaverama Gorana Matica i te boranije, a u isto vreme pominjes radikalsko-patriJotske hohštaplere i ratni profitere? Znaci nije Sloba vladao u SRJ, vec neki Seselj i Legija?  Smile

Bombardovanje bi se moglo izbeci da:
- je SRJ imala 500 modernih lovaca;
- je SRJ imala najmodernije PVO sisteme (aj kad vec pisem, evo jedne ironicne scene u prvim danima rata: pitam ja jednog, nazvacu ga "cika": "Kakvo je stanje naseg PVO i mozemo li bilo sta uraditi?" Kaze meni taj cika: "Vidi mali, 1968 god., Beograd je bio medju 5 prvih najbranjenijih gradova u svetu. E ti sistemi koje smo tada imali, danas nas brane..." - zanimljiva prica, jel da? Smiley  );
- je SRJ imala nuklearno naoruzanje;
- je predsednik SRJ bio Boris Tadic;

Dakle, sve ono cega nije bilo tada...

Krenimo tvojom logikom iz gore citiranog... Da li, onako hipoteticki, smem da pretpostavim da ce u buducnosti Vojvodina pozeleti nezavisnost? Ili, eto, njen mali deo? Dakle, recimo da ja sada tvrdim da ce Vojvodina ili njen deo biti nezavisna kad tad, znaci bolje da se odma nacrta nova granica da ne bi narod protestvovao, da smanjimo mogucnost da neki novi radikalsko-patriJotski blok ne napravi neko sranje. Jednostavno da svedemo bilo kakvu krizu u regionu na minimum. Verujem da i sam znas da sciptarija pretenduje teritoriju do Nisa, takodje verujem da znas da siptara ima i po Kraljevu, Krusevcu i okolini, ne u velikom broju ali ih ima. Sta cemo sa Novim Pazarom, Tutinom, Sjenicom? Treba li cekati da krenu neredi i demonstracije, te akcije vehabija i slicno? Ako vec gubimo kad tad, sto ne bismo ucinili lepo svima uslugu i svi srecni, mladi i debeli?

Inace, apsolutno se slazem da se donese zakon u kome ce stajati da niko ni pod kojim okolnostima ne mora da se odazove mobilizaciji, da se ukine vojska u potpunosti, da su granice Srbije relativan pojam, itd.

Što se tiče rezolucije 1244, koliko ja znam upravo po toj rezoluciji su mnoge države priznale Kosovo, tumačeći tu rezoluciju na malo drugačiji način od tvog tumačenja. Piše tamo da se garantuje suverenitet svih država u regionu, uključujući SRJ, ali u toj istoj rezoluciji piše da će konačni status Kosova biti rešen naknadno. Svako tumači rezoluciju 1244 kako njemu odgovara.

Pre svega, rezolucija 1244 se tumaci samo onako kako kazu vodece sile(odnosno USA), nemoj samo da mi kazes kako si ti jos 1999-te tumacio rezoluciju kao dokument koji Kosovu i Metohiji garantuju nezavisnost...

Sem toga, Bus je prilikom posete siptarima izjavio istorijsku recenicu: "Odlucio sam, KiM nezavisno..."

PS.  Pročitaj jednom sporazum iz Rambujea, nemoj ovde samo da mi ponavljaš davno zaboravljene teorije zavere Gorana Matića. To je on lupetao da niko ne bi dopustio tek tako da mu strana vojska vršlja po zemlji. Kao da je NATO bio glavna tačka pregovora u Rambujeu, a ne status Kosova.

Sto se tice sporazuma iz Rambujea, procitaj ga ti ponovo, procitao sam ga bar 10 puta do sada. Probaj i njega da formulises na nacin na koji si formulisao i rezoluciju 1244. Moze se tumaciti onako kako se digne nekome, zar ne? Da li je to teorija zavere? ne bih rekao.

