2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boks: Domaće i svetske vesti  (Pročitano 230029 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
BOKS: Hej se "širi", Kličko diže trepavicu

Naredne subote u Hamburgu borba za titulu najboljeg boskera na svetu. Britanac Hej "reži" na Ukrajinca Klička, koji mu odgovara: "Tući ću te svih 12 rundi".

Šest dana ostalo je do dugo očekivanog boks-spektakla: duela za titulu svetskog prvaka, a Nritanac Dejvid Hej, počeo je da se "širi" i razmeće izjavama (u žargonu postoji jedna reč, ali zbog pristpjnosti nećemo sad da je napišemo).

Hej je počeo da izaziva Ukrajinca Vladimira Klička, preteći mu da će da ga razbije u ringu u Hamburgu u subotu.

"Udaraću ga u bradu, u ramena, u prsa, u vrat. Voleo bih da ga uradim i u jaja kad sudija ne bi gledao!", samouvereno izjavljuje Hej i na zaustavlja se na tome: "Da smo životinje, ja bih bio leopard, a Vladimir magarac!".

Tridesetogodišnji Britanac, ipak, priznaje da je Kličko najbolji rival sa kojim će ukrstiti rukavice do sada, ali je za Ukrajinca rekao i da se "bori kao robot".

"Želim da Vladimir bude ljut na mene, želim da me mrzi!", ekao je Hej, koji je u profesionalnoj karijeri ostvario 25 pobeda - 23 nokautom) i jedan poraz, dok Kličko ima 55 pobeda (49 nokautom) i tri poraza.

Na ove provokacije, Kličko nije ostao nem. Podigao je trepavicu i poručio Heju da se spremi za borbu u 12 rundi, ali samo zato što on tako želi, tj. hoće da ima užitak da ga dere svih 12 rundi.

"Hej nije pokazao poštovanje prema mojoj porodici i prijateljima i zato ću mu priuštiti dugih 12 rundi. Tući ću ga svih 12 rundi, a onda ga na kraju nokautirati. Biće to dobro za njegovu budućnost jer ću ga naučiti da ne sme da bude tako bahat. Boriću se čvrsto svo vreme, a onda će moja desna raketa sleteti na njegovu bradu i Hej će biti nokautiran", slikovit je 35-godišnji Ukrajinac.

http://www.mondo.rs/s210154/Sport/Ostali_sportovi/BOKS-_Hej_se_siri_Klicko_dize_trepavicu.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung Galaxy S10
Zna li se u kol'ko sati, pa da gledam, biće valjda na eurosportu, Dolcesportu ili nekom sportskom kanalu?
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Na Areni nece biti sigurno to proverih, na eurosportu nema nigde ovog meca u rasporedu, ko zna da li ce oni prenositi ali za sad jos nisu ubacili...Evo i po semi sportkluba cackam izgleda da nema ni tu...
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Samo da napomenem da večeras u 21:00 počinje meč. Sigurno će u ovom terminu prvo biti uvodni mečevi a Kličko i Hej će tek oko 23:00. Ovo oko satnice nije provereno pa vidite oko 21h šta će biti. Ja meč pratim preko neta. Postaviću link ako nekome treba. Sigurno će se pojaviti još linkova za prenos na ovoj stranici, trenutno je samo jedan.
http://www.fromsportcom.com/c-11.html  Smile

Juče na zvaničnom merenju Klicko ima 109,7kg, visina 196cm a Hej 96kg i 191cm
« Poslednja izmena: 02. Jul 2011, 13:11:02 od dentist.ns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S10
Jeeee, e odlično, dentist.ns svaka ti dala  Smile Smile Smile Smile Smile
Vidim, reklamiraju i na HBO-u, ali ako tamo ne bude, sad imam link pa ću i ja gledati preko neta Smiley
Hvala dentist.ns   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 7943
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 6700
prenosice mec nova tv
IP sačuvana
social share
Звечан навија за звезду
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S10
Izvanredan meč, na onom linku što nam je dentist ostavio, bili su loši strimovi, pogotovu pred sam meč, ali sam imao sreće i gledao preko rumunskog Dolce Sporta, odličan kvalitet slike, i uživao sam u meču.
Svaka čast Heju, odličan bokser, izuzetno brz, ali Kličko je ipak nepreyebiv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 11.0.696.68
Drago mi je sto je Klicko ovako lepo spustio Heja na zemlju... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Da, strimovi su bili katastrofa, nikad nisu onako loši bili. Ali ja imam u rezervi još linkova sa njima pa sam tamo našao dobre.

