2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boks: Domaće i svetske vesti  (Pročitano 229848 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung i5700 + D880
Meni je ovo bio jedan od najlosijih meceva koje sam gledao u zadnjih x godina, u svim kategorijama. Kad se setim kakva je nekad konkurencija bila medju teskasima, skontam koliko je ovo bilo jadno. Ja im ne bi' dao ni dinara a kamoli te silne milione sto su uzeli.
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0
BOKS: Hej hoće revanš...nije mu dosta batina

Britanac Dejvid Hej, iako je najavio da će se povući iz boksa, želi mogućnost da se ponovo tuče sa Vladimirom Kličkom.

Lajavi Dejvid Hej je provocirao Ukrajinca Vladimira Klička danima pred veliki obračun u Hamburgu za titulu prvaka sveta u boksu.

Svašta je "obećavao" Hej, poručivao, pretio...Kličko je samo podigao trepavicu i odbrusio Britancu: "Ima da te bijem svih 12 rundi". Tako je i bilo. Ukrajinac je bio nadmoćan i jednoglasnom odlukom sudija proglašen je za šampiona.

Hej je svestan da je bio nemoćan. Čak su počele priče o tome da će u oktobru okačiti rukavice o klin. Međutim, Britanac je, posle batina koje je dobio u subotu, razbistrio glavu i zatražio novi meč. Revanš!

"Vladimir je posle meča rekao da će mi pružiti priliku za revanš. Ali, njegov menadžer je potom rekao da od toga nema ništa. Hm, čovek me je pretukao, ali zaista bih voleo još jednu priliku da se iskupim. Znam da sam bio loš i da sam razočarao svoje navijače", izjavio je 30-godišnji Hej za BBC.

"Na borbu sam došao sa titulom, a sada je više nemam. A svaki bokser želi da dobije priliku da pokuša da vrati izgubljeno. U boksu, kao i u sportu, sve je moguće. Kličko je obećao da će mi dati lekciju, da će me nokautirati. Ali, nije me nokautirao. Dao je sve od sebe, ali me nije poslao na pod. Možda će i on želeti novu priliku da me nokautira i pošalje me u penziju", rekao je Hej.

Ima ljudi koji su mazohisti...

(MONDO)

Ako će boksovati na isti način bolje da se ne pojavljuje u ringu sa Kličkom.

Nije Hej loš bokser, ovo mu je tek drugi poraz ali sa Kličkom nije znao šta da radi. Ja sam se nadao dobroj borbi jer je ipak imao i on jednu od titula, ali i sam Hej je priznao da je loše boksovao. Borba sa Valujevim se ne može porediti, Valujev se ne kreće nikako samo se sporo vrti oko svoje zamišljene ose. Kličko je trenutno za par klasa bolji bokser od ostalih. Šteta je što nikad nećemo videti meč između Vladimira i Vitalija. To bi bio meč ali im ne da mama. A i oni neće sigurno.
« Poslednja izmena: 04. Jul 2011, 17:13:53 od dentist.ns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S10
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Come to the dark side,I have cookies

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 711
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
MSIE7.0
Slike govore hiljadu reči  Smile
IP sačuvana
social share
"You are the best. You are the worst. You are average. Your love is a part of you. You try to give it away because you cannot bear its radiance, but you cannot separate it from yourself. To understand your fellow humans, you must understand why you give them your love. You must realize that hate is but a crime-ridden subdivision of love. You must reclaim what you never lost. You must take leave of your sanity, and yet be fully responsible for your actions."-Gnarls Barkley
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung Galaxy S10
U nedelju 27.avgusta boks meč Povetkin vs. Čagaev

Više o tome ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Samsung Galaxy S10
Pobedi Povetkin na poene ..........
Šta znam, nisam uopšte oduševljen. Jeste Povetkin zadao više udaraca, sudije su glasale 116:112, 117:113 i 117:113, znači jednoglasno, ali meč nije bio ništa posebno, gledao sam. Povetkin je zadnjih par rundi delovao umorno da odradi neku žešću seriju i udarci mu nisu bili tako ubitačni, kao što smo od njega navikli, zato je Čagaev, koji je u prvom delu meča izgledao da neće dugo izdržati, zbog bolje fizičke spreme, uspeo par puta da sabije Povetkina skoro u konopce.
Elem, Povetkin je sad postao WBA šampion, i sad ide na Vladimira Klička, protiv kojeg, ovakvom borbom, uveren sam, nema nikakve šanse  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
VITALIJ KLIČKO: BIĆE ŽESTOKO PROTIV POLJAKA

VROCLAV - Šampion sveta u teškoj kategoriji Vitali Kličko kaže da očekuje žestoku borbu i neprijateljski raspoloženu publiku protiv poljskog izazivača Tomaša Adameka.

"Osećam se dobro u neprijateljskoj sredini. Posle mog brata Vladimira i mene Tomaš je trenutno nabolji teškaš među bokserima", rekao je Kličko.

Vlasnik WBC pojasa dodao je da očekuje najtežu borbu u poslednjih nekoliko godina, kao i da će imati svega nekoliko prijatelja među 42.000 navijača na stadionu Miejski.

Meč između Klička i bivšeg svetskog šampiona u dve kategorije Poljaka Tomaža je u subotu uveče u Vroclavu.

Beta
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung Galaxy S10
Uh, to prekosutra uveče, jedva čekam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.51
u koliko sati pocinje mec i na kom kanalu je prenos?
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.