Nema potrebe za pominjanjem Gorana Matica i slicnih pokemona koji su imali 5 minuta "slave" u udarnim terminima. Wink

@system_V_r4

Sta god ti mislio o Srbiji, moras znati par osnovnih cinjenica o toj zemlji:

1. Srbija nije zemlja koja zivi od konstantnog ratovanja;
2. Srbija nije zemlja koja svakodnevno ubija ljude sirom sveta;
3. Ti procitaj izmedju redova i shvatices da se radi o tvojim fanovima. Wink

Kada Srbija bude imala nuklearno oruzje i uticaj u svetu, onda mozemo da se za nesto i pitamo.

Aha, znaci nukklearno oruzje je garant za uticaj? Smiley Da ga upotrebimo ako neko krene na nas, jel da?

Crowz, znaš ti i bolje.

Znaš ti dobro da se bombardovanje moglo izbeći popuštanjem međunaroj zajednici i prihvatanjem sporazuma iz Rambujea. Ali, ni u tom slučaju Kosovo mi ne bi trajno zadržali, već bi samo na papiru ono egzistiralo kao naša teritorija. Jasno je da šiptari ne bi bili zadovoljni nikakvom autonomijom i samo bi se primirili na neki period (duži ili kraći). Takva Srbija bi ličila na Makedoniju gde su šiptari ključni politički faktor u državi.

Ali, mogli smo bar da izbegnemo devastaciju infrastrukture i gubitke ljudskih života.

E, sad, ono što ti ne znaš, jer si premlad da bi znao. Ja sam služio JNA sa šiptarima i znam iz prve ruke šta šiptari misle i čemu teže još od 1912. Čoveče, oni imaju narodne pesme u kome pevaju o "danu slobode" kad će "srpski dušmani otići sa njihove zemlje". Nešto slično kao naše narodne pesme o Turcima.

Čoveče božiji, oni tako vaspitavaju svoju decu iz generacije u generaciju. Ceo šiptarski narod je uvek bio otvoreno protiv Srbije (Jugoslavije). Shvati to, šta god smo im nudili nije im valjalo, oni su imali samo jedan nacionalni cilj. I sad ti takvu nelojalnu masu dokazanih neprijatelja Srbije upoređuješ sa lojalnim građanima Vojvodine i pričaš neke načelne fraze o državnom pravu na odbranu teritorijalnog integriteta i suvereniteta.

Ne postoji niti jedan jedini racionalni razlog da razuman čovek pomisli da će Vojvodina ikada biti nezavisna, dok se za Kosovo to znalo da će se desiti kad tad. Iracionalni strahovi nacionalista nisu potkrepljeni nikakvim argumentima osim plašenjem naroda babarogom koja se zove Nenad Čanak. Inače isti taj Nenad Čanak nikada nije osvojio više od 8% glasova građana Vojvodine. Ali eto, zgodan je za raspirivanje nacionalističke histerije sa druge strane.

Čak su i Mađari lojalni građani sve ovo vreme, čak i u 90-im nikada nisam čuo ni jednog relevantnog mađarskog političara da iskazuje otvoreno separatističke i iredentističke namere. Slično se može reći i za građane Sandžaka. Čak i posle svih tortura koje su proživeli u devedesetim, sa njima se može dogovarati i pregovarati na nekoj racionalnoj osnovi. To se sa šiptarima nikada nije moglo. Nije mogao ni Pašić, ni kralj Aleksandar, ni Tito, ni Milošević, ne može ni Tadić.

Sa druge strane, od kad sam se rodio slušam od šiptara samo o separatizmu, i to čak i od šiptara koji su držali ključne funkcije u Jugoslaviji. I ti me pitaš odakle sam znao da ćemo Kosovo izgubiti kad-tad? Eto vidiš, meni je to bilo savršeno jasno na osnovu poznavanja istorije (naše i njihove), politike i ličnih kontakata sa običnim šiptarima itd. Ti verovatno nikad nisi ni video šiptara uživo, kamoli da si jeo, pio i spavao u istoj sobi sa njima.

Prema tome, nemoj meni da pričaš neke načelne priče, svakom umnom je bilo jasno da ćemo Kosovo izgubiti na ovaj ili onaj način, još kad se pojavila OVK, samo je bilo pitanje da li ćemo još dobiti i batine. I naravno, dobili smo po pički jer se Sloba zabrinuo za svoju guzicu, a ne za sudbinu naroda i zemlje.