Što se meča tiče ništa posebno, čak vrlo loše. Hej je samo bežao i bacao se po podu. Po jednom u rundi se zaleti na Klička pa ako pogodi desnim kroseom. Uspeo je možda tri puta lepo da ga zakači. Ono padanje i čučanje pred Kličkom je bilo smešno. Čim ga malo Kličko poklopi on se sav savija. Razumem da Kličko ima 110kg mišića i da Hej ne može da izdrži kad se ovaj nasloni na njega ali je suviše lako padao.

Hej je više pažnje posvetio sudiji nego Kličku, jednom je uspeo da nasamari sudiju pa je Kličku oduzet poen. Posle su svi provalili da folira kad je sam čučnuo a Kličko se pomerio pre toga na dva metra od njega. Tako da svaki sledeći takav performans sudija nije ni pomišljao da opomene Klička a kamoli da mu oduzme poen.

Što se Klička tiče on je čitav meč jednostavno odradio. Držao ga na distanci levim direktom i ponekad sevne desnica. Puno je i mašao ali je to zbog toga što je apsolutno svaki udarac slao u glavu. Ni jedan jedini nije bio u telo.  Smile U desetoj rundi je odnos u udarcima bio 124 Kličko (sve u glavu) a Hej oko 68 (oko 25 u glavu ostalo u telo ili je obrnut odnos nisam siguran).

Treba sad čitav meč pogledati iz drugog ugla a trenutno u boksu iz jedinog pravog. Novac. Hej je izdejstvovao da boksuje sa Kličkom i da dobiju istu količinu novca. Znalo se odmah da sa Kličkom u ringu nema šta da traži. Ali imao je pojas koji nedostaje braći i ogromne pare su uložene za ovaj meč.

Danas vidim da Hej kuka kako ima polomljen prst na nozi, ne znam da li je tačno ali moje mišljenje je da trazi izgovor jer apsolutno ništa nije uradio a svašta je obećavao. U jednom trenutku su komentatori mislim američki rekli da su kladionice zaradile ogromne pare u Engleskoj. Tamo su verovatno stvarali dve godine sliku o njemu kao borcu koji će prekinuti dominaciju braće. Uglavnom narod se naložio i masovno kladio na Heja.

Na kraju, šteta što nije bilo završeno nokautom jer će uvek neki pričati da su sudije pokrale boksera koji je izgubio. Tada ne gledaju kakav je meč bio već za koga su navijali ili na koga su se kladili. Ovo je kako sam ja video meč iz laičkog ugla, tako da ne znači da sam u pravu za ovo gore napisano. Pozdrav.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung Galaxy S10
Ja se ne slažem sa tobom. Jeste da je Hej sve vreme išao "na foru", iz zeza, ali drugačije nije ni mogao prići Kličku, budući da je Kličko školovan bokser, vrlo iskusan, dovoljno brz, visok i sa dužim rukama. Pa na isti zez je syebo Valueva, ako se ne varam; ali Kličko nije spor kao Valuev. I Kličko ga je izuzetno respektovao, što se videlo u prve 2-3 runde, bio je izuzetno koncentrisan i vrlo oprezan. Ono što me oduševilo je izuzetna fizička pripremljenost oba boksera, boksovali su u zadnjoj kao u prvim rundama. Hej jeste često padao na kolena, sve iz tih "zez" pokušaja brz desni kroše, valjda je hteo aperkat šansu, pa ga ovaj viši i stari lisac poklopi od gore i gurne ka zemlji, i ovaj završi na kolenima. I ja mislim da je Kličko zasluženo pobedio, voleo bih da je bilo nokauta, ali nikako ne bih rekao da je Hej loš bokser, i da se jako loše pokazao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.