Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:28:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bog je samo rec  (Pročitano 20874 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Bosch ima centrifugu
DA nastavim na ovo od Coolrunenera - cak i da si savrsen - kako da znas da si savrsen ako ne postoji nesto sto nije savrseno. U ovoj recenici lezi svrha naseg materijalnog postojanja.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
DA nastavim na ovo od Coolrunenera - cak i da si savrsen - kako da znas da si savrsen ako ne postoji nesto sto nije savrseno. U ovoj recenici lezi svrha naseg materijalnog postojanja.

Ovo pokazuje da smo mi - odnosna bića.
I da svoje bivstvovanje (bitisanje) - u zajedništvu ostvarujemo (a neki od nas - i definišemo).
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pratim ja šta se piše na ovom delu foruma, kad sam slobodan (ne radim) ili kad imam nešto da kažem napišem i poneki post.

E sad išla je situacija ovako, vidim da se neki tip sa nick-om eyepheelYU okomio da postuje na svim temama i da nemilice replicira svima. Nema ništa loše u tome, forum je i predviđen za diskusiju, pa ako ne možemo da se nađemo uživo i da uz kafu i rakijicu malo opletemo po ozbiljnijoj materiji, dobar je i ovaj način komunikacije.

Čitao sam tvoje postove i pokušao da nekako predstavim sebi šta hoćeš da kažeš. Prvo što sam zapazio je da tvoji postovi uopšte nemaju nikakve logike. Hteo sam da napravim neku "best off" kompilaciju setova, ali sam odustao od toga.

E sad ja bih te molio da se ne ljutiš jer ovo što ću napisati nije uopšte zlonamerno. Naime pošto sam primetio da svima odgovaraš sa nekim totalnim nebulozama koje ni armija dipl. filozofa i psihijatara ne bi uspela da odgonetne, rešio sam da napišem neki tekst totalno lišem smisla, post za koji će svako iole normalan videti da je obična zajebencija.

I kao što sam rekao, 99 posto sam verovao, a 100 posto bio siguran da nećeš odoleti i da ćeš se upecati. Na moju , ne mogu da kažem sreću, bio sam u pravu.

Evo još jednom ću citirati taj moj post na koji si tako "neoprezno zaleteo".

Citat
Iluzija je samo obrnuta slika realnosti, i kao takva postoji samo u našim glavama. Naše glave kao produkt iluzije nemogu da pojme sliku beskonacnog svemira i tvorca kao pocetka svih stavari. Medutim ako u nešto možemo biti sigurni je apsolutna nesigurnost koja nam garantuje snalaženje u realnom svetu, koji opet ne postoji jer je želja pojedinih tvoraca konspiracijskih polja i livada da cvet nikad ne procveta. Ako sada ovaj imaginarni cvet pojede materijalna krava, u skladu sa opštim zakonima ocuvanja i konzervacije energije, svemir kakav vidimo definitivno nije iluzija, a rec koja bi mogla samo bribližno da ga opiše najbolje se odslikava u delima naivnih slikara.

Evo na šta si ti odgovorio. Pa čak bi dete u osnovnoj školi primetilo da ovde nešto gadno ne štima  Smile

Zaleteo si druže ko pile preko autoputa....... Smile

Međutim što bi rekao Bora "čorba" , nema frke zezemo se  Smile
« Poslednja izmena: 25. Apr 2009, 05:29:06 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
jupitere dali ti mozes da poverujes da je boga stvorila ljudska masta jer nisu mogli da dokazu zasto postoje i zasto postoji sve oko nas, a bibliju su pisali ljudi koji su produkt drustva a ne nekakvii sveci?
« Poslednja izmena: 25. Apr 2009, 03:16:12 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: sova9072

E sad išla je situacija ovako, vidim da se neki tip sa nick-om eyepheelYU okomio da postuje na svim temama i da nemilice replicira svima. Nema ništa loše u tome, forum je i predviđen za diskusiju, pa ako ne možemo da se nađemo uživo i da uz kafu i rakijicu malo opletemo po ozbiljnijoj materiji, dobar je i ovaj način komunikacije.

Čitao sam tvoje postove i pokušao da nekako predstavim sebi šta hoćeš da kažeš. Prvo što sam zapazio je da tvoji postovi uopšte nemaju nikakve logike. Hteo sam da napravim neku "best off" kompilaciju setova, ali sam odustao od toga.
Ne postujem na svim temama, ne repliciram svima, tako da je ovo samo vrh gomile neistina koje iznosis o meni.
Moji postovi nemaju logike zato sto ti ne znas sta je logika, za tebe je logicno da govoris neistinu o tome sta ja radim na ovom forumu.
Da bi tvoj sarkazam imao efekat, morao si da navedes bilo sta nelogicno/neistinito sto sam ja rekao, da bi
to moje "Best Off" imalo neki smisao.
E sad ja bih te molio da se ne ljutiš jer ovo što ću napisati nije uopšte zlonamerno. Naime pošto sam primetio da svima odgovaraš sa nekim totalnim nebulozama koje ni armija dipl. filozofa i psihijatara ne bi uspela da odgonetne, rešio sam da napišem neki tekst totalno lišem smisla, post za koji će svako iole normalan videti da je obična zajebencija.
Nemogu da se naljutim, nemam emocije i nebuloze koje mi ti ovde dajes ne shvatam kao zajebanciju, nego
veoma ozbiljnu situaciju u kojoj si ti ubedjen da ti ovde nekoga driblas, to je materijal za psihijatre.
Danas je apsolutno normalno videti postove i slusati misljenja kao tvoj post, isto tako je apsolutno normalno
odgovoriti istinom na ta verbalna povracanja.
I kao što sam rekao, 99 posto sam verovao, a 100 posto bio siguran da nećeš odoleti i da ćeš se upecati. Na moju , ne mogu da kažem sreću, bio sam u pravu.