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
"Da, ali zasto se uvek setimo zrtava kad poginu? Treba da se odlucimo, ili da ginemo zbog Kosova ili da im damo Kosovo. Ako budemo praktikovali i jedno i drugo, nece biti ni Srba ni teritorije"

Interesantno zapazanje. Samo ima tu jedna stvarcica koja se gubi iz svesti naseg naroda. Zove se CAST i, kako je krenulo, uskoroce postati ruzna rec!

Evo da generalizujem, znaci ne pricam o Srbima, vec o nekom narodu nebitno kom: taj ce se narod mozda nekad naci u situaciji da se njegova teritorija nalazi na pogresnom mestu, i uzasno ce smetati nekoj drzavi koja je u tom trenutku supersila. mozda je taj narod u dalekoj proslosti imao konflikte recimo teritorijalne prirode sa tom drzavom, koja tada eto nije bila supersila. medjutim sad je snazna i moze da se izivljava na kome oce i bas se taj narod s kojim se svadjala u proslosti nasao na putu. sad kad se tom narodu godinama sprema razbijanje i mozda unistenje sta mislis sta bi taj narod trebalo da uradi? eto najopstije pitanje.

Ako cemo da se vratimo na Srbiju, da ti kazem da je jedan poprilicno obavesten covek imena Milovan Drecun pokazao dokument iz uzvisenog demokratskog tela state departmenta iz 1985. na kome stoji mapa kako bi SFRJ trebalo da izgleda za tacno 20 godina (dakle 2005.). Tu se na toj mapi lepo vidi samostalna hrvatska, bih, slovenija i makedonija, kao i nez. kosovo. Znaci omanuli su za 3 godine. Pazi to je dokument iz 1985. kad je SFRJ bila cela! Posle i podatak da su sugave svabe dopremale ustasama oruzje da ubijaju Srbe u RSK. Znaci planirana agresija na Srbe (razlozi nisu tema) zacinjena masovnom propagandom preko svih mogucih medija gde je nas narod satanizovan do maximale, za sta su Ameri majstori.

E u ovoj situaciji kazi ti meni sta su Srbi trebali da urade? Da se predaju i da ih pokatolice posokce pomadjare pobugare posiptare i pomuslimane... ILI da se dostojanstveno brane pa sta nam Bog da. Al pazi stavljamo se na milost Bogu , bas kao i Lazarevi vitezovi, jel jedino mozemo da se stavimo na milost agresoru. Sad vidi ti sta je bolje, dostojanstvenije i casnije.

Iz tvojih mnogobrojnih postova ja mogu samo da zakljucim da je npr. za tebe Desanka Maksimovic ludaca i da su ti pisci srpske rodoljubive poezije teski idioti. Sticem utisak da ti nemas ni malo postovanja za sve ranije zrtve naseg naroda da bi mi imali svoju drzavu u kojoj bi mogli da sami odlucujemo sta cemo i kako cemo, a ne da to za nas rade ren bush obama solana i ko zna sve ko.
To je samo moje zapazanje. Izvinjavam se ako gresim.

Pozz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Emptyclip,

Nije valjda da ti je Drecun reper neke političke mudrosti. Jugoslavija je bila veštačka tvorevina koja se temeljila na veštačkoj ideologiji Titovog bratstva i jedinstva. Jugoslavija je 1985. godine imala zasebne oružane snage na teritoriji svake republike, svaka republika je imala svoju vladu i policiju.  Da takva Jugoslavija nema perspektivu posle kraha komunizma nije trebalo biti stručnjak u Stejt dipartmentu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Emptyclip,

U čemu je neko nečovek ako hoće normalnu porodicu, posao, da odgaja i školuje svoju decu ali ne zato da bi ih neodgovorne budale i salonski nacionalisti poslali po tuđim Vukovarima i Dubrovnicima u ime naopake nacionalne ideje iz devetnaestog veka?

Biti čovek ne znači samo braniti sebe od drugih, nego i ne uzimati tuđe i ono što ti ne pripada.  

Vidi ovako. U osnovnoj skoli smo citali jednu pripovetku cija se radnja desava za vreme turske vladavine u srpskoj hercegovini. Strasno mi je krivo sto nisam zapamtio kako se zove ni ko je pisac ali sam itekako zapamtio sustinu. Pripovetka govori o tome sta je najsvetije na celom svetu ovozemaljskom, govori o CASTI. Znaci radi se o coveku koji nema ni mrvicu hleba da prehrani porodicu (znaci ljudi gladuju, nije to isto kao voze juga a oce pezoa, GLADUJU). Naravno dolaze Turci iz susednog sela i nude po dzak dva zita uz uslov da se predje u islam (jel, svi smo o timn stvarima ucili iz istorije). I svi ljudi iz sela prihvate i postanu alije huseini sulejmani samo on NE!  IDIOT JEL DA????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Znaš ti dobro da se bombardovanje moglo izbeći popuštanjem međunaroj zajednici i prihvatanjem sporazuma iz Rambujea.
U to ni sam ne veruješ !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Dobro danilo samo mi objasni sta ima Ameri da se mesaju tu???  Odkud ti znas da bi bilo rata da oni to nisu poceli da huskaju???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Emptyclip,

U čemu je neko nečovek ako hoće normalnu porodicu, posao, da odgaja i školuje svoju decu ali ne zato da bi ih neodgovorne budale i salonski nacionalisti poslali po tuđim Vukovarima i Dubrovnicima u ime naopake nacionalne ideje iz devetnaestog veka?

Biti čovek ne znači samo braniti sebe od drugih, nego i ne uzimati tuđe i ono što ti ne pripada.  

Vidi ovako. U osnovnoj skoli smo citali jednu pripovetku cija se radnja desava za vreme turske vladavine u srpskoj hercegovini. Strasno mi je krivo sto nisam zapamtio kako se zove ni ko je pisac ali sam itekako zapamtio sustinu. Pripovetka govori o tome sta je najsvetije na celom svetu ovozemaljskom, govori o CASTI. Znaci radi se o coveku koji nema ni mrvicu hleba da prehrani porodicu (znaci ljudi gladuju, nije to isto kao voze juga a oce pezoa, GLADUJU). Naravno dolaze Turci iz susednog sela i nude po dzak dva zita uz uslov da se predje u islam (jel, svi smo o timn stvarima ucili iz istorije). I svi ljudi iz sela prihvate i postanu alije huseini sulejmani samo on NE!  IDIOT JEL DA????

A taj što nije hteo da primi islam, zar nije mogao da se posluži lukavstvom pa da privremeno postane Alija, uzme džak dva žita, nahrani nejač i onda ode u crkvu, pokaje se i vrati se svojoj veri. Niko mu ne bi zamerio, osim Turaka što ih je zajebao.

Glava ponekad služi i za razmišljanje, a ne samo za šišanje.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Danilo jel kontas sta ocu da kazem? Prvo i osnovno Ameri su krivi za sve jer su prouzrokovali to. Posle mozemo da raspravljamo o Slobinim delima ali ostaje to da ameri nisu umesali prste (namerno, da bi sve unistili) ne bi bio bitan ni Sloba ni Seselj i onda bi lepo razgovarali o normalnoj porodici, poslu, odgajanju i školovanju svoje dece. eto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
EmptyClip,

Pošto voliš da pričaš o časti, u čemu se sastojala čast Srbije kada smo išli tenkovima iz Beograda na tuđe gradove i tuđ narod u Vukovaru, Dubrovniku i Osijeku?

Licemerno je da se pozivamo na čast, kada smo vrlo nečasno prema drugima postupali i mi sami.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
@zemunac
"A taj što nije hteo da primi islam, zar nije mogao da se posluži lukavstvom pa da privremeno postane Alija, uzme džak dva žita, nahrani nejač i onda ode u crkvu, pokaje se i vrati se svojoj veri."

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa xaxaxa

Jel ti uopste znas sta je religija???? Jel znas sta je hriscanstvo?????? Jes ti Srbin??????
Pa nisu to carape da ih menjas po potrebi. Boze sakloni!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 40
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 19:02:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.