Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 19:45:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boegrad u procentima  (Pročitano 7202 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ja se sa tobom i ne raspravljam - to što ti pišeš su parole koje mnogi izgovaraju i ja na njih odgovaram i samim tim i svima drugima.

Ti nisi čitala pažljivo ono što sam napisao - nigde ne pominjem Beogradjane, jasno pominjem centraliste u Beogradu (izvoli pročitaj u prethodnoj mojoj poruci). Medjutim, ti si ona koja sve svaljuje na one koji nisu Beogradjani tako što mi poručuješ da čitam biografije onih koji su u vladi. Za mene je takav stav neprihvatljiv, da kao ti, delim ljude po poreklu, odakle su i slično, mada skoro svi oni koji vode državu žive u Beogradu i samim tim su Beogradjani. A priče o tome kome je  baba rodjena u Beogradu su za nekog ko drži do sebe neprihvatljive.

Beogradski centralizam je doveo do prepirke, a ne to što neko hoće da se prepire. Podsetiću da je isti dan kada je otvoren most od par stotina miliona evra, na tisi otvoren drveni most od milion dinara. Onda su se lokalni zemljoradnici sa lokalnim vlastima raspravljali ko može da predje preko tog mosta. Pitam se, šta će biti kada im neko kaže da je mogao pilon na mostu preko ade da bude kraći za dva metra, a da je za te pare mogao njima na tisi da se podigne normalan most.

A tebe to ne zanima. Ti samo voliš svoj grad.

Maslinjavko, ae se ne dupliraj. Dosta si nam jedan, jos samo fali da dupliras post-ove. Smiley

bila je greška, nenamerna, ti znaš da ja držim do pravila na ovom forumu - beskompromisno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Ja se sa tobom i ne raspravljam - to što ti pišeš su parole koje mnogi izgovaraju i ja na njih odgovaram i samim tim i svima drugima.

Ti nisi čitala pažljivo ono što sam napisao - nigde ne pominjem Beogradjane, jasno pominjem centraliste u Beogradu (izvoli pročitaj u prethodnoj mojoj poruci). Medjutim, ti si ona koja sve svaljuje na one koji nisu Beogradjani tako što mi poručuješ da čitam biografije onih koji su u vladi. Za mene je takav stav neprihvatljiv, da kao ti, delim ljude po poreklu, odakle su i slično, mada skoro svi oni koji vode državu žive u Beogradu i samim tim su Beogradjani. A priče o tome kome je  baba rodjena u Beogradu su za nekog ko drži do sebe neprihvatljive.

Beogradski centralizam je doveo do prepirke, a ne to što neko hoće da se prepire. Podsetiću da je isti dan kada je otvoren most od par stotina miliona evra, na tisi otvoren drveni most od milion dinara. Onda su se lokalni zemljoradnici sa lokalnim vlastima raspravljali ko može da predje preko tog mosta. Pitam se, šta će biti kada im neko kaže da je mogao pilon na mostu preko ade da bude kraći za dva metra, a da je za te pare mogao njima na tisi da se podigne normalan most.

Maslinjavko, ae se ne dupliraj. Dosta si nam jedan, jos samo fali da dupliras post-ove. Smiley

bila je greška, nenamerna, ti znaš da ja držim do pravila na ovom forumu - beskompromisno Smile

Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
E sada ja moram da zamenim Inicija ...

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
E sada ja moram da zamenim Inicija ...

Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Qtek 小米
krouli, тако је ... Београдом и Србијом су највише владали сви осим рођених Београђана (да не причам тек о другој или трећој генерацији Београђана њих нема ни у општинским одборима)
почев од ћопавог црвеног усташе, преко фамилије из Пожаревца, босанског немачког ђака и на крају овог босанског Црногорца.

Једини државници рођени Београђани уједно и представници српске клерофашистичко-стаљинистичке идеологије су Војислав Коштуница (Дорћолац) и један још већи Београђанин је бивши председник Србије Милан Милутиновић који потиче из старе београдске породице.

Списак неБеограђана који су владали Београдом
Зоран Алимпић  Панчево
Ненад Богдановић  Бешка
Зоран Ђинђић  Босански Шамац
Милорад Унковић Невесиње
Александар Бакочевић Ужице
остали су мање познати

Citat
Име Војводине потиче из 1848. године, када се простор данашње Војводине звао Српска Војводина (1848-1849) и Војводство Србија (1849-1860). Од 1945. године, у службеној је употреби назив "Војводина".

Nije tačno! Ime Vojvodine se pominje i ranije od kada su starešine i upravnici te oblasti bili Vojvode. 1848 se to samo na neki način formalizuje, ali u svakom slučaju formalizuje se pre nego što je Srbija postala država.

Arsenije Čarnojević nije dovodio toliki narod da bi on danas služio centralistima u Beogradu. Da je danas živ Arsenije Čarnojević ne bi to tako bilo, ali mi ga se sećamo i opominjemo: sva prava i privilegije date od Austrijskog cara traže se danas i od Beograda.
Опет је Борча старија од Војводине и не само Борча већ и Земун, Младеновац, Бежанија, а неки делови БГ су стари колико и сама Војводина.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 13:36:13 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Ma nije Borča starija od Vojvodine Smile Ti si nešto pomešao
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 13:45:33 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Ah, jos jedna o Beograd vs. ostali gde Beograd dokazuje kako je njemu bolje bez ostalih i kako od ostalih ima samo stete a ostali kako je njima bolje bez Beograda i kako od njega imaju samo stete.  Smile

Citat
Porastom nivoa obrazovanja i ličnih primanja, smanjuje se broj Beograđana koji prave razliku između starih Beograđana i doseljenika.
Zato sto doseljenici dodju u Beograd da studiraju i postanu BeOgradjani pa ih zbog licnih primanja i ostali prihvate kao takve.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Gambino, znam sve te info - ali nisam htela da pricam o tome tako jer bi to opet zvucalo Mi Vs Oni a to mi nije bio cilj Smiley

vec sam rekla sta mislim o tome

Ah, jos jedna o Beograd vs. ostali gde Beograd dokazuje kako je njemu bolje bez ostalih i kako od ostalih ima samo stete a ostali kako je njima bolje bez Beograda i kako od njega imaju samo stete.  Smile

Molim Marko, nemoj da me ponavljas  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 15:18:34 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Beogradjana u Srbiji danas ima oko milion i po, a ostalih 7 miliona, sa trendom da Beogradjana bude mnogo više u budućnosti. Dakle, beogradizacija je proces u kojem se život deli na tri celine: posao, spavanje, sedenje u gradskom prevozu. Da bi se stvorila iluzija drugačijeg života osvetljavaju se pozorišta: pozivanje na njih je opravdanje besmisla. Medjutim, važno je znati - birokratija je potpuno u Beogradu i mora se zaustaviti taj proces.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jun 2025, 19:45:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.