Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 00:42:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Boegrad u procentima  (Pročitano 7207 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Linux
Browser
Opera 11.50
e nemoj u tim pricama o posebnim identitetima da zaboravljas ove blok-brate-bruklin-brate-blok-je-je-brate-zakon ... Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
Istraživanje je pokazalo da 52,2 odsto zaposlenih Beograđana putuje od posla do kuće 30 minuta, dok njih 30,5 odsto putuje 30-45 minuta, 12,8 odsto 46-60 minuta, a 4,2 odsto više od 60 minuta.

Meni iz Mlda treba sat vremena a slepac mi na prijavu za posao odgovori sa:

Citat
Dragi Branislave,
Ispunjavate sve uslove ali je nepremostiva prepreka to sto ste iz Mladenovca a radno mesto je u Beogradu.

Aj' sto me odbio iz kretenskog razloga (mrzi ih da ja putujem sat vremena), nego se bre ne zovem Branislav.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Feb 2012, 23:44:54 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
SonyEricsson k810i
Istraživanje je pokazalo da 52,2 odsto zaposlenih Beograđana putuje od posla do kuće 30 minuta, dok njih 30,5 odsto putuje 30-45 minuta, 12,8 odsto 46-60 minuta, a 4,2 odsto više od 60 minuta.

Meni iz Mlda treba sat vremena a slepac mi na prijavu za posao odgovori sa:

Citat
Dragi Branislave,
Ispunjavate sve uslove ali je nepremostiva prepreka to sto ste iz Mladenovca a radno mesto je u Beogradu.

Aj' sto me odbio iz kretenskog razloga (mrzi ih da ja putujem sat vremena), nego se bre ne zovem Branislav.  Smile
Hahahahahaha. Ali dobro kada pogledas barem je razlog kretenski pa ti bude lakse. Smile
IP sačuvana
social share
Ne umem da pisem. Jel moze X.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
mob
Qtek 小米
НБГ је једна од најзатворенијих средина у БГ. Meђутим Бежанија је старија и спомиње се још у 16 веку, док је идеја о НБГ настала око 1930, да би после др.св.рата тек почео да се гради.

Борча је још старија, спомиње се 1375. године под именом Barcsa (или Bercse). Насеље је припадало Краљевини Угарској, мада је могуће да његово име има словенске корене (име Barcsa вероватно потиче од словенске речи "бара"), што указује положај насеља у мочварним подручју Панчевачког рита). Године 1537. насеље су заузели Турци и укључили га у Смедеревски санџак и дали му статус вакуфа. Већ 1567. Борча је претежно насељена Србима.

Заблуда о војвођанском идентитету Борче (дакле Борча је старија од Војводине)
Име Војводине потиче из 1848. године, када се простор данашње Војводине звао Српска Војводина (1848-1849) и Војводство Србија (1849-1860). Од 1945. године, у службеној је употреби назив "Војводина".

Citat
Aj' sto me odbio iz kretenskog razloga (mrzi ih da ja putujem sat vremena), nego se bre ne zovem Branislav.
Браниславе пусти сељаке, ја данас нисам могао да дођем до блока 70, одустао сам када сам видео како се једни гурају а други чекају онако промрзли ту је%ену 95-ицу. Па они више проведу на станици него ја у превозу, требало би и то да се рачуна.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
idi ti lepo negde drugde i agituj za nesto drugo
Nama svima razumnima tako nesto ne treba
 Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile

Kada su putevi zavejani tebi je lepše da ti neko priča kako nisu?
Ti se naravno nećeš pobuniti jer tebi odgovara da se uzme na jednom mestu i donese na drugo mesto u kojem živiš. Iako ja mislim da je na kraju to i za tebe loše, opet treba reći da ljudi sve više te stvari primećuju i jednostavno o tome se priča. Evo ti jedan primer da vidiš da to nije agitacija: kada su zemljoposednici krenuli da blokiraju Beograd. Iako ja taj protest delimično ne opravdavam, oni su jasno videli da je problem u Beogradu. I toga će biti sve više, ne razumem kako to ne shvataš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
Citat
Име Војводине потиче из 1848. године, када се простор данашње Војводине звао Српска Војводина (1848-1849) и Војводство Србија (1849-1860). Од 1945. године, у службеној је употреби назив "Војводина".

Nije tačno! Ime Vojvodine se pominje i ranije od kada su starešine i upravnici te oblasti bili Vojvode. 1848 se to samo na neki način formalizuje, ali u svakom slučaju formalizuje se pre nego što je Srbija postala država.

Arsenije Čarnojević nije dovodio toliki narod da bi on danas služio centralistima u Beogradu. Da je danas živ Arsenije Čarnojević ne bi to tako bilo, ali mi ga se sećamo i opominjemo: sva prava i privilegije date od Austrijskog cara traže se danas i od Beograda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
mislilm da su ti modovi vec rekli imas opciju izmeni pa se koristi njome

a sad odgovor

uopste nemam nameru da se raspravljam sa tobom
ja svojoj zemlji zelim sve najbolje tako da me mani tih prica odgovara ovo ono
koja je tvoja vidim ne izjasnjavas se
sigurno nemam nameru da skocim sa mosta zato sto sam rodjena i zivim ovde i volim svoj rodni grad kao sto drugi vole neki drugi njima rodni grad

i da, sto se mene tice agitujes

prepirkama na relaciji Beogradjani - Mi ostali nista se nece postici

Zemlju Srbiju sigurno ne vode Beogradjani

Vlada Srbije ima svoj sajt i na njemu biografije svojih ministara pa se lepo vidi odaklen je ko, pocev od samog predsednika

Hocu reci, umesto sto kritikujes Beogradjane usmeri svoje potencijale na kastu koja unazad vodi ovu drzavu koja sedi u svojim toplim velikim domovima i  na ove price se samo smeska.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.1
Citat

Nije tačno! Ime Vojvodine se pominje i ranije od kada su starešine i upravnici te oblasti bili Vojvode. 1848 se to samo na neki način formalizuje, ali u svakom slučaju formalizuje se pre nego što je Srbija postala država.

Arsenije Čarnojević nije dovodio toliki narod da bi on danas služio centralistima u Beogradu. Da je danas živ Arsenije Čarnojević ne bi to tako bilo, ali mi ga se sećamo i opominjemo: sva prava i privilegije date od Austrijskog cara traže se danas i od Beograda.

Smile

IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Maslinjavko, ae se ne dupliraj. Dosta si nam jedan, jos samo fali da dupliras post-ove. Smiley
« Poslednja izmena: 15. Feb 2012, 01:27:35 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jun 2025, 00:42:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.