Evo još jednom ću citirati taj moj post na koji si tako "neoprezno zaleteo".

Citat
Iluzija je samo obrnuta slika realnosti, i kao takva postoji samo u našim glavama. Naše glave kao produkt iluzije nemogu da pojme sliku beskonacnog svemira i tvorca kao pocetka svih stavari. Medutim ako u nešto možemo biti sigurni je apsolutna nesigurnost koja nam garantuje snalaženje u realnom svetu, koji opet ne postoji jer je želja pojedinih tvoraca konspiracijskih polja i livada da cvet nikad ne procveta. Ako sada ovaj imaginarni cvet pojede materijalna krava, u skladu sa opštim zakonima ocuvanja i konzervacije energije, svemir kakav vidimo definitivno nije iluzija, a rec koja bi mogla samo bribližno da ga opiše najbolje se odslikava u delima naivnih slikara.

Evo na šta si ti odgovorio. Pa čak bi dete u osnovnoj školi primetilo da ovde nešto gadno ne štima  Smile

Zaleteo si druže ko pile preko autoputa....... Smile

Međutim što bi rekao Bora "čorba" , nema frke zezemo se  Smile
Da si kojim slucajem shvatio sta sam ja rekao u mom odgovoru na tvoj post, mozda bi i razumeo da ja nisam negirao sve sto si ti rekao nego se samo nadovezao na pojedine stvari.
Ti si se zeznuo, zato sto mislis da si mene zeznuo u bilo kom obliku ili formi.
Citat: thug_life
jupitere dali ti mozes da poverujes da je boga stvorila ljudska masta jer nisu mogli da dokazu zasto postoje i zasto postoji sve oko nas, a bibliju su pisali ljudi koji su produkt drustva a ne nekakvii sveci?
Covek nije mogao imati mastu 3 miliona godina pre nego sto je coveku 'odnekud' dosla rec/jezik.
Covek nije znao sta postoji, a ne sta ne postoji (sto jeste masta). Covek nije imao svest, imao je samo zivot i sve
sto zivot zivotne forme koju danas zovemo 'covek' ima.
Ljudi koji su pisali Bibliju su bili obicni ljudi, bas kao sto je Stiven Spielberg danas obican covek, da bi postao
Svetac, covek mora da je mrtav.
Ljudi su spermatozoidi svog bioloskog oca a ne proizvod drustva. Covek ne moze da bude proizvod drustva, drustvo je proizvod coveka.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Citat
Covek nije mogao imati mastu 3 miliona godina pre nego sto je coveku 'odnekud' dosla rec/jezik.

Wtf?  Smile

Jesi li ozbiljan ili sada ti pokusavas da doskocis Sovi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat

Wtf?  Smile

Nemam pojma o čemu se radi, ali ovo je isto klasik.........neću da citiram samo rečenicu već celu misao (ogdovor)......

Citat
Covek nije znao sta postoji, a ne sta ne postoji (sto jeste masta). Covek nije imao svest, imao je samo zivot i sve
sto zivot zivotne forme koju danas zovemo 'covek' ima.
Ljudi koji su pisali Bibliju su bili obicni ljudi, bas kao sto je Stiven Spielberg danas obican covek, da bi postao
Svetac, covek mora da je mrtav.
Ljudi su spermatozoidi svog bioloskog oca a ne proizvod drustva. Covek ne moze da bude proizvod drustva, drustvo je proizvod coveka.

Smile Smile Smile Smile Smile

Jbt, zabole me stomak od smeha............. ma sve je dobro, carski.........

Slažem se Jupitere , u pravu si ti , jbg-a ko mi je kriv što te ne kontam........samo nastavi u tom stilu.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2009, 03:16:08 od sova9072 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: Coolrunner

Da li bi mogao da mi objasnis kako forma zivota koja nema reci moze da masta ?
Kako je covek koji nije imao rec mogao da shvata nesto sto ne postoji ?

Kako da doskocim nekom ko ne shvata znacenje onoga sto govori ?
Kako neko ko ne shvata ono sto govori, moze da shvati sta ja govorim ?
Citat: Sova
Jbt, zabole me stomak od smeha............. ma sve je dobro, carski.........

Slažem se Jupitere , u pravu si ti , jbg-a ko mi je kriv što te ne kontam........samo nastavi u tom stilu.  Smile
Inteligencija je sposobnost shvatanja situacije, i ne, to uopste nije tvoja krivica, posto to niko ne moze da bira.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Pricas o nekoj istini? Ne gubi kredibilitet... ljudi su pre nego sto su progovorili pravili npr. primitivna oruzja... takodje i praistorijske slike u pecinama... osim ako ti ne smatras da to nije masta, a ako ne smatras onda mora da je istina, ipak ti to kazes  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Ok, ako je drustvo proizvod coveka, zasto mnogi ljudi prsnu, postanu ubice, lopovi, lazu, jednostavno postnau losi a kao klinci nisu tako nesto uradili ili bili losi?
Previse generalizujes stvari, ja cu poverovati u isusa jedino ako mi on dodje i licno pokaze sve sto je radjeno u bibliji u stvari uvek sam se pitao zasto jednostavno ne sidje i ne sredi sranje u svom dvoristu.
I isus je predvodio mnoge bitke koje su pisane u bibliji i on je covek gresan isto kao ja i ti i nema razloga da se ne vrati i ispravi gresku koju ja napravljena od strane boga ili isusa, jer su oni ti, zajedno sa hitlerom i kompanijom gresni jer su dozvolili da se to uradi.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 00:04:17 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 21:28:